Secia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No kolego, nieźle się wylansowałeś :-) medialny jesteś:-) Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Aleksandro Ch (hehe, przez chwile zastanawiałam się, czy to nie ja :-) ), drugie rozliczenie zrobiła renata, mam je wpoczcie, i tam jesteś. a rozliczenie wklejone jest od mru. brzoska - i wywinęłas się, hihi. ale i tak kiedyś przyjdzie kryska na matyska :-). i wtedy mi zalinkuj do tego bazarku, ok? aha, wizyta w potencjalnym tymczasie - w poniedziałek. Quote
brzośka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 sleepingbyday napisał(a):brzoska - i wywinęłas się, hihi. ale i tak kiedyś przyjdzie kryska na matyska :-). i wtedy mi zalinkuj do tego bazarku, ok? aha, wizyta w potencjalnym tymczasie - w poniedziałek. Ależ ja się serio już zaczęłam uczyć, nawet sobie regulamin bazarków przeczytałam ;) A co to za tymczas?? pisz szybciutko! Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 znajoma-sąsiadka dif. dif ja b. dobrze ocenia, ale chce, zebysmy tez się babeczce przyjrzały zwł. pod kątem poradzenia sobie z dowma samcami, no i ta ucieczkowościa. Quote
anetta Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Oooooooo :o :multi: A jakieś bliższe info? Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 no to sa te bliższe info. u babeczki jest juz jeden pies płatnie tymczasowany. babeczka jest poczatkująca, ale dif ma dobre zdanie o niej. niemniej jednak chce, zeby inne osoby świeżym okiem ją pznały :-0. aha, Binio z działek znalazł dom, jak do niego pojedzie i wszystko będzie ok, to odpadnie nam jeden problem. a za to monday znalazła pod świętym krzyżem psa z guzem na szyi, młodego, jakos tak pokręconego, monday mówi, że on dziwnie chodzi, jakos nim zarzuca. i trzeba go stamtąd zabrać, mam placet do podawania telefonu monday, jkaby co. szukam ludzi z okolic (świętokrzyskie, kielce, radom etc). reszta u mnie w sygnaturze. Quote
brzośka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No to trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze z domkiem dla Mieszka :) i za to nowe biedactwo też Quote
Abrakadabra Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 DT Mieszka sprawdzimy w poniedziałek, ale może już ruszyć z ogłoszeniami? Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 abrakadabra, na razie nic nie róbmy, renata chce to przeciez ogarniać. zobaczymy, czy ogłoszenia też. może ktoś jej w tym pomaga? jeśli nie - ruszymy z ogłoszeniami. Quote
jestem_wredna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jaki on piękny! Może warto dać go na wątek parówek, bo taki z niego wałek na kanapę to chyba trochę jest ;) Quote
Monday Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wątek psiaka o którym sbd pisała http://www.dogomania.pl/threads/194591-święty-krzyż!!-Błąka-sie-pies-z-guzem-na-szyi-chorą-łapą-chodzi-pokrzywiony!!! Kto może niech zajrzy !!! Quote
Abrakadabra Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 sleepingbyday napisał(a):abrakadabra, na razie nic nie róbmy, renata chce to przeciez ogarniać. zobaczymy, czy ogłoszenia też. może ktoś jej w tym pomaga? jeśli nie - ruszymy z ogłoszeniami. Dobra, w sumie masz rację. Niech trafi do jakiegoś sensownego DT, aby można wyszczególnić (mam nadzieję) całą listę zaobserwowanych i udowodnionych zalet. Zeby później nie było wątpliwości, etc.... Dobranoc Mieszku :) Quote
EVA2406 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dobranoc Mieszku. Niech ci się śni super domek :) Quote
sleepingbyday Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 dokładnie tak. renata prosi o pomoc w ogłoszeniach: -za jakiś tydzień -da swój tekst i namiary, żeby było spójne -poda linki, gdzie ona ogłasza, żeby nie dublowac. a na razie zcekamy, dzis jedziemy pogawędzić z ewentualnym płatnym, domowym dt Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 sleepingbyday napisał(a): a na razie zcekamy, dzis jedziemy pogawędzić z ewentualnym płatnym, domowym dt Kochane! Jestem do Waszej dyspozycji od ok. 18:30. O 17:30 mam zebranie u Młodego, potem pojadę z Wami do Pani Ewy a potem muszę, ok. 19, wrócić do szkoły na dzień otwarty do Młodej.... Qrde, no!:shake: nie przeskoczę tego! Ale pojadę i Was zapoznam i ze 3 sekundy posiedzę na rozmowie!:p Quote
Abrakadabra Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Najprawdopodobniej w sobotę nasz haszczakowaty "olbrzym" o przenikliwym spojrzeniu trafi do nowego DT - domek z ogródkiem, towarzystwo bardzo miłeśj Pani i zrównowazonego kolegi. A że wszędzie mamy swoich ludzi, więc wszystko będzie pod kontrolą :) DIF :) pisz tu zaraz jaka jesteś dumna z Młodej i Młodego :) Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Abrakadabra napisał(a):Najprawdopodobniej w sobotę nasz haszczakowaty "olbrzym" o przenikliwym spojrzeniu trafi do nowego DT - domek z ogródkiem, towarzystwo bardzo miłeśj Pani i zrównowazonego kolegi. A że wszędzie mamy swoich ludzi, więc wszystko będzie pod kontrolą DIF pisz tu zaraz jaka jesteś dumna z Młodej i Młodego Czyli "egzamin" zdany!!! :ghost_2:Suuuper! Oby chłopaki się pogodziły ze sobą! Od razu mówię, że chcę być przy tym.... :cool3:;) Quote
Abrakadabra Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 To szykuj się Kochana na sobotę, ok.15-tej Tegoż dnia nastapi zapoznanie Pani i z Blackym i z Mieszkiem :) Renata już o tym wie i dała nam błogoslawieństwo :) Do soboty moi drodzy:loveu: Quote
brzośka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Super! że wszystko się Mieszkowi zaczyna układać :) a jak jego uszko? goi się? i jak w ogóle stan zdrowia? Quote
Monday Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cieszę się....:) Tylko, żeby on nie chciał uciekać.... Quote
Secia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 no właśnie koleżka może czuć zew wolności. Trzeba będzie uważać. Mieszko trzymaj się chłopaku :-) Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ucho ponoć juz tip top, zresztą w sobote zobaczymy. obiecuję zdjęcia, o ile aparat mi nie padnie, bo fakt, przejawia tendencje (kiepska ładowarka do kiepskich baterii). mi się p. Ewa bardzo spodobała. o ucieczkowości mówiłysmy, powinno być dobrze. świetnie,ze jest tam blacky, mieszko troche sie powinien nauczyć od niego. moimz dnaiem większycn kłopotów nie powinno być, raz, ż emieszko jest ciamajdowaty, a dwa, ze blacky na takiego alleluja i do przeodu nie wygląda. no, ale zobaczymy. Quote
brzośka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ależ by byo super, jakby się psiaki dogadały :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts