Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak pisałam wczoraj - ucho się strasznie "babrze".
Potwierdziła to dzisiaj telefonicznie pani vet (świat jest mały - okazało się, że to osobisty lekarz moich psiaków :) )

Niestety na uchu powstał ropień, który wymaga natychmiastowego nacięcia. Mieszko musi strasznie cierpieć...
Pani Małgosia pojedzie z nim dzisiaj do lecznicy w Wołominie.

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na fundacyjne konto wpłynęło na Miesia tak: :)

Mieszko biedak
2010-10-04 EWA D. 50,00 zł
2010-10-05 ALEKSANDRA CH. 30,00 zł
2010-10-05 UZONA 20,00 zł
2010-10-05 ATOMOWKA 25,00 zł
2010-10-05 W. ALDONA 25,00 zł
2010-10-05 BEATA Z. 30,00 zł

razem: 180,00 zł

Posted

jeśli to zdjęcie od apsy przekłamało kolory i piees jest w brązach, nie w szarości, to byłaby szansa . no i jeszcze b.ważne - mieszko ma oczy huskiego, jaskoniebieskie, czy tam jaskosrebrne. niestety i moim zdaniem jest niższy niż ten tu elegant. co wiadomo o tym psiaku?

Posted

uwaga!!!! zmienia sie nr konta do wpłat. viva dalej sprawuje pieczę nad mieszkiem, ale przez inne subkonto (też vivy).

w 1 poście już zmieniłam. reszta, dane, dopisek, pozostaja bez zmian:

27 1370 1109 0000 1706 4838 7311

Posted

Mieszko jest w drodze do lecznicy. Do "mojej" lecznicy, i do "mojej" vetki :)

Później zdam relację jak z jego stanem zdrowia. Mam nadzieję, że nacięcie tego ropienia przyniesie psiakowi chociaż minimalną ulgę.
Dzięki temu, że trafi właśnie pod ten adres - będziemy dysponować lepszymi zdjęciami. Wkleję je jutro.

Posted

Witam cioteczki . Tak sobie coś kojarzę odnośnie tego babrzącego się ucha.Na wątku Zulusa, który sledzę dziewczyny miały jakąs cudo maść. Zulus miał odgryzione uszy i bardzo chwaliły tą masć. Sprobuję się coś dowiedzieć.

Posted

Przyszłam,bo wstrząsnął mną bannerek sleepingbyday...
Psinka bardzo biedna i strasznie żałuję,że na razie nie mogę pomóc finansowo...Ale będę pamiętać i przy jakimś lekkim luzie finansowym,trochę nieboraka wspomogę.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
o kurdę, biedak! dobrze, że dostaje p.bólowe, to mu może ciutke pomaga...
ale jaja, abra, co ty do mnire nie dzwonisz z takimi njusami, ze wetka tam jest zaufana??? denerwuję się cały ranek....

Bardzo zaufana, można nawet powiedzieć, bo nasza osobista :lol: