fizia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Bidusia, Ona pewnie broni tego swojego miejsca..pół roku jedyną rzeczą, jaką miała był kawałek kartonu i dywanik łazienkowy..potem Jej go zabrano, nic dziwnego, że teraz pewnie boi się stracić to, co ma.. Ale strasznie się cieszę, że rana się dobrze goi i że Żabcia zdecydowała się rozdawać całusy - jeszcze chwilę temu, kiedy np. widziałąm Ją u Kenny, to o całusach absolutnie nie było mowy. I jeszcze pcha się na kolanka - cudnie!!! A goście, to może ta Pani Pielęgniarka? Kurcze, a ja jednak okazało się, że mogłabym z Wami dzisiaj pojechać..wyjeżdżam dopiero jutro, ale myslę, że nic straconego, bardzo chętnie wybiorę się w najbliższym czasie, tylko, że u mnie niestety w grę wchodzi tylko weekend. Quote
kopciuszek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 A ja żałuję, że jednak nie pojecałam ;) Ale musiałam odespać wszystkie zarwane nocki co by dzisiaj na imprezie nie paść ze zmęczenia ;) Super, że Żabka całusy rozdaje ;) Będzie z niej przytulasek ;) Quote
fizia Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Buziaki dla Żabci posyłam w ten słoneczny, listopadowy dzień :) Quote
wojtuś Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cudna Żabka, szkoda że mnie nie było - chciałbym buziaka od Żabki:) Quote
wtatara Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 wszyscy by tylko chcieli buziaka od żabki , może ona ma swoich wybranych Quote
fizia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Też prawda :) na buziaka trzeba sobie zasłużyć :) Nikt nie jest chętny do użyczenia swojego konta dla Żabki, żeby można było zrobić bazarek cegiełkowy? Quote
karusiap Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 fizia napisał(a):Też prawda :) na buziaka trzeba sobie zasłużyć :) Nikt nie jest chętny do użyczenia swojego konta dla Żabki, żeby można było zrobić bazarek cegiełkowy? Bardzo prosimy! Za tydzien Zabka bedzie szczepiona. Quote
wtatara Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fizia napisał(a):Też prawda :) na buziaka trzeba sobie zasłużyć :) Nikt nie jest chętny do użyczenia swojego konta dla Żabki, żeby można było zrobić bazarek cegiełkowy? jeśli nikt się nie zgłosi mogę być-tylko w każdym prelewie musi być dla Żabki, bo zbieram juz na Vanilka Quote
fizia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 o to by było wspaniale!! Ja mogłabym wieczorem zrobić taki bazarek z cegiełkami-żabkami Quote
wtatara Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fizia napisał(a):o to by było wspaniale!! Ja mogłabym wieczorem zrobić taki bazarek z cegiełkami-żabkami o to ja też się zgłoszę jak będę w potrzebie Quote
fizia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Jasne, nie ma problemu cegiełkowych bazarków jeszcze nigdy nie robiłam, ale takie normalne przez długi czas, więc mam nadzieję, ze sobie poradzę Co powiecie na takie żabki - cegiełki po 5 zł? tylko może mniejsze np. Quote
karusiap Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 No super:) Dzwonila dzis do mnie Pani ktora byla odwiedziec wtedy Zabke,opowiada o niej gdzie sie da. Niestety na Zabke w dalszym ciagu nie mam ani grosza.... Quote
fizia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Kurcze czyli ta Pani, która się deklarowała na razie nic nie wpłaciła? A jaki jest koszt miesięczny pobytu w hoteliku? Quote
karusiap Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fizia napisał(a):Kurcze czyli ta Pani, która się deklarowała na razie nic nie wpłaciła? A jaki jest koszt miesięczny pobytu w hoteliku? Pobyt bezdomnego psiaka to 450 zl. O ile p.Tomek nie naciska to bardzo zalezy mi na splacie zabiegu i na biezaco oplaceniu szczepienia. Nasi weci i tak juz tyle dla nas robia,ze po prostu glupio mi przez ciagle dlugi rowniez u nich. Moze ktos mialby czas zrobic bazarek?Ja mam rzeczy tylko czasu na wystawienie brak:(Moglabym komus podwiesc.... Quote
fizia Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jeśli coś zmienić to piszcie śmiało :) http://www.dogomania.pl/threads/196560-Cegiełki-ŻABKI-dla-cudnej-suni-ŻABKI-spod-balkonu-zapraszamy!-(do-30.11)?p=15747007#post15747007 Quote
karusiap Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fizia napisał(a):jeśli coś zmienić to piszcie śmiało :) http://www.dogomania.pl/threads/196560-Cegiełki-ŻABKI-dla-cudnej-suni-ŻABKI-spod-balkonu-zapraszamy!-(do-30.11)?p=15747007#post15747007 Fiziu rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) ja wciaz mam nadzieje,ze p.Monika pomoze finansowo,gdy pozalatwia swe osobiste sprawy... Quote
kopciuszek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nie wiem czemu mi się fotki usuwają ;) Quote
kopciuszek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No to dalej ;) By kopciuszeknh at 2010-11-17 Quote
Recommended Posts