Mikasu Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Nikt nie każe ci komentować to raz, dwa wypraszam sobie bo odkąd pamiętam pisząc tutaj NIE PISALAM NIC O SPONSOROWANIU ANI O WYSYLANIU PIENIĘDZY. wiec nie wiem skąd wam się to bierze;] a jak nie wierzycie ze pies ma sie dobrze to namowcie waszego kolege niech przyjedzie i sprawdzi ;] proste;] Quote
danielka92 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Mikasu']Zwierzak ma się dobrze i co miesiąc dostaje dużo karmy na swoje dzienne wyżywieniePozdrawiam wszystkich!! Hmm... Z tego co pamiętam to jeszcze niedawno jadł tylko kości, kiełbasę, itp., a nagle od miesięcy dostaje dużo karmy? Trochę dziwne to wszystko. Poza tym dopiero teraz chłopak się dowiedział o trudnej sytuacji twojej mamy i twojego psa? Myślałam, że w związku zawsze mówi się otwarcie i szczerze. Pozdrawiam. Quote
Mysia_ Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 może moje pytanie wyda się dziwne... Mikasu ile Ty masz lat? Quote
saphira18 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 tylko chciała szumu narobić by się ktoś nią zainteresował... nikt ci nie chciał pieniędzy wysyłać, ale pomóc... to że twój pies nie potrzebuje pomocy (mam nadzieję), to nie będzie pomocy.... mam nadzieję że to był głupi żart, i pies ma się dobrze... Quote
magda222 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Szkoda tylko naszego czasu i energii. Ktoś się chyba nudził albo wyobraźnia trochę poniosła... Quote
Recommended Posts