bea100 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Folen']... A ten szczęściarz co dziś pojechał, to na pewno ten psiak: Fajny psiak. Darz Bór i niech mu się szczęśliwie wiedzie :multi: Trzymam kciuki za udany koncert !!!! Mośka: napisz kiedy nasz pan stolarz zacznie robić nasze loteryjne budy? Od dzieci z Grodziska i od dzieci z Karmelickiej? Czy podał jakiś ewentualny termin ich odbioru? Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzieki Folen za fotke ;) To na pewno ten! Wrzuc mi na pw tel do Gallegro (nie wiem czy wiesz ale moze mnie tez wezmiecie po drodze:roll: ). Bea, budy sie robia juz od poniedzialku (razem 11 sztuk). Przelalas wczoraj te 350zl stolarzowi? Budy maja byc gotowe do konca przyszlego tygodnia. Pan je zawiezie do schronu. Prosze kreatywne, artystyczne dusze by pomyslaly o tabliczkach na budy. Pomysly wrzucac na watek!:razz: Quote
Ania W Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pomysł to nie problem. Problemem jest wykonanie...Ja myślałam o drewnianych , przykręcanych , takich...."wypalanych". Penie na technice takie cuda też robiłyście ;-) Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wolontariacka Rodzino -nie wiem czy wiecie, ale rusza druga odslona kampanii WYBIERZ MIŚKA pod patronatem Fundacji Viva. Na ww. stronie jest mapa schronisk w Polsce..a Wegrowa niet.Napisalam maila i podalam nasze www, a oto odp.: "Witam dziwię się, że nie ma Węgrowa na schronisko.net w woj. mazowieckim, skoro macie od nich stronę. Możemy dopisać Was do tabeli pod mapką, dopóki jest taka sytuacja. Poproszę o adres, godziny otwarcia jeśli są ustalone i - ważne - namiary na konkretne osoby zajmujące się adopcją, najlepiej wolontariuszy. Pozdrowienia, Natalia" No i co my na to? :roll: Kto sie pisze na namiary do wolo ? A adres? Przeciez nie napiszę ,ze to na Ruchnę i w lewo :placz: Quote
gallegro Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 enia napisał(a):Enia postara sie być:p jedzie ktoś przez moją wieś może??? Zamiast szukac okazji możesz wyjść odpowiednio wcześniej ;). Przypomnij skąd miałby Cię ktoś zabrać? Najlepiej przyjedz rano do Siedlec, to pojedziesz z nami :lol:. Quote
bea100 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Mośka']...Bea, budy sie robia juz od poniedzialku (razem 11 sztuk). Przelalas wczoraj te 350zl stolarzowi? Budy maja byc gotowe do konca przyszlego tygodnia. Pan je zawiezie do schronu. Prosze kreatywne, artystyczne dusze by pomyslaly o tabliczkach na budy. Pomysly wrzucac na watek!:razz: Kasę przelałam, spokx. Cieszę sie, że budy w robocie :multi: Czy mogłabym Cie poprosić o wysłanie na [email protected] zdjęcia takiej dużej budy? To prosba od Joli-pilna. Wielkie plizzz... Co do 2 tabliczek (na 2 duzych budach) to może być po prostu napis: Dar od dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 1 w Grodzisku Maz. One będa baaardzo szcześliwe jak na ich tablicy w szkole zawiśnie taka fotka (Mośka, Enia, Folen: czy jest możliwosc zrobienia fotek tych dwóch bud już w Węgrowie? I z lokatorami? Dzieciak nasze wielce na to czekają...:lol: GreenEvil: poprosze o stan wpłat na nasze pomocowe konto-tych dokonanych z dopiskiem ,,Żaneta" ok? Quote
GreenEvil Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Zaneta - 380,00 dalsze pytania i dyspozycje kierujcie na Pw do Tweety, albo na watku, ktory jest u mnie w podpisie. Mnie nie bdzie na necie od jutra do nie wiem kiedy. pzdr GreenEvil Quote
Folen Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Miałam razem z Gallegro i p Wandą najdalej do domu, a pierwsza jestem na dogo :evil_lol: Jutro, bo dziś nie wiem czy dam radę, wstawię fotki z wczorajszego koncertu na rzecz schroniska i fotki bud. Quote
Olga132 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 http://www.wegrow.schronisko.net/page8.html czy sa jakies uwagi co do tekstu? jesli nie będzie to czy Ania W może przetłumaczyć na angielski??? Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Byłam, czytałam i nic nie wychwyciłam. Postaram się zrobic tłumaczenie w tym tygodniu... Quote
Folen Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zdjęcia z piątkowego koncertu w Węgrowie.. Zapowiedź koncertu. Warszawski zespół Kryzys Tożsamości. Zabawa na całego.. Koszulka na aukcję: Prace dzieci z Karmelickiej były prezentowane na koncercie. Nasze psiaki.. No i skromnie reprezentowany wolontariat :p Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Może skromnie jezeli chodzi o liczebność, ale jakże godnie :-) Gallegro żyjesz ? Quote
Olga132 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ania W napisał(a):Gallegro żyjesz ? Coś mi się wydaje, że nie - wysłałam do niego pw i też cisza. Jest wielce prawdopodobne, że siedzi w jakiejś komórce bez dostepu do neta. Jesli sie nie odezwie do jutra to trzeba będzie jakąś ekspedycję ratunkową wysłać !!! Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 z informacji , które dostałam od Folen o 20.30 ( !) kiedy się rozstawali jeszcze był w dobrej kondycji... Też jestem zdania że ma szlaban na komputer. Ekipę w razie czego zmontujemy... Quote
gallegro Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Uff... nareszcie udało mi sie opuścić miejsce odosobnienia. Dopiero w południe dostałem pić a niedawno jeść. Teraz oderwałem deskę i niepostrzeżenie opuściłem komórkę. Jak nie trudno zgadnąć, pierwsze kroki skierowałem do kompa (co widać). Niestety muszę zaraz wracać, żeby nie dostać wyższego wyroku za recydywę. Wiem jedno... WARTO BYŁO!!! :evil_lol:. ps. Tak zupełnie poważnie, to wszystko skończyło się O.K. W sumie przejechaliśmy bez zapasowego koła ok. 300 km. Nie chcę nawet myśleć co by było gdyby np. w nocy... w lesie... Jeśli chodzi o reakcję żony, muszę przyznać, że mogło być dużo gorzej... ale od czego jest bajer... Właśnie ten bajer uratował mnie przed zasłużoną karą. Fakt, że spóźnieni kilka minut (180), ale mimo wszystko, dotarliśmy z żoną na umówione spotkanie :cool3:. Quote
enia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ale numer, a mój syn chodzi naburmuszony, że go nie zabralam w takie super miejsce......:lol: Bonanza w sam raz dla niego, nie Ola?:evil_lol: Quote
Osiolek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mam pytanie - ktos wpisal sie w ksiazce gosci na stronie schroniska "My ze Szwecji juz troszke pomoglismy i dalej bedziemy..." - czy jest jeszcze ktos oprocz mnie? Bo fajnie by bylo sie dogadac i zgrac jakos pomoc :-) Quote
Osiolek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mam pytanie - ktos wpisal sie w ksiazce gosci na stronie schroniska "My ze Szwecji juz troszke pomoglismy i dalej bedziemy..." - czy jest jeszcze ktos oprocz mnie? Bo fajnie by bylo sie dogadac i zgrac jakos pomoc :-) Quote
Folen Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Enia i ma czego żałować, tylko to przemieszczanie się :p Gallegro dobrze, że udało się polubownie wszystko załatwić z żoną ;) Quote
wanda szostek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A zdjęć psiaków , które robiłaś nie wkleiłaś. Cały czas na nie czekam. Quote
Olga132 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 gallegro napisał(a):Uff... nareszcie udało mi sie opuścić miejsce odosobnienia. Dopiero w południe dostałem pić a niedawno jeść. Teraz oderwałem deskę i niepostrzeżenie opuściłem komórkę. Jak nie trudno zgadnąć, pierwsze kroki skierowałem do kompa (co widać). Niestety muszę zaraz wracać, żeby nie dostać wyższego wyroku za recydywę. :evil_lol: no to mnie rozbawiłeś z samego rana - bardzo proszę o takie wpisy co poniedziałek...będę miała dobry nastrój przez cały tydzień Quote
Mośka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Gallegro, toz to istny aniol - ta Twoja zona :lol: Pelnam podziwu. A juz sie martwilam,ze Wujaszek bedzie mial szlaban :evil_lol: Olga, nie mam jeszcze namiarow na firme od palet. Czy ktos wie, czy psiaki juz mieszkaja w nowych budach? Bea - niestety zdjecia duzej budy nie mam, na pokaz zrobiona byla tylko srednia Quote
Ania W Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mośka, ja wracam do tematu bud...Czy zamówiłaś dla mnie też dużą budę? Bo tak jak kiedyś uzgadaniałyśmy ,ja jeszcze za nią nie przelałam pieniędzy (miało być po dowiezieniu do Węgrowa). Tylko chciałbym , żeby "się robiła"... Quote
enia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dziewczyny jesli moge zasugerować cos , to czy można pare bud pojedynczych zamówic? Osiołek robi podwójne, żeby sie nie okazało ze wszystkie będą podwójne....... Quote
Recommended Posts