Luzia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Soema']Robię kurs groomingu i dziś miało być wolne. Akurat koleżanka wracała samochodem i mogła zabrać mnie z rzeczami i Molly, no ale były psiaki i musiałam zostać. A nie zabiorę się autobusem, więc wszystko musiałam odwołać i poprzekładać. Jamnisia na szczęście nie była w ciąży. O to już wiem do kogo będę się zgłaszać w razie jak mi się jakiś kudłacz trafi :evil_lol: No to tylko się cieszyć! Parę zdjęć ( malutko bo niestety nie bardzo jest czas na co dzień, na weekend pożyczę lepszy aparat to się porobi coś lepszego :) ) Kora napastująca Nankę Tej ślicznotki przedstawiać nie trzeba ;) Dixi sprawdza czy aby Asia nie ma czegoś ekstra :evil_lol: Borysek :) Quote
Luzia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Pixel :lol: Jumper ( chyba tak się to pisze :evil_lol: ) przy miskach :diabloti: Zdjęcia na pewno nie nadają się do ogłoszeń, są bardziej na rozruszanie wątku :) Quote
Soema Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Foty Nanki są boskie! Zresztą wszystkie są śliczne. :) Może uda Cię się małe Nuce zrobić fotki? Toto ma ADHD i podobno z Misią pokój rozwalają :) Collie też nie ma dobrych zdjęć.. Quote
Luzia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Soema napisał(a):Foty Nanki są boskie! Zresztą wszystkie są śliczne. :) Może uda Cię się małe Nuce zrobić fotki? Toto ma ADHD i podobno z Misią pokój rozwalają :) Collie też nie ma dobrych zdjęć.. no jedno w miarę się nadaję, ale mimo wszystko dziękuję. Postaram się, bo toto rzeczywiście ciężko choć przez minutę w miejscu utrzymać, no chyba że akurat je :evil_lol: Sułtanowi robiłam fotki tyle że komórką i nie mogę kabla znaleźć. Dziś postaram też coś cyknąć. Tej ONce z chorą łapuchą też zrobię. Quote
Soema Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Właśnie, nie wstawiłam zdjęc suni. To jest Skara: już wiemy kto stoi za przerzuceniem jej do nas przez siatkę. Nie zostawimy tego tak. Quote
Marlena:) Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ech, życie.. Nanucha jest najpiękniejszą sunią w przytulu! Quote
Soema Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dzięki Luzi mamy mnóstwo zdjęć naszych psiaków! Aaaaaaaaaleeee się stęskniłam :( :( Lucyjo, patrz jaki on już piękny! Quote
Luzia Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Juto pozwolę sobie "zaśmiecić" wątek jeszcze większą ilością zdjęć :) A Kolaczek/Sułtan zaczyna się odnajdywać w nowym otoczeniu :) Quote
Soema Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dzisiaj, tylko trochę później ;) posegreguję foty i poproszę o ogłoszenia. Takie cuda..... Dla nich przydałby się DT... śliczne kochane, ale wycofane. Z lewej Liza mniej niż Tera piękne Amber i Liza Misia z córką - Nuką, ostatnia bez domu szczęśliwy Ogarek, który całe życie spędził na łańcuchu, wyszedł z Kiką na spacer!!:) Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 A no w sumie rzeczywiście dzisiaj :evil_lol: A co do Kikusi i Ogarka to rzeczywiście się wybiegały :) Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 No to zaczynamy :evilbat: Pixel wszędobylski ;) Nana :loveu: Oczywiście Boryska też nie może zabraknąć :) ( tym bardziej że ostatnio mi łapkę podaje :evil_lol: ) Ślicznotka Liza: I biedna Tera :( Dla niej DT z możliwością odpowiedniej socjalizacji byłby wybawieniem :( Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ślicznotka Amber :loveu: Dziwię się, że taka piękność jeszcze domu nie znalazła :shake: Nuka udająca dobermana :razz: Pixel maltretuje Edytę :diabloti: Pies widmo :diabloti: ( no dobra nie takie znowu widmo :evil_lol:) - Whisky Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ulubieniec Kariny - KORA ;) Biedna wystraszona Samara :( Kleo ADHD :) "Moja" piękność :loveu: Elza :) Sofia grubasek :) Niezbyt zadowolona ze smyczy ;) Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Jest Sofia to i Nutki nie może zabraknąć :razz: Neronek z papu na brodzie :lol: Jumper :) Siostra Elzy - Brenda ( ponoć ładniejsza od Elzy, choć jak się nie zgadzam :evil_lol:) Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 "Sznupki" razem: I Elza zdobywca :lol: Xenia: Xenia wersja podłogowa :evil_lol: Skara ( wczoraj miała sterylkę ) Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ogarek wersja polowa :cool3: Kikusia :loveu: Taaakie mam wielkie zębiska :evil_lol: Co w trawie piszczy? :razz: Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 I typowo spacerkowe ( Kikę na lince miałam ja, Ogarka prowadziła Edyta). Na początku trochę bałam się reakcji Kiki ale okazało się, że przy odpowiednim podejściu łatwo nad nią zapanować. Początkowo trochę starała się dominować ale Ogarek tym nie zrażony bawił się dalej, potem i ona w zabawie nie raz glebę zaliczała. Poza tym Kika bardzo ładnie wraca gdy się ją przywoła ( na razie jej nie puszczałam ale myślę, że w przyszłości nie będzie problemu), co innego Ogarek był tak zafascynowany całym światem, że na początku nie zwracał uwagi nawet na Kikę która usilnie próbowała zaprosić go do zabawy, nas nie zauważał cały spacer :lol:. Kika gleba: I znowu :lol: I jeszcze raz :evilbat: ( upadków sfotografowanych jest może 10 % :lol: ) Chwalimy za grzeczny powrót do nogi na zawołanie :) Chwila odpoczynku :) żeby odsapnąć. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ależ można się naoglądać tu dziś zdjęć:) Kika na trawie boska :))) i Ogarek taaki szczęśliwy :) Quote
Luzia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Jakiś bardzo ciekawy zapaszek :razz: Dupcie :diabloti: Edyta z Ogarkiem :) Jeszcze wciśniemy biedną jamnisię : I na koniec Edyta śpiewająca piosenkę: "Chrześcijanin tańczy... " :evilbat: Dużo, dużo więcej w albumie :) https://picasaweb.google.com/luziek/PrzytuliskoSandomierz# Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Luzik świetna robota z tymi zdjęciami :) Ja tańcząca "Chrześcijanina" trochę mniej no ale ujdzie :P Jamnisia jest cudna. W końcu ją zobaczyłam:) Quote
grzenka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Luzia'] Xenia: Ach, jakie cudo:loveu: Strasznie w moim typie.Skąd się wzięło u Was? Quote
Soema Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='grzenka']Ach, jakie cudo:loveu: Strasznie w moim typie.Skąd się wzięło u Was?[/QUOTE] Przeleciała przez siatkę.......... w zaawansowanej ciąży. Ok. rok ma. Po dwóch dniach u nasurodziła 5 maluchów, albo 6... już nie pamiętam. Genialna jest, pierwsza do rozdawania buziaków. Niedługo będzie ciachana. Taka brzydka aż ładna :loveu: Quote
grzenka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jaka brzydka:razz:, jest cudna i przesłodka:loveu:.W weekend mogę jej zrobić troszkę ogłoszeń. Quote
Soema Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='_ChiQuiTa_']Luzik świetna robota z tymi zdjęciami :) Ja tańcząca "Chrześcijanina" trochę mniej no ale ujdzie :P [/QUOTE] Aaaaa to Ty.......!:oops: ja jakaś opóźniona ostatnio jestem :roll: Jak ja się cieszę, że w końcu więcej osób jest i możliwe są spacery... teraz będzie cieplej :p to się pewnie niektórym przypomni o psach... Quote
Soema Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='grzenka']Jaka brzydka:razz:, jest cudna i przesłodka:loveu:.W weekend mogę jej zrobić troszkę ogłoszeń.[/QUOTE] :Rose: Dziękuję!! Te zdjęcia są genialne do ogłoszeń, Luiza dziękuję! Amber... Nuśka, Xenia/Debi... Wieczorem jak wrócę wcześniej to przysiądę i uzupełnię pierwsze posty. Quote
Recommended Posts