fizia Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Mądre, kochane psisko! :) Strasznie się cieszę, że wszystko u Niej dobrze. Quote
Jasza Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Gratuluję wszystkim dzieki którym ta kruszynka ma teraz swój własny kochający dom! Żabko - niech Ci się wiedzie! Quote
Kenny Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 och tak....cudowne wieści z nowego domku :) należał jej się taki dom :) Quote
Topi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja myślałam, że moja Monia ma u mnie najlepszy dom na świecie ale widzę, że Żabka znalazła troszkę lepszy :evil_lol: Quote
Evelka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Strasznie się cieszę, że Żabka znalazła tak wspaniały domek!:multi: W końcu ma życie jakie powinien mieć każdy psiak...! Quote
karusiap Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Bylam dzis u Zabki na chwilke zaniesc ksiazeczke zdrowia. Zaba najpierw mnie obszczekala,potem wystawila brzuchol do glaskania, a na koniec ostentacyjnie poszla na kanape mowic "idz juz":) Pancie Zabki daly mi 100 zl:loveu:,bedzie do dlugu Zabkowego Quote
wojtuś Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dzieki Karusia za wiadomości:) Żabka szczęśliwa....:loveu: Quote
fizia Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Cudnie :) To juz jest Jej Dom!! I tak właśnie miało być :) Quote
wtatara Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 powodzenia Żabciu - taki domek musi mieć Figusia Quote
Jagienka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A dlug Żabci jest nadal... I Wojtuś to nie tylko miejsce i informacje karusiap zapewniła Żabce, ale też opłacanie tego pobytu, oprócz fizi raczej chętnych do pomocy nie było... Więc ciułamy, m.in. na dług Żabki i opłacenie Naszych pozostałych 6 psów - książki i płyty: http://www.dogomania.pl/threads/200920-PŁYTY-i-KSIĄŻKI-dla-dzieci-o-górach-dla-mam-na-Kraków-do-23.02-godz-12 Quote
fizia Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Strasznie mi głupio, chciałabym bardzo pomóc, ale mam w tym miesiącu jakaś totalną lipę finansową... Postaram się za jakiś czas wpłacić chociaż troszkę na ten dług ile on dokładnie wynosi? Quote
Jagienka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 fizia napisał(a):Strasznie mi głupio, chciałabym bardzo pomóc, ale mam w tym miesiącu jakaś totalną lipę finansową... Postaram się za jakiś czas wpłacić chociaż troszkę na ten dług ile on dokładnie wynosi? Spoko, fiziu, przecież Ty i tak dużo zrobiłaś :Rose: Chodzi o to, że na początku był na wątku szał a potem... Aktualnie do spłacenia Żabki brakuje Nam 430 zł. Quote
Jagienka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 wtatara napisał(a):zaczną się ferie zrobię jakiś bazarek :oops::loveu: Ja naprawdę przepraszam, że tak jęczę, ale powoli Nas przerasta liczba psiaków. I my ich nie wyszukujemy, po prostu Nam wpadają w ręce :shake: Quote
fizia Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Są może jakieś wieści lub zdjęcia z Domku Żabki? Mam nadzieję, ze wszystko OK A jak z długiem?... Quote
karusiap Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 fizia napisał(a):Są może jakieś wieści lub zdjęcia z Domku Żabki? Mam nadzieję, ze wszystko OK A jak z długiem?... Wszystko dobrze:)Poprosze o zdjecia. A dlug splacony,dzieki Pani Monice:) DZiekujemy!!!! Quote
fizia Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Cudnie!!! Jakby była szansa na nowe zdjęcia, to byłoby świetnie - mój Radek się co chwilę dopytuje czy przypadkiem nie ma jakichś zdjęć i wieści od Żabki :) I cieszę się również bardzo ze spłaconego długu Quote
fizia Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Tak sobie ostatnio myślałam o naszej Żabce - Karusiu nie masz przypadkiem jakichś wieści? Quote
Recommended Posts