Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mieszko ma dom :-) :-). i to superasny, bedzie mieszkał z dwiema suńkami o sporej energii i ośmioma kotami (koty maja swój własny pokój, do którego psy nie mają dostępu i do którego kićki mogą sie w każdym momencie schronić. mieszko do domu trafi w piątek. pani chce byc pierwsze dni na miejscu, stąd przeprowadzka w weekend. a we wtorek odjajczanie, już na koszt nowej opiekunki.
mieszko kończy swoją tułaczkę. juz nie będzie mieszkania pod płotem.

aha, mieszko zamieszka w b. ładnym domu z ogródkiem, w halinowie.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ja mam cały czas psie zabawki na bazarek. to już nie dla mieszka, co nie :-)?
daj znac, dla kogo ma być ten bazarek.[/QUOTE]
Jeśli chodzi o te zabawki, które Ci przysłałam z cebulkami i kiełkami, to myślę, że Ty najlepiej wybierzesz jakąś "Bidę" w pilnej potrzebie ...

Posted

ucho git heniutek, ale za to oko ma nieco rozwalone (tzn powiekę dolną), bo stracił cierpliwość i dopowiedział czynnie na kąśliwe uwagi balcky'ego ;-). ale to nic powaznego.

dzis mieszko straci jajca. bezpowrotnie.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ucho git heniutek, ale za to oko ma nieco rozwalone (tzn powiekę dolną), bo stracił cierpliwość i dopowiedział czynnie na kąśliwe uwagi balcky'ego ;-). ale to nic powaznego.

dzis mieszko straci jajca. bezpowrotnie.[/QUOTE]

Pamiętam jak Pani Ewa zawzięcie mi tłumaczyła, że nie ma przekonania do [B]facetów bez jajek[/B]...:cool3:
Tak po prawdzie, to w sumie ja też, chociaż osobiście nie znam żadnego...

DIFciu bardzo liczymy na Twoje sprawozdania z wizyt sąsiedzkich :)

Posted

[quote name='sleepingbyday']dorota, skąd ta pewnmośc, że wszyscy twoi znajomi faceci mają jajka ;-)?[/QUOTE]

Ola... a czy możemy porozmawiać o tym poza dogo? No wiesz... głupio tak się tłumaczyć na forum:laugh2_2: