Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prawdziwych przyjaciół poznaje się po ich czynie ..

Nie wierzylam gdy po powiedzeniu mojemu chlopakwi ten postanowił pomoc :) z calego serca poswiecil się, sprawiając mojemu zwierzakowi najpiekniejsze szczescie, weterynaza jak i wyzywienie:) zwierzak ma się już zupełnie lepiej;) i jest szczęśliwy;] w przypadku braku zaufania proszę namowic netowego kolegę aby postanowił wkońcu mnie odwiedzić i zobaczył, że piesek jest dobrze wyzywiony jak i zdrowy:) pozdro:)

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mikasu'](...) Nigdy nie sądziłam, że jego napady agresji, gryzienie bez powodu i rzucanie się są naprawdę czymś poważnym, a jednak. Niedawno po długiej kłótni postanowiłam odwiedzić więc moją mamę, wchodząc do domu pies kładł się na mych kolanach, z jego sierści wystawała dziwna kulka, zakończona jakby szpicem. Pytałam więc co to, lecz usłyszałam, że tylko zwykłe Ała, które ma od małego. (...) Dotknęłam więc to, chcąc zobaczyć jak głęboko siedzi, wtedy pies warknął, chciał pogryźć, lecz się oddalił (...)
Czy możesz rozwinąć ten temat? Zwykłe Ała?
Ile pies ma lat? Bez wątpienia powinien zobaczyć go wet. I to wet zdecyduje od czego zacząć, poda koszty. Jedno jest pewne, pies musi jeść regularnie, nie raz na kiedyś. :-(
Wysłałam kilka PW do osób z Twojego rejonu. Mam nadzieję, że wejdą na wątek.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Jaka to miejscowość na Śląsku?

Czy możesz dodać lokalizację do tytułu?

bela51 napisał(a):
Mikasu, napisz do mnie na pw, podaj swoj telefon, albo ja podam Ci Swój i porozmawiamy.

Koniecznie, zechciej skorzystać z podpowiedzi Beli. Nie ma to jak porozmawiać.

Posted

Jestem i ja.
Czekam na iinformację jaka to miejscowość.
Myślę, że jest nas tu w okolicy sporo, jedzenie się znajdzie.
Możemy pozbierać po parę groszy i kupić duży worek suchej karmy na przykład.
Czy pies wychodzi na regularne spacery?
Jak się zachowuje na zewnątrz?
Czy jest szansa, że mama pozwoli Ci zabrać go do wererynarza?

Posted

Majgusiu.... jestem...i jestem wstrzasnieta. Dajcie bliższe namiary to napewno postaramy się pomoc. Uwazam ,że psa po 1 powinien poogladac wet a potem pomoc w karmieniu psa to zaden klopot. Postaramy się wspolnie otoczyć opieką i psa i kobietę która zapewne jest chora skoro tak dziwne sa jej reakcje. Jeśli potrzebny jest kontakt bezposredni to moj nr tel 660 737 137

Posted

Jak już będziemy coś wiedziec oferuje w miarę możliwości pomoc finansową. A odnośnie pracy dla założycielki to chyba jedynie na promocjach w marketach, może duża kasa to nie jest ale zawsze coś ;)