Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandro Ch (hehe, przez chwile zastanawiałam się, czy to nie ja :-) ),
drugie rozliczenie zrobiła renata, mam je wpoczcie, i tam jesteś. a rozliczenie wklejone jest od mru.

brzoska - i wywinęłas się, hihi. ale i tak kiedyś przyjdzie kryska na matyska :-).
i wtedy mi zalinkuj do tego bazarku, ok?
aha, wizyta w potencjalnym tymczasie - w poniedziałek.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
brzoska - i wywinęłas się, hihi. ale i tak kiedyś przyjdzie kryska na matyska :-).
i wtedy mi zalinkuj do tego bazarku, ok?
aha, wizyta w potencjalnym tymczasie - w poniedziałek.

Ależ ja się serio już zaczęłam uczyć, nawet sobie regulamin bazarków przeczytałam ;)

A co to za tymczas?? pisz szybciutko!

Posted

no to sa te bliższe info. u babeczki jest juz jeden pies płatnie tymczasowany. babeczka jest poczatkująca, ale dif ma dobre zdanie o niej. niemniej jednak chce, zeby inne osoby świeżym okiem ją pznały :-0.

aha, Binio z działek znalazł dom, jak do niego pojedzie i wszystko będzie ok, to odpadnie nam jeden problem.

a za to monday znalazła pod świętym krzyżem psa z guzem na szyi, młodego, jakos tak pokręconego, monday mówi, że on dziwnie chodzi, jakos nim zarzuca.

i trzeba go stamtąd zabrać, mam placet do podawania telefonu monday, jkaby co. szukam ludzi z okolic (świętokrzyskie, kielce, radom etc). reszta u mnie w sygnaturze.

Posted

abrakadabra, na razie nic nie róbmy, renata chce to przeciez ogarniać. zobaczymy, czy ogłoszenia też. może ktoś jej w tym pomaga? jeśli nie - ruszymy z ogłoszeniami.

Dobra, w sumie masz rację.
Niech trafi do jakiegoś sensownego DT, aby można wyszczególnić (mam nadzieję) całą listę zaobserwowanych i udowodnionych zalet. Zeby później nie było wątpliwości, etc....

Dobranoc Mieszku :)

Posted

dokładnie tak.

renata prosi o pomoc w ogłoszeniach:
-za jakiś tydzień
-da swój tekst i namiary, żeby było spójne
-poda linki, gdzie ona ogłasza, żeby nie dublowac.

a na razie zcekamy, dzis jedziemy pogawędzić z ewentualnym płatnym, domowym dt

Posted

a na razie zcekamy, dzis jedziemy pogawędzić z ewentualnym płatnym, domowym dt

Kochane! Jestem do Waszej dyspozycji od ok. 18:30.
O 17:30 mam zebranie u Młodego, potem pojadę z Wami do Pani Ewy a potem muszę, ok. 19, wrócić do szkoły na dzień otwarty do Młodej....
Qrde, no!:shake: nie przeskoczę tego!
Ale pojadę i Was zapoznam i ze 3 sekundy posiedzę na rozmowie!:p

Posted

Najprawdopodobniej w sobotę nasz haszczakowaty "olbrzym" o przenikliwym spojrzeniu trafi do nowego DT - domek z ogródkiem, towarzystwo bardzo miłeśj Pani i zrównowazonego kolegi.

A że wszędzie mamy swoich ludzi, więc wszystko będzie pod kontrolą :)
DIF :) pisz tu zaraz jaka jesteś dumna z Młodej i Młodego :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Najprawdopodobniej w sobotę nasz haszczakowaty "olbrzym" o przenikliwym spojrzeniu trafi do nowego DT - domek z ogródkiem, towarzystwo bardzo miłeśj Pani i zrównowazonego kolegi.

A że wszędzie mamy swoich ludzi, więc wszystko będzie pod kontrolą
DIF pisz tu zaraz jaka jesteś dumna z Młodej i Młodego

Czyli "egzamin" zdany!!! :ghost_2:Suuuper!

Oby chłopaki się pogodziły ze sobą! Od razu mówię, że chcę być przy tym.... :cool3:;)

Posted

ucho ponoć juz tip top, zresztą w sobote zobaczymy. obiecuję zdjęcia, o ile aparat mi nie padnie, bo fakt, przejawia tendencje (kiepska ładowarka do kiepskich baterii).
mi się p. Ewa bardzo spodobała. o ucieczkowości mówiłysmy, powinno być dobrze. świetnie,ze jest tam blacky, mieszko troche sie powinien nauczyć od niego. moimz dnaiem większycn kłopotów nie powinno być, raz, ż emieszko jest ciamajdowaty, a dwa, ze blacky na takiego alleluja i do przeodu nie wygląda. no, ale zobaczymy.