Soema Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 :Rose: trzymajcie kciuki jutro.. dziś była fajna rodzina, może jutro wezmę jakiegoś psiaka... może Maję?? Quote
patio92 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 czesc soema Pod naszym blokiem znalezlismy dzisiaj fajnego pieska malego dorosly ale straszna przylepa.Nakarmilismy go ale nie mamy jak go wziasc do domu a biedak jest tak slodki:((( Nie znalazlo by sie u was dla niego miejsce??:(:* Quote
Soema Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='patio92']czesc soema Pod naszym blokiem znalezlismy dzisiaj fajnego pieska malego dorosly ale straszna przylepa.Nakarmilismy go ale nie mamy jak go wziasc do domu a biedak jest tak slodki:((( Nie znalazlo by sie u was dla niego miejsce??:(:* W tym momencie.. jest ciężko, możecie zrobić mu zdjęcia? Mogę podjechać jutro i go zobaczyć.. jeśli młody nie ma szans żeby go zabrać, bo mamy parwo, trzeba będzie go wziąć gdzieś na kwarantannę.. mój mail [email protected] proszę o zdjęcia. Mogę wstawić na stronę i będziemy myśleć co dalej. Gdzie mieszkacie? Quote
patio92 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No u nas jest suka w domu i nikogo nie ma caly dzien wiec nawet nie ma opcji zeby go zostawic:((Nie wiesz czy ktos jest u was teraz pod schroniskiem??:(( Tak mi go szkoda:( Jestesmy z blokow obok sloneczka.Nie jest szczeniakiem na pewno Quote
Soema Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie ma nas.. wróciłam z przytuliska po 19. Zgłaszaliście na Straż Miejską. I tak trzeba go zgłosić.. Zrób mu proszę zdjęcia, ostatnio ktoś szukał małego psa. Mnie jutro nie będzie akurat. :( to przerasta nasze możliwości w tym momencie.. codziennie kilkanaście zgłoszeń :( Quote
patio92 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pieseik jest bialy w czarne latki:) Sliczny jest zjadl nam normalnie wszystko co miala w miskach nasza suczka XD Quote
Soema Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Postarajcie się zrobić zdjęcia i mi wysłać. Nikt ze znajomych nie jest w stanie go przetrzymać? Zrobilibyśmy mu odrobaczenie i szczepienie, ogłaszalibyśmy.. a jak się by nic nie znalazło po 2tygodniach zabrali do nas. Popytajcie znajomych.. Wesprzemy karmą etc.. tylko z miejscem problem. Quote
patio92 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 NO wlasnie nie bardzo juz pytalam:( on musi byc czyjs bo jest grubiutki i zadbany nie ma pchelek zdjecia juz wysylam Quote
Soema Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Misia, mama szczeniaków miała w środę sterylkę. A Jumper kastracje ;) Quote
Soema Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Patio92, może wpadniesz jutro albo w niedzielę na Wiśniową? Poznasz nas i naszych Przytulnych. Jeśli będzie nas więcej do pracy w przytulisku, będziemy mogli wziąć więcej psów.. w tym momencie jest nas 4, a ja znowu wyjeżdżam.. na tygodniu Asia jest sama.. :shake: Quote
patio92 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Siedzi caly czas u nas pod blokiem.Nakarmilismy go dalismy mu pic :) Jest taka kupką szczescia skacze mi pod same łokcie :D Quote
Soema Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Od 12 do 16.. ja będę pewnie jeszcze późnym popołudniem też. Jutro od 12. Quote
AGAKON Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ale ślicznota! Strasznie podobny do mojej Mili... Quote
agusiazet Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='AGAKON'] Ale ślicznota! Strasznie podobny do mojej Mili... Dokładnie to samo pomyślałam, męska kopia Milki! Quote
Soema Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 agusiazet napisał(a):Dokładnie to samo pomyślałam, męska kopia Milki! Psiak od wczoraj w przytulisku... tęskni bardzo, mamy też nową sukę. Wstawię potem zdjęcia jak znajdę.. Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Soema czy te dwie sunie sznaucerowate są nadal u Was? http://www.sspz.com.pl/pl/galleries/3 Brenda i Lisa? to siostry? Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Pozwolę sobie odpowiedzieć za Karinę. Obie sunie nadal szukają domków :( Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 jakiej są wielkości? jak średnie czy jak olbrzymy? chyba średnie ale nie ma punktu odniesienia więc lepiej zapytać; dostanę zdjęcia na maila? [email protected] Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 malawaszka napisał(a):jakiej są wielkości? jak średnie czy jak olbrzymy? chyba średnie ale nie ma punktu odniesienia więc lepiej zapytać; dostanę zdjęcia na maila? [email protected] Mają tak ze 40-45 cm; waga tak na oko max 13-15 kg. Zaraz podeślę fotki, jaki rozmiar Ci pasuje? Jak największe czy mogą być zmniejszone pod dogo? Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 mogą być duże i dużo :) dzięki! o kurcze to takie malizny są! Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 malawaszka napisał(a):mogą być duże i dużo :) dzięki! o kurcze to takie malizny są! TO jak duże to musisz poczekać bo muszę płytką znaleźć ;) Bo na kompie mam tylko zmniejszone. Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 malawaszka napisał(a):aaa to daj zmniejszone Oki to za chwilkę wysyłam. W razie czego jak by jutro była w miarę pogoda to mogę parę dorobić. Quote
Recommended Posts