Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mośka napisał(a):
Bea, nie wiem jak wyglada ta umowa adopcyjna, ale gdyby w niej nie bylo adresu z "kotem pocztowym" - plizz spisz od P. Agaty. I daj mi znac - wciagne do BAZY :razz:

Ok, dokonam co w mojej mocy.
Napiszcie mi tylko, czy P Agata ma umowę ,,in blanco" i ja mam ją od niej wypełnioną odebrać? Bo tak zrozumiałam...?

Posted

bea100 napisał(a):
Ok, dokonam co w mojej mocy.
Napiszcie mi tylko, czy P Agata ma umowę ,,in blanco" i ja mam ją od niej wypełnioną odebrać? Bo tak zrozumiałam...?

Może potrzebne Wam umowy adopcyjne. Mam chyba kilka wzorów z czasu domków tymczasowych

Posted

Ania W napisał(a):
Bea ja też mam umowy adopcyjne ( Folen mi przesłała ) i mogę ci podrzucić np. jutro wieczorkiem.

Prześlij mi dzisiaj na maila plizzzzzzzz (jutro wieczorem to za póżno :shake: , ja mam spotkanie z P Agatą jutro o 18tej, u mnie niedaleko jest punkt ksero i mają drukarkę bo widziałam to może mi wydrukują).

Emir: dostałam od Mmbbaj w darze (ok 10kg) Urinary MP18, specjalistycznej drogiej karmy dla psów z kłopotami wątrobowymi, czy masz u siebie chorego bidaka potrzebującego akurat takiego suszu?

Posted

chciałam się dowiedziec, czy w związku z powiezieniem do p.Joli bagażnika odzieży pomoc jej jest nadal aktualna? Ja do tej pory bylam bardzo zajeta, wiec jeszcze rzeczy nei spakowałam, wolę się więc dowiedziewc, czy ta forma pomocy jej nadal jest potrzebna:)?

Posted

P.J. będzie ostatnim bastionem nieadopcyjności. Coś jak dinozaury, które wyginęły, ale przecież kiedyś były. Do cyrku lub muzeum - jak znalazł :razz:.
I żeby wszystko było jasne... NIE MA psów nieadopcyjnych... dlatego, że każdy pies ma... SERCE !!!
A teraz na potwierdzenie moich słów, mój kochany schroniskowy kundel Bonusik, położył łepek na moich kolanach i patrzy na mnie tymi swoimi czarnymi oczyskami - chce iść na spacer ;). Więc idę...

Posted

No tak...Ja stwierdził pewien profesor biologii dinozaury żyły równolegle z ludźmi (czyt. nie wymarły przed nimi )na co dowodem są legendy np.o smoku wawelskim. My w świetle tego co napisałeś możemy stwierdzić że żyją nadal. To z kolei pokrywa się z druga teorią tego profesora, że neandertalczycy są wśród nas ( mhm, zawsze coś podejrzewałam)

Posted

Aniu - powinnas nauczać tej teorii w szkole (jeśli zdjęcia na dowód istnienia neardeltańczyków sa ci potrzebne to mam parę - w końcu bywało się tu i ówdzie na mazowszu)

Posted

Dziewczyny! gratuluje domko! Aniu! trzymam kciuki za Corgi.
Podchodzac powaznie do kwestii roznic gatunkowych - w jednym z ostatnich nr. Nowej Fantastyki byl dlugi "reportaz" na temat neandertalczykow wsrod homo sapiens. Z tego co pamietam, autor "reportarzu" mial jakies przemyslenia na temat mozliwosci koegzystencji. Moze ja znajde jego nazwisko i poprosimy go o swiatle wskazowki jak powinnismy postepowac z naszym "odmiennym gatunkiem"? A jesli chodzi o adopcyjnosc, to niestety zdarzaja sie przypadki np. urazow neurologicznych powodujacych niestabilnosc psychiki. Ja jestem przekonana, ze takim wlasnie casusem jest J. Niestety jedyne co pozostaje separacja, aby istota nie zagrazala reszcie spoleczenstwa. Jestem gotowa zaczac zbiorke na duzy zadaszony kojec, z telewizorem, czajnikiem i miekkimi kapciami dla tego biedactwa ;)