Abrakadabra Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Paulina78']Wiem, po nocach nie sypia, płacze :) Świat Abry nie jest już taki sam :D:D:D Jakoś się ogarnęłam psychicznie... Mieszko wprawdzie nas "olał", ale najważniejsze, że ma super domek i 2 laski przy boku :) A teraz... Ta-dam!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 jesteś malpa i nie znam cię od dziś! jutro po sniadaniu czekam na telefon z wyjaśnieniami! Quote
Abrakadabra Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 sleepingbyday napisał(a):jesteś malpa i nie znam cię od dziś! jutro po sniadaniu czekam na telefon z wyjaśnieniami! Oleńko ... nie złość się - pleeeaaasseeee :) Zadzwonię i wszystko wyjaśnię! Quote
Hotel KADIF Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja też oczekuje wyjaśnień! :diabloti::mad: Kiedy byłaś w Halinowie i nie zajrzałaś do DIF i jej psiaków??!! :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
sleepingbyday Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 no widzisz, patrz. nie muszę chyba pisać, że oczywiście nie zadzwoniła? boi się, psia jucha ;-) Quote
Abrakadabra Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 sleepingbyday napisał(a):no widzisz, patrz. nie muszę chyba pisać, że oczywiście nie zadzwoniła? boi się, psia jucha ;-) Jak przełamałam strach, to Ty nie odbierasz :) DIF, wczoraj byłam. I to 2 razy... I 2 razy u Mieszka... Quote
Hotel KADIF Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Abrakadabra'] DIF, wczoraj byłam. I to 2 razy... I 2 razy u Mieszka... O żesz Ty...!!!! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Abrakadabra Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 DIF napisał(a):O żesz Ty...!!!! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Czy mnie pamięć nie myli, że byłam u Was kilka dni temu? Nie mogę Ci ciągle siedzieć na głowie :evil_lol:, mimo, że uwielbiam twoje czworonogi! Quote
mru Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Abra miała ręce pełne roboty. Okropnie Ci Abra dziękuję za starania! <3 Quote
Abrakadabra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='sleepingbyday'] Hahhhaaaa! Mina jak u Miesia :) Quote
Neris Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Cudowne zdjęcie, mogę sobie wziąć na pulpit? Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 żółwia? jasne, to nie moje, z sieci ściągłam :-) Quote
Recommended Posts