Jump to content
Dogomania

Wierna *ŻABKA* od kwietnia mieszka pod balkonem przy Fr.Nullo-MA DOM!!!Pozostał DŁUG!

Recommended Posts

Posted

Żabka jest rzeczywiście maleńka. I prześliczna.

Nie martwcie się.
Mała jest wystraszona, ciężko się dziwić, ale teraz będzie już tylko lepiej!
Trzy dni temu jeszcze nie dała się do siebie zbliżyć, a teraz siedzi przytulona w objęciach CZŁOWIEKA który dotąd wywoływał w niej tylko strach...

Jak już dotyk ludzkiej ręki nie będzie dla niej czymś dziwnym i strasznym, pokocha go.
Jeszcze będzie z niej przytulanka jakich mało.

Ma cudowną opiekę, ma Was - teraz potrzeba tylko trochę czasu.

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cudne te zdjęcia :) oczka jeszcze smutne, ale mam nadzieję, że już niedługo się doczekamy zdjęć z takimi roześmianymi oczkami

To jest z pewnością psiak, który miał kiedyś swojego człowieka - Ona się tylko na nowo musi nauczyć, że można się z ludźmi zaprzyjaźnić

Ciekawe, jak zareagowałaby na kontakt z jakimś innym psiakiem w hoteliku? czy nie mógłby Jej pomóc się trochę rozluźnić

Posted

Nie wierzę, że Żabkę, którą tak długo widywałam pod blokiem i nawet nie bardzo miałam dla niej nadzieję, teraz widzę na rączkach :) Oczywiście musi trochę minąć, musi się przyzwyczaić...

Niestety na razie nie mogę się wybrać do hoteliku, bo właśnie mam na głowie nowy kłopot (dlatego dzwoniłam po numer do schroniska, chciałam zapytać czy ktoś nie zgubił)
Sunia mix labka... Trochę tu zrobię offtop, ale jako że do Żabki chodziłam, to teraz pozwolę sobie jej troszkę uwagi odebrać :)
Bardzo mi potrzebne DT, mogę ją mieć jakoś do poniedziałku wieczorem - póki mam wolne. Potem nie dam rady ze szczeniakiem, nie mam tyle czasu.
Bardzo nie chciałabym oddawać jej do schroniska, nie wyobrażam sobie tego.. Jeszcze nigdy nie musiałam żadnego psa tam zawieźć :(
Porszę pomocy!

Założę wątek jutro z lepszymi zdjęciami to dam też tutaj znać. Wiem, że na tym wątku tu są moje "sąsiadki" więc tym bardziej warto spróbować :)

Posted

wątek mix-labki

http://www.dogomania.pl/threads/195557-KRAK%C3%93W-Blondi-szczeni%C4%99-mix-labradora-znaleziona-30.10.PILNE-DT-DS-lub-W%C5%81A%C5%9ACICIELE

PILNIE POTRZEBNE DT/DS u mnie może zostać do poniedziałku wieczorem
!!!!!

(chociaż tak na dobrą sprawę już dziś muszę wyjść i może mnie nie być jakieś 8 godzin ale postaram się to jakoś odwołać)

Kenny nie mam nic w tej chwili na koncie i mi się nie wysłał SMS, jeżeli możesz to proszę skontaktuj się z tym swoim awaryjnym DT czy nie dałoby rady przyjąć suni już dzisiaj!

Posted

[quote name='sugarr']
PILNIE POTRZEBNE DT/DS u mnie może zostać do poniedziałku wieczorem
!!!!!

na DS to chyba jeszcze za wcześnie, żeby szukać. psiak jest zadbany, miał szelki, na pewno ktoś go szuka.

Posted

Umowilam Zabke na sobote na USG. Na sobote dlatego,ze chce ja tam sama zawiesc.
Zobaczymy czy po nim bedziemy sie umawiac na sterylke czy szczepienie.
dzis malutka tez zostala odrobaczona:)

Posted

Mam nadzieję, że jutro weterynarz przekaże same dobre wiadomości

Biedna Żabka, pewnie się trochę znowu zestresuje całą akcję, no ale cóż zrobić..