Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonia wróciła do mieszkanka i od razu jej się humorek popsuł :( Cały czas śpi...
Cieszy się tylko jak widzi, że jej pusta micha wędruje do kuchni :multi:
A jeszcze nie wie, że wieczorem czeka ją kąpiel w szamponie dziegciowym :cool3::razz:

Posted

Ależ cudeńko z tej Boni :)

Trzymam kciuki za przybieranie na wadze.

I cały czas jestem pod niesamowitym wrażeniem tego, jakie niesamowite są te bokserki.
Myślę, że koniecznie trzeba jakoś uświadamiać ludziom, że One aż tak bardzo cierpią w schroniskach.
Ja sama o tym nie wiedziałam, dopiero Truskawa mi o tym kiedyś powiedziała.
Kiedy opowiadałam znajomym, rodzinie tez okazywało się, że nikt nie miał pojęcia, jak bardzo są to wrażliwe psiaki.

Posted

Boksie uwielbiają kąpiele w szamponie dziegciowym. :-D
Moja kąpana była przez 4 miesiące i za każdym razem broniła się przed wsadzeniem do wanny, ale po wsadzeniu już grzeczniutko stała aż do końca.;)

Posted

Ja kąpałam swoją Śrubkę takim szamponem z dziegciem i biosiarką - po schronisku miała łupież - i szczerze mówiąc sama nie przepadałam za tymi kapielami i tym zapachem :)

Szczęśliwie już po paru kąpielach, łupież znikł :)

Posted

Wyobraźcie sobie, że nasza Bonia po kąpieli odzyskała humorek! Zupełnie inny psiak niż prawie dwa tygodnie temu. Bonia bawiła się z nami, przynosiła zabawki. Na początku chciała się przeciągać takim sznurem do zabawy i nie chciała oddawać powarkując niegroźnie. A później po paru ćwiczeniach "puść", grzecznie je oddawała (puszczała). Jejku, skakała jak prawdziwa boksia za zabawkami : D Jupi!

Posted

Ewka:) Jesteście cudowni :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:
Boksia dostała się do raju. :crazyeye:
Wygląda prześlicznie, królewna na całego :Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper:
Ta bluza z kapturem...miodzio!

Posted

bluza super,fajną masz mamusię.Co do Bonitki,to ładnie skóra się goi,bo widzę więcej włosków.Super.Brawa dla was,w tym tempie za miesiąc nie będzie po niej widać choroby.

Posted

tatankas napisał(a):
bluza super,fajną masz mamusię.Co do Bonitki,to ładnie skóra się goi,bo widzę więcej włosków.Super.Brawa dla was,w tym tempie za miesiąc nie będzie po niej widać choroby.

Za tydzień już będzie inna boksia, zobaczycie! ;)

Posted

Jutro wieczorem kolejna wizyta Boni u weterynarza, zobaczymy co powie pan doktor :) Jest słodkim, łagodnym psiakiem. Daje się przytulać, tarmosić i nawet noski noski można z nią robić;-) i jest bardziej chętna do dłuższych spacerków (nie kuleje już).

Posted

Wczoraj byliśmy z Boną u weterynarza. W poczekalni nasza Bonia zaczęła piszczeć! Pierwszy raz słyszeliśmy jak to robi. Chciała się oczywiście zapoznać z innym psiakiem :) Ogólnie widać poprawę, ale zwiększono jej dawkę sterydu i ciągle będzie brała te same leki plus kąpiele co pięć dni. Za tydzień kolejna wizyta. Staje się coraz bardziej odważna, na początku spała tylko skulona w kuleczkę, a teraz coraz częściej śpi na boku, a nawet zdarza jej się leżeć do góry brzuchem. Częściej jest chętna do zabawy. Tuli się do nas i uwielbia być głaskana, masowana i tarmoszona ;-)

Posted

Poczuła się bezpiecznie i nie mogło byc inaczej! :multi::multi::multi:
Kochana dziewczynka. Jak miło się czyta takie wiadomości, mimo, że niunia nadal chora i leki będzie brała :loveu::loveu::loveu: