Jump to content
Dogomania

Wierna *ŻABKA* od kwietnia mieszka pod balkonem przy Fr.Nullo-MA DOM!!!Pozostał DŁUG!

Recommended Posts

Posted

Bidusia, Ona pewnie broni tego swojego miejsca..pół roku jedyną rzeczą, jaką miała był kawałek kartonu i dywanik łazienkowy..potem Jej go zabrano, nic dziwnego, że teraz pewnie boi się stracić to, co ma..

Ale strasznie się cieszę, że rana się dobrze goi i że Żabcia zdecydowała się rozdawać całusy - jeszcze chwilę temu, kiedy np. widziałąm Ją u Kenny, to o całusach absolutnie nie było mowy.
I jeszcze pcha się na kolanka - cudnie!!!

A goście, to może ta Pani Pielęgniarka?

Kurcze, a ja jednak okazało się, że mogłabym z Wami dzisiaj pojechać..wyjeżdżam dopiero jutro, ale myslę, że nic straconego, bardzo chętnie wybiorę się w najbliższym czasie, tylko, że u mnie niestety w grę wchodzi tylko weekend.

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja żałuję, że jednak nie pojecałam ;) Ale musiałam odespać wszystkie zarwane nocki co by dzisiaj na imprezie nie paść ze zmęczenia ;)

Super, że Żabka całusy rozdaje ;) Będzie z niej przytulasek ;)

Posted

Też prawda :) na buziaka trzeba sobie zasłużyć :)

Nikt nie jest chętny do użyczenia swojego konta dla Żabki, żeby można było zrobić bazarek cegiełkowy?

Posted

fizia napisał(a):

Nikt nie jest chętny do użyczenia swojego konta dla Żabki, żeby można było zrobić bazarek cegiełkowy?

Bardzo prosimy!
Za tydzien Zabka bedzie szczepiona.

Posted

fizia napisał(a):

jeśli nikt się nie zgłosi mogę być-tylko w każdym prelewie musi być dla Żabki, bo zbieram juz na Vanilka

Posted

Jasne, nie ma problemu

cegiełkowych bazarków jeszcze nigdy nie robiłam, ale takie normalne przez długi czas, więc mam nadzieję, ze sobie poradzę

Co powiecie na takie żabki - cegiełki po 5 zł?

tylko może mniejsze np.

Posted

fizia napisał(a):
Kurcze czyli ta Pani, która się deklarowała na razie nic nie wpłaciła?

A jaki jest koszt miesięczny pobytu w hoteliku?

Pobyt bezdomnego psiaka to 450 zl.
O ile p.Tomek nie naciska to bardzo zalezy mi na splacie zabiegu i na biezaco oplaceniu szczepienia. Nasi weci i tak juz tyle dla nas robia,ze po prostu glupio mi przez ciagle dlugi rowniez u nich.

Moze ktos mialby czas zrobic bazarek?Ja mam rzeczy tylko czasu na wystawienie brak:(Moglabym komus podwiesc....