Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czesc soema
Pod naszym blokiem znalezlismy dzisiaj fajnego pieska malego dorosly ale straszna przylepa.Nakarmilismy go ale nie mamy jak go wziasc do domu a biedak jest tak slodki:(((
Nie znalazlo by sie u was dla niego miejsce??:(:*

Posted

[quote name='patio92']czesc soema
Pod naszym blokiem znalezlismy dzisiaj fajnego pieska malego dorosly ale straszna przylepa.Nakarmilismy go ale nie mamy jak go wziasc do domu a biedak jest tak slodki:(((
Nie znalazlo by sie u was dla niego miejsce??:(:*
W tym momencie.. jest ciężko, możecie zrobić mu zdjęcia? Mogę podjechać jutro i go zobaczyć.. jeśli młody nie ma szans żeby go zabrać, bo mamy parwo, trzeba będzie go wziąć gdzieś na kwarantannę..

mój mail [email protected] proszę o zdjęcia. Mogę wstawić na stronę i będziemy myśleć co dalej. Gdzie mieszkacie?

Posted

No u nas jest suka w domu i nikogo nie ma caly dzien wiec nawet nie ma opcji zeby go zostawic:((Nie wiesz czy ktos jest u was teraz pod schroniskiem??:((
Tak mi go szkoda:(
Jestesmy z blokow obok sloneczka.Nie jest szczeniakiem na pewno

Posted

Nie ma nas.. wróciłam z przytuliska po 19. Zgłaszaliście na Straż Miejską. I tak trzeba go zgłosić..
Zrób mu proszę zdjęcia, ostatnio ktoś szukał małego psa. Mnie jutro nie będzie akurat. :(
to przerasta nasze możliwości w tym momencie.. codziennie kilkanaście zgłoszeń :(

Posted

Postarajcie się zrobić zdjęcia i mi wysłać.
Nikt ze znajomych nie jest w stanie go przetrzymać? Zrobilibyśmy mu odrobaczenie i szczepienie, ogłaszalibyśmy.. a jak się by nic nie znalazło po 2tygodniach zabrali do nas. Popytajcie znajomych.. Wesprzemy karmą etc.. tylko z miejscem problem.

Posted

Patio92, może wpadniesz jutro albo w niedzielę na Wiśniową? Poznasz nas i naszych Przytulnych. Jeśli będzie nas więcej do pracy w przytulisku, będziemy mogli wziąć więcej psów.. w tym momencie jest nas 4, a ja znowu wyjeżdżam.. na tygodniu Asia jest sama.. :shake:

Posted

agusiazet napisał(a):
Dokładnie to samo pomyślałam, męska kopia Milki!

Psiak od wczoraj w przytulisku... tęskni bardzo, mamy też nową sukę. Wstawię potem zdjęcia jak znajdę..

Posted

malawaszka napisał(a):
jakiej są wielkości? jak średnie czy jak olbrzymy? chyba średnie ale nie ma punktu odniesienia więc lepiej zapytać; dostanę zdjęcia na maila? [email protected]

Mają tak ze 40-45 cm; waga tak na oko max 13-15 kg.
Zaraz podeślę fotki, jaki rozmiar Ci pasuje? Jak największe czy mogą być zmniejszone pod dogo?

Posted

malawaszka napisał(a):
mogą być duże i dużo :) dzięki! o kurcze to takie malizny są!

TO jak duże to musisz poczekać bo muszę płytką znaleźć ;)
Bo na kompie mam tylko zmniejszone.

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa to daj zmniejszone

Oki to za chwilkę wysyłam. W razie czego jak by jutro była w miarę pogoda to mogę parę dorobić.