Kapsel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Tak ostatnie zdjęcie jest dowodem, że prawdziwa dziewczynka boksiowa się robi :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Brawo Ewka:) :ylsuper: Quote
Ewka :) Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wydaje mi się, że łapki wyglądają już lepiej, ale pewnie łatwiej będzie stwierdzić komuś kto jej dawno nie widział :) Mam nadzieje, że jutro weterynarz zobaczy różnicę :) Strasznie się ciesze, że nasza piękność robi się coraz weselsza i chętniejsza do zabaw :multi: Quote
fizia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Fantastyczne te zdjęcia - widać, że z niezły z Niej świrek :) I jaka piękna, nowa kreacja :) Quote
_Goldenek2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 I te oczęta jak szmaragdy.... super :) Quote
Topi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A ten brzuchol na ostatnim zdjęciu to do całowania taki wystawiony ? Oj Ewka:) uważaj, bo masz w domu babską konkurencję. Quote
Kapsel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Topi napisał(a):A ten brzuchol na ostatnim zdjęciu to do całowania taki wystawiony ? Oj Ewka:) uważaj, bo masz w domu babską konkurencję. :-D:-D:-D ale się uśmiałam, choć troszkę może byc w tym prawdy, bo mój TZ swego czasu był o boksia zazdrosny :-D:-D:-D Quote
prezioso Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Czasami TŻ Ewuni pomyli imiona i zawoła do Boni "Ewunia!!" :eviltong: Quote
Agnezia Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 taaaa dlatego mój mąż mówi i do mnie i do pieska FRANKA :) Quote
Ewka :) Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :grin: ciężko wygrać z taką konkurencją, ale jeszcze trzymam się pazurami łóżka ;-) Quote
Kapsel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ewka :) napisał(a)::grin: ciężko wygrać z taką konkurencją, ale jeszcze trzymam się pazurami łóżka ;-) Co do łóóóóóóżka to masz rywalkę na 200% :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hecia13 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Kapsel napisał(a)::-D:-D:-D ale się uśmiałam, choć troszkę może byc w tym prawdy, bo mój TZ swego czasu był o boksia zazdrosny :-D:-D:-D Hehehe, a u mnie jest odwrotnie - ukochana Marysieńka pańciowa :D Pańcia się nie liczy, pancio psa do łóżka woła i kołderką przykrywa, a ty człowieku gnieźdź się na samym brzegu i bez przykrycia :( Quote
jostel5 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Biedna Hecia13!:) Bardzo biedna...Też tak mam!:evil_lol: Quote
Kapsel Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 jostel5 napisał(a):Biedna Hecia13!:) Bardzo biedna...Też tak mam!:evil_lol: Biedna Hecia, biedny Jostelek :-( Ja jestem pierwsza w łóżku, więc Kapsel juz ze mną śpi zanim mój TZ do łóżka przyjdzie, więc tylko dlatego on się musi wkręcać do wyrka, tylko kołdrę nam wyrywa i dlatego wiem, kiedy do łóżka wchodzi :evil_lol: Boksia dziś na badaniach była? Co wet powiedział? Quote
Ewka :) Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Już po wizycie i kąpieli :) Topi może stwierdzić ile Bonia ma energii po zachowaniu w poczekalni ;) Wet powiedział, że Bonita wygląda coraz lepiej, jest na dobrej drodze, jutro mają być wyniki badania krwi. Antybiotyk już tylko do końca tygodnia :multi: Niestety nie przytyła :( Ale ważne, że ze skórą coraz lepiej, byle do przodu :mdrmed: Quote
Kapsel Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To cudowne wieści :multi::multi::multi::multi::multi::multi: To ze nie przytyła teraz, to nic, tak jak mówisz, byle do przodu :-x przytyje szybciutko na pewno :loveu: Quote
Ewka :) Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A oto Bonia w kolejnym sweterku od mojej mamy:cool1: Quote
Kapsel Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wygląda jak laleczka. Rewelacja!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ewka uściskaj mocno swoją mamę :calus::loveu: Quote
Kapsel Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ewka :) napisał(a):Mogłabym ją ciągle przytulać :loveu: One są takie pieszczoszki, :loveu::loveu::loveu::loveu: chyba nawet sama o te pieszczoty prosi ;), Zdjęcia to do kalendarza się nadają. :multi::multi::multi::multi: Nie mogę się napatrzeć :shake: Quote
Yana Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 sweterek baaardzo twarzowy :-) pięknie wygląda :-) Quote
Topi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ewka :) napisał(a):Już po wizycie i kąpieli :) Topi może stwierdzić ile Bonia ma energii po zachowaniu w poczekalni ;) Wet powiedział, że Bonita wygląda coraz lepiej, jest na dobrej drodze, jutro mają być wyniki badania krwi. Antybiotyk już tylko do końca tygodnia :multi: Niestety nie przytyła :( Ale ważne, że ze skórą coraz lepiej, byle do przodu :mdrmed: Oj, mogę potwierdzić, że ma energię … mogę, gdy Bonia w pewnym momencjie wgramoliła mi się na kolana to myślałam, że umrę z dumy dopóki nie okazało się, że jest to jedyna droga którą może przedostać się do boksiowego przystojniaka który właśnie wszedł do poczekalni. Quote
Kapsel Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 he, he, jeszcze dobrze nie wydobrzała, a juz chłopak jej w głowie :grin::grin::grin: Quote
Agnezia Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Bonka już ma ładną kolekcję sweterków :) Quote
Recommended Posts