Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieści sa takie, ze mieszko nie idzie do dt.
moja opinia jest taka, że szlag mnie trafi. prosze, szukajcie mu dt.
to nie dt sie zbiesiło, to szantaz innychg dogomaniaczek i inny pies tam idzie. dawaliscie kase na mieszka? to on jej nie wykorzystuje tak, jak by mógł...

Posted

nie ma dt.

idzie tam inny pies, bo dziewczyna zaproponwała dt nie mając psa od dzieciństwa, pies w szoku zaczłą wyć, dziewczyna wymiękła, i podebrały nam dt. kóre abrakadabra i ja załatwiłyśmy dzięki DIF.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie ma dt.

idzie tam inny pies, bo dziewczyna zaproponwała dt nie mając psa od dzieciństwa, pies w szoku zaczłą wyć, dziewczyna wymiękła, i podebrały nam dt. kóre abrakadabra i ja załatwiłyśmy dzięki DIF.

to nie są informacje zgodne z prawdą. Pies znalazl TDT bo byl w podbramkowej sytuacji - rodzice TDT wyjechali za granice i tylko dlatego mogla przyjac psa, na okreslony czas. jego zachowanie nie ma na to wplywu.

Posted

paulinken napisał(a):
Ale to jakiś hotelik czy co? Trzeba pytać dalej. daśka?

wtrące od razu bo mam kontakt chyba ze wszystkimi DT jakie są - daśka moze przyjmowac tylko suczki, ze wzgledu na swojego psa

Posted

Czy prawdą jest że Mieszko teraz przebywa w hoteliku i niedługo jedzie do domu stałego ?
Coś tak kojarzę.

Jeśli jest to prawda co powyżej napisałem to czy jest sens na krótko przenosić go do znalezionego DT?
Czy nie lepiej by było aby z tego miejsca skorzystał jednak Kuba, który na razie nie ma perspektyw na DS a dłużej nie może zostać w tym miejscu gdzie obecnie przebywa?

Posted

[quote name='Waldek']Czy prawdą jest że Mieszko teraz przebywa w hoteliku i niedługo jedzie do domu stałego ?
Coś tak kojarzę.
Z tego co wiem, to wprawdzie Mieszko jest teraz w jakimś hoteliku, ale w niezbyt dobrych warunkach.
A o DS dla niego nigdy nie słyszałam! Dlatego było tak ważne, żeby mu choć dobry tymczas znaleźć.

Posted

ds jest jeszzce niepewne, nie chciałam zapeszac. ale w związku z sytuacją trzeba było o tym powiedzieć.

rescal - pisałyście, ze pies w zamknięciu wyje, kręci się w kółko, dziewczyna panikowała, ze nie ma jak go tzrymać, bo alarm, bo to bo tamto. zrozumiała panika początkującego, ale waszym zadaniem jest ja uspokoić i weprzec psychicznie, a nie szantażem kraść dt załatwione przez innych!!!!!

a rodzice to dopdatkowy argument, laska wiedziała chyba, na ile rodzice wyjechali?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ds jest jeszzce niepewne, nie chciałam zapeszac. ale w związku z sytuacją trzeba było o tym powiedzieć.

rescal - pisałyście, ze pies w zamknięciu wyje, kręci się w kółko, dziewczyna panikowała, ze nie ma jak go tzrymać, bo alarm, bo to bo tamto. zrozumiała panika początkującego, ale waszym zadaniem jest ja uspokoić i weprzec psychicznie, a nie szantażem kraść dt załatwione przez innych!!!!!

a rodzice to dopdatkowy argument, laska wiedziała chyba, na ile rodzice wyjechali?

SBD, RYBKA miala byc tymczasowym rozwiazaniem na miesiac. Szukalismy innego bezterminowego DT. Nie miałam pojecia, ze DT o ktorym powiadomila Paulina78 to DT Waszego Mieszka.

Cholera jasna, no! Czy Ty naprawde uwazasz, że wyraziłabym zgodę - poprzez chociazby uczestnictwo w tamtym watku - na zabranie DT innemu PSU??

Posted

Myślę, że zaszło pewne nieporozumienie dlatego tez proponuję negatywne emocje "zawiesić na kołku".
Trzeba rozmawiać i na "chłodno" przeanalizować tę sytuację-są dwa psy potrzebujące DT i trzeba taki domek lub takie domki znaleźć.

Posted

Przepraszam. Jako, że jestem głupia idiotką i wierzę we wszystko co sie do mnie powie - napisze i tutja.

Jak sie okazało Rescal wiedziała o tym, że Dt należy do Mieszko...

Paulina w niczym nie zawiniła. Przepraszam Paulina.

Mam nadzieje, że Mieszko nie ucierpi w tej całej sytuacji... a ja mam po raz kolejny nauczkę.

Sorki za naklepanie postów nie potrzebnie!

Posted

Ja się już pogubiłam w tym, kto co wiedział, kto zawinił...
Nie znam ludzi, nie znam do końca sytuacji, nie chę oceniać.
Choć coś mi się wydaje, że KTOŚ jednak postąpił nie w porządku :shake:

Posted

brzośka napisał(a):
Ja się już pogubiłam w tym, kto co wiedział, kto zawinił...
Nie znam ludzi, nie znam do końca sytuacji, nie chę oceniać.
Choć coś mi się wydaje, że KTOŚ jednak postąpił nie w porządku :shake:

SBD sorry za smietnik na watku z mojej strony.

Posted

obraczus, ja mam pretensje do renaty z tymianka, do pauliny też, bo nie do końća jest tak, jka pisze i do rescal, bo kombinuje i kłamie.
nie mam pretensji do każdego, kto był na tamtym wątku, tylko do decyzyjnych

jeśli dt jest na miesiac???? a one ledwo go wyciągneły od pijaka, to rany boga, ile czasu jeszcze! dlaczego ktos do laski nie pojedzie i nie nauczy jej pracowac z psem? ulega się tam histerii poczatkującego i niszczy mieszkowi szanse.
ech..

brzośka -ds znaleziony przez vive, polacy w kopenhadze (!), ale rozmawiała z nimi renata, której chcemy odebrac jakąkolwiek decyzyjnośc wsprawie mieszka, wtedy dowiem się, jakie były ujstalenia. bo do kopenhagi to nie tak hop siup, [aszport, szzcepienia, atam nie ma żadnych planów z tym związancyh, bo pies musi być rozeznany, tam ponoć b łatwo usytpiają (info od osoby, która zna sytuacje duńską), więc musimy byc pewni, jkai mieszko jest.

jeśli dom nie wypali, to mieszko miał fajny tymczas, naprawdę babka jest super.

ale już nie ma.