Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że łapki wyglądają już lepiej, ale pewnie łatwiej będzie stwierdzić komuś kto jej dawno nie widział :) Mam nadzieje, że jutro weterynarz zobaczy różnicę :)
Strasznie się ciesze, że nasza piękność robi się coraz weselsza i chętniejsza do zabaw :multi:

Posted

Topi napisał(a):
A ten brzuchol na ostatnim zdjęciu to do całowania taki wystawiony ?
Oj Ewka:)
uważaj, bo masz w domu babską konkurencję.

:-D:-D:-D ale się uśmiałam, choć troszkę może byc w tym prawdy, bo mój TZ swego czasu był o boksia zazdrosny :-D:-D:-D

Posted

Ewka :) napisał(a):
:grin: ciężko wygrać z taką konkurencją, ale jeszcze trzymam się pazurami łóżka ;-)

Co do łóóóóóóżka to masz rywalkę na 200% :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
:-D:-D:-D ale się uśmiałam, choć troszkę może byc w tym prawdy, bo mój TZ swego czasu był o boksia zazdrosny :-D:-D:-D

Hehehe, a u mnie jest odwrotnie - ukochana Marysieńka pańciowa :D Pańcia się nie liczy, pancio psa do łóżka woła i kołderką przykrywa, a ty człowieku gnieźdź się na samym brzegu i bez przykrycia :(

Posted

jostel5 napisał(a):
Biedna Hecia13!:) Bardzo biedna...Też tak mam!:evil_lol:

Biedna Hecia, biedny Jostelek :-( Ja jestem pierwsza w łóżku, więc Kapsel juz ze mną śpi zanim mój TZ do łóżka przyjdzie, więc tylko dlatego on się musi wkręcać do wyrka, tylko kołdrę nam wyrywa i dlatego wiem, kiedy do łóżka wchodzi :evil_lol:

Boksia dziś na badaniach była? Co wet powiedział?

Posted

Już po wizycie i kąpieli :)
Topi może stwierdzić ile Bonia ma energii po zachowaniu w poczekalni ;)
Wet powiedział, że Bonita wygląda coraz lepiej, jest na dobrej drodze, jutro mają być wyniki badania krwi. Antybiotyk już tylko do końca tygodnia :multi:
Niestety nie przytyła :( Ale ważne, że ze skórą coraz lepiej, byle do przodu :mdrmed:

Posted

To cudowne wieści :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
To ze nie przytyła teraz, to nic, tak jak mówisz, byle do przodu :-x przytyje szybciutko na pewno :loveu:

Posted

Mogłabym ją ciągle przytulać :loveu:

One są takie pieszczoszki, :loveu::loveu::loveu::loveu: chyba nawet sama o te pieszczoty prosi ;),

Zdjęcia to do kalendarza się nadają. :multi::multi::multi::multi:
Nie mogę się napatrzeć :shake:

Posted

Już po wizycie i kąpieli :)
Topi może stwierdzić ile Bonia ma energii po zachowaniu w poczekalni ;)
Wet powiedział, że Bonita wygląda coraz lepiej, jest na dobrej drodze, jutro mają być wyniki badania krwi. Antybiotyk już tylko do końca tygodnia :multi:
Niestety nie przytyła :( Ale ważne, że ze skórą coraz lepiej, byle do przodu :mdrmed:

Oj,
mogę potwierdzić, że ma energię …
mogę,
gdy Bonia w pewnym momencjie wgramoliła mi się na kolana
to myślałam, że umrę z dumy
dopóki nie okazało się, że jest to jedyna droga którą może przedostać się
do boksiowego przystojniaka który właśnie wszedł do poczekalni.