Jasza Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Żabka jest rzeczywiście maleńka. I prześliczna. Nie martwcie się. Mała jest wystraszona, ciężko się dziwić, ale teraz będzie już tylko lepiej! Trzy dni temu jeszcze nie dała się do siebie zbliżyć, a teraz siedzi przytulona w objęciach CZŁOWIEKA który dotąd wywoływał w niej tylko strach... Jak już dotyk ludzkiej ręki nie będzie dla niej czymś dziwnym i strasznym, pokocha go. Jeszcze będzie z niej przytulanka jakich mało. Ma cudowną opiekę, ma Was - teraz potrzeba tylko trochę czasu. Quote
fizia Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 No cudne te zdjęcia :) oczka jeszcze smutne, ale mam nadzieję, że już niedługo się doczekamy zdjęć z takimi roześmianymi oczkami To jest z pewnością psiak, który miał kiedyś swojego człowieka - Ona się tylko na nowo musi nauczyć, że można się z ludźmi zaprzyjaźnić Ciekawe, jak zareagowałaby na kontakt z jakimś innym psiakiem w hoteliku? czy nie mógłby Jej pomóc się trochę rozluźnić Quote
wtatara Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 jaka ona słodna. Jej się udało a Misi....................... Quote
sugarr Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Nie wierzę, że Żabkę, którą tak długo widywałam pod blokiem i nawet nie bardzo miałam dla niej nadzieję, teraz widzę na rączkach :) Oczywiście musi trochę minąć, musi się przyzwyczaić... Niestety na razie nie mogę się wybrać do hoteliku, bo właśnie mam na głowie nowy kłopot (dlatego dzwoniłam po numer do schroniska, chciałam zapytać czy ktoś nie zgubił) Sunia mix labka... Trochę tu zrobię offtop, ale jako że do Żabki chodziłam, to teraz pozwolę sobie jej troszkę uwagi odebrać :) Bardzo mi potrzebne DT, mogę ją mieć jakoś do poniedziałku wieczorem - póki mam wolne. Potem nie dam rady ze szczeniakiem, nie mam tyle czasu. Bardzo nie chciałabym oddawać jej do schroniska, nie wyobrażam sobie tego.. Jeszcze nigdy nie musiałam żadnego psa tam zawieźć :( Porszę pomocy! Założę wątek jutro z lepszymi zdjęciami to dam też tutaj znać. Wiem, że na tym wątku tu są moje "sąsiadki" więc tym bardziej warto spróbować :) Quote
Kenny Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 czy ktoś ma numer telefonu do sugarrr??? to dość pilne. Quote
kopciuszek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Żabcia jest przpiękna;) Sugarr to Ci się cudo trafiło Quote
sugarr Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 wątek mix-labki http://www.dogomania.pl/threads/195557-KRAK%C3%93W-Blondi-szczeni%C4%99-mix-labradora-znaleziona-30.10.PILNE-DT-DS-lub-W%C5%81A%C5%9ACICIELE PILNIE POTRZEBNE DT/DS u mnie może zostać do poniedziałku wieczorem!!!!! (chociaż tak na dobrą sprawę już dziś muszę wyjść i może mnie nie być jakieś 8 godzin ale postaram się to jakoś odwołać) Kenny nie mam nic w tej chwili na koncie i mi się nie wysłał SMS, jeżeli możesz to proszę skontaktuj się z tym swoim awaryjnym DT czy nie dałoby rady przyjąć suni już dzisiaj! Quote
Kenny Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='sugarr'] PILNIE POTRZEBNE DT/DS u mnie może zostać do poniedziałku wieczorem!!!!! na DS to chyba jeszcze za wcześnie, żeby szukać. psiak jest zadbany, miał szelki, na pewno ktoś go szuka. Quote
karusiap Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Umowilam Zabke na sobote na USG. Na sobote dlatego,ze chce ja tam sama zawiesc. Zobaczymy czy po nim bedziemy sie umawiac na sterylke czy szczepienie. dzis malutka tez zostala odrobaczona:) Quote
kopciuszek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 To trzymam kciuki żeby to jednak szczepienie było ;) Quote
fizia Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 kopciuszek napisał(a):To trzymam kciuki żeby to jednak szczepienie było ;) Ja też :) Może nic nie zmajstrowali z tym Jej adoratorem Quote
Florentynka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja też trzymam kciuki za Żabkę. A teraz troszkę pospamuję - czy ktoś może pomóc w plakatowaniu? http://www.dogomania.pl/threads/195632-Skutek-uboczny-prosi-o-pomoc-w-plakatowaniu-szukamy-w%C5%82a%C5%9Bciciela!!! Quote
Jasza Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 kopciuszek napisał(a):To trzymam kciuki żeby to jednak szczepienie było ;) I ja się przyłączę. Quote
moana Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Fajna Żabka :) Baner dla niej w prezencie: Quote
wojtuś Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cudny baner, dzięki Karusia w sobotę powodzenia i ... poprzytulaj Żabkę:) Quote
karusiap Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Baner cudny!!:) A Zabke na pewno poprzytulam porzadnie;) Pan Tomek mowi,ze Zaba podchodzi juz jak go widzi,ale ja musze te informacje unaocznic osobiscie;) Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 To ode mnie proszę ją wycałować z każdej strony ;) Quote
fizia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Podchodzi do Pana Tomka?? :) Super :) Quote
Jasza Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zaglądamy do Żabki i wirtualnie ściskamy. Quote
fizia Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Mam nadzieję, że jutro weterynarz przekaże same dobre wiadomości Biedna Żabka, pewnie się trochę znowu zestresuje całą akcję, no ale cóż zrobić.. Quote
karusiap Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Bedzie dobrze! Jutro na 9:20 jedziemy....ale obawiam sie,ze bedzie pilniejsza jednak sterylka,takie przeczucie... Quote
fizia Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 No niestety jest to bardzo prawdopodobne Quote
Recommended Posts