yoko100 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bardzo prosimy o pomoc psiakom z Pszczyńskiego Punktu w czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psy błagają o ratunek !!! http://www.dogomania.pl/threads/1965...-jedyna-szansa... http://www.dogomania.pl/threads/1954...tem-Mysłowice. http://www.dogomania.pl/threads/1959...moc-!!!/page17 Quote
Hotel KADIF Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dziewczyny, potrzebuję pomocy!!!!!! Duży, pogryziony pies z Sulejówka k/Halinowa!!!! Quote
Abrakadabra Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Trzymajcie kciuki (jeśli ktoś tu jeszcze został) za Mieszka !!! Może jutro trafi do DS... Quote
rencia42 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Pewnie ze trzymam kciuki od początku jestem. Quote
brzośka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ja również, ja również :multi::multi::multi: kciuki trzymam za chłopaka, który być może fajny domek sam sobie znalazł :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 mieszko ma dom :-) :-). i to superasny, bedzie mieszkał z dwiema suńkami o sporej energii i ośmioma kotami (koty maja swój własny pokój, do którego psy nie mają dostępu i do którego kićki mogą sie w każdym momencie schronić. mieszko do domu trafi w piątek. pani chce byc pierwsze dni na miejscu, stąd przeprowadzka w weekend. a we wtorek odjajczanie, już na koszt nowej opiekunki. mieszko kończy swoją tułaczkę. juz nie będzie mieszkania pod płotem. aha, mieszko zamieszka w b. ładnym domu z ogródkiem, w halinowie. Quote
brzośka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Niesamowity koniec smutnej historii o Mieszku!! Teraz będzie już tylko szczęśliwy Mieszko :loveu::loveu::loveu: (no chyba, że nowa pani zmieni mu imię ;) ) Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 ja mam cały czas psie zabawki na bazarek. to już nie dla mieszka, co nie :-)? daj znac, dla kogo ma być ten bazarek. jezaaa, kiedy ja dam radę??? myslę, ze mieszko zostanie mieszkiem. Quote
Maevel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']ja mam cały czas psie zabawki na bazarek. to już nie dla mieszka, co nie :-)? daj znac, dla kogo ma być ten bazarek.[/QUOTE] Jeśli chodzi o te zabawki, które Ci przysłałam z cebulkami i kiełkami, to myślę, że Ty najlepiej wybierzesz jakąś "Bidę" w pilnej potrzebie ... Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 maevel, dlaczego ja najlepiej? rzeczy sa od ciebie, a na bank znasz jakis pomocowy wątek, gdzie kasy brakuje? Quote
Abrakadabra Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Miesio naprawdę wygrał los na loterii. Byle by mu się "szwędacz' za często nie włączał. Ale DS super, to fakt! Quote
Hotel KADIF Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='sleepingbyday'] aha, mieszko zamieszka w b. ładnym domu z ogródkiem, w halinowie.[/QUOTE] [SIZE=3][B]O matko, czyli na mojej wsi!!! :multi: Będę go odwiedzać! :p[/B][/SIZE] Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dokłądnie, na twojej, huehue. Quote
brzośka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 a tak w ogóle to jak zdrowie Mieszka? jak jego ucho?? Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 ucho git heniutek, ale za to oko ma nieco rozwalone (tzn powiekę dolną), bo stracił cierpliwość i dopowiedział czynnie na kąśliwe uwagi balcky'ego ;-). ale to nic powaznego. dzis mieszko straci jajca. bezpowrotnie. Quote
Abrakadabra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='sleepingbyday']ucho git heniutek, ale za to oko ma nieco rozwalone (tzn powiekę dolną), bo stracił cierpliwość i dopowiedział czynnie na kąśliwe uwagi balcky'ego ;-). ale to nic powaznego. dzis mieszko straci jajca. bezpowrotnie.[/QUOTE] Pamiętam jak Pani Ewa zawzięcie mi tłumaczyła, że nie ma przekonania do [B]facetów bez jajek[/B]...:cool3: Tak po prawdzie, to w sumie ja też, chociaż osobiście nie znam żadnego... DIFciu bardzo liczymy na Twoje sprawozdania z wizyt sąsiedzkich :) Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dorota, skąd ta pewnmośc, że wszyscy twoi znajomi faceci mają jajka ;-)? Quote
Abrakadabra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='sleepingbyday']dorota, skąd ta pewnmośc, że wszyscy twoi znajomi faceci mają jajka ;-)?[/QUOTE] Ola... a czy możemy porozmawiać o tym poza dogo? No wiesz... głupio tak się tłumaczyć na forum:laugh2_2: Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 przeciez własnie to robimy ;-) Quote
Recommended Posts