enia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wiecie co? na naszej stronie schroniska jestem tylko ja i Folen jako wolontariat......:shake: dziewczyny prosze dopiszcie sie.....i chlopaki też.;) ps. dzieki Emir za domek dla Dropka naszego........ Quote
beka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dziś zamówiłam pod Łodzią budy ocieplane po 290 zł. Mają być gotowe w sobotę. Jak przyjada zrobię zdjecia. Może będzie można wykkorzystać ten kontakt dla Węgrowa. Quote
enia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Zobaczcie jakie piekne budy, moze udaloby sie utargowac cos..... http://www.allegro.pl/item136330541_buda_dla_psa_zobacz_.html http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=138206771 Quote
Ania W Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a gdzie one są bo nie bardzo mogę znaleźć... Quote
Olga132 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 beka napisał(a):Dziś zamówiłam pod Łodzią budy ocieplane po 290 zł. Mają być gotowe w sobotę. Jak przyjada zrobię zdjecia. Może będzie można wykkorzystać ten kontakt dla Węgrowa. rozumiem, że te budy, to dla twoich psiaczków? a wiesz...jak bylismy u Emir to tam był taki psiak - wykapany Morus!!! Quote
beka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tak budy dla Tary i dla Morusa. Morusowatych piesków jest dość dużo :) Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dzien dobry śpiochy :lol: Olga- no, od tego powinnismy zaczac ;) Ale zaciekawila mnie kwestia tej metalowej linki zamiast lancucha.Czy ktos cos wie wiecej, jakies doswiadczenia? Bea- ups, cos pokrecilam z tymi budami. W takim razie prostuje: NOWE BUDY zamowione - 7 srednich i 4 duze oraz 1 "podrasowana z odzysku" dar M.M. (w schronie do 11.XI) < 2 śr. + 1 duza dla Ani W.; 2 duze dla Bei; 4 sr.+1 duza dla Oli Z; brakuje funduszy na 1 srednia- w razie co wezme 300pln z AFN budy Wegrow,OK?> Kto wplacil stolarzowi z Miedzylesia 300 pln? Ania W. - 600 pln Bea - 350 pln .... - 300 pln A teraz Ania W i Bea - precyzuje kwestie rachunkow: potwierdzcie pls czy to moze byc KP z pieczatka ? Rozumiem,ze to ma byc TYLKO do wgladu? Co z tabliczkami? Jakies postepy sa? W niedziele do Wegrowa jedzie I-sza tura bud (5 srednich). Kto moze jechac do Wegrowa ze stolarzem(jego transport)? Zastanowcie sie szybko,moze ktos ma czas miedzy 12-16 i skoczylby na wycieczke przy okazji? Zrobilby tez zdjecie dla Osiolka... Plizzzzzz..Moze jakiegos psiaka trzeba przywiezc:razz: Quote
gallegro Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mośka napisał(a):Moze jakiegos psiaka trzeba przywiezc:razz: Prawdopodobnie trzeba będzie przywiezć Corgi do Wawy. Ania W będzie znała szczegóły. ps. Akapit o śpiochach pisany po godz. 9-tej skomentuję tak: I kto to mówi? :evil_lol:. Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No to niezle sie sklada, bo Pan z Miedzylesia, a Corgi docelowo ma trafic do Radosci do kliniki,prawda? to rzut beretem :p Quote
Ania W Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wczoraj rozmawiałam z emir i Corgi musi mieć tymczas w Warszawie a na razie go nie ma . Pojawiła się szansa dzięki Imnace ale niestey za daleko . Może da się namówć na inne psie ? Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A Ty Ania nie mozesz podjechac z Panem do schronu w niedziele????? Quote
enia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ale tu ruch!:evil_lol: nie ma chętnych na wycieczkę?:eviltong: Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No wlasnie, wkladem jest tylko czas :cool3: Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No moze kilka njusow (jeszcze goracych ) ze schronu Was rozrusza: dzika sunia -lepiej ale jej dzieciaczki :shake: Jeden juz za TM. Na 6 tylko 1 zwawy :placz: Wiecie co to znaczy? Znow natura zrobi swoje. Na domiar zlego mamusia nie wpuszcze nikogo do boksu, dzis ma byc wet... lokalny. Budy od Osiolka maja byc dzisiaj wstawione Enia-psy ze swiezbem dostaja 1 zastrzyk tygodniowo ( tak mialo byc?). Palety od Emir maja dzis dotrzec. Tomek Dziura ma chodzic po firmach wegrowskich i prosic o blache. Quote
Folen Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wiecie, gdyby nie to, że mnie nie będzie, to bym się zjawiła, a tak, to odpada.. Kto chętny na dopisanie do wolontariuszy na stronie? Mośka? Ania W? ;) Quote
enia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Matko jedyna.........:-( nawet nie pomysleli żeby nie wkładać ich do boksu po parwo.....co za bezmyślni ludzie......:shake: no jeszcze jest opcja ,że szczepienia przyspieszyly sprawę....... Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nie chce nic mowic,ale podobno Ewir wziela 1 szczeniaka i u niego z krwi wyszla...nosowka Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Folen, ja odpadam. Po prostu wiem,ze nie spelnie pokladanych we mnie nadziei. Nie znam psow, bylam 1 raz w schronie i tylko jego lewa czesc widzialam... Quote
enia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mośka ale to nic trudnego, przeważnie piszą maile ludzie którzy chca coś podarować, koce, karme....albo pytaja co potrzeba itp. Quote
Folen Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mośka wypluj wogóle to słowo na n.. Wiesz co to by oznaczało? Dobra, w dalszym ciągu chętnych na wolontariat brak? Quote
Edyta_D_R Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witam , jestem ta dziewczyna z wegrowskiej szkoły- nauczyciel, która kręciła film o schronie. Niestety nie zawsze mam bezpośredni dostęp do netu ale w końcu udało się jakos zalogować. Wczoraj razem z druga wspólorganizatorka , Tomkiem, oraz przy uprzejmości ludzi z rolmlecza przewieżlismy , te dary które udalo sie uzbierac w naszej szkole. Glownie karme. Na dzien wczorajszy nie widzialam aby budy byly zasloniete kawalkami chodnika od wiatru ( ale byc moze nie zwrociulam uwagi). Co do przetransportowania bud z zewnatrz ( tych nowych od stolarza z wegrowa) to rzeczywiscie p. jadzia poinformowala nas , ze burmistrz mial dzis wyslac ekipe z interwencji do pomocy. Gdyby bylo cos waznego z waszej strony , a ja jestem na miejscu, chetnie deklaruje swoja pomoc!Pozdrawiam Edyta Quote
Ania W Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Edyta to podaj mi do siebie jakiś innym kontakt na pw np telefon ... Quote
Mośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witamy Cie Edyto w naszym gronie ;) Wegrowski wolontariusz u nas na wage zlota ( to tak,zebys od poczatku znala swoja wartosc) :evil_lol: . Posluchaj- potrzebujemy pilnie zdjecie budy,ktora dotarla w tygodniu do schroniska od stolarza, ktory mieszka 40km od Wegrowa. Aparatem cyfrowym, a potem na mailika do ktorejs z nas. Mozesz pomoc w tej kwestii? Poza tym przydalby sie ktos kto by dopilnowal powieszenia w otworach bud takich zaslonek,zeby psy nie marzly.Rozmawialam z P. Jadzia i powiedziala,ze wie o co chodzi, faktycznie rulon chodnika od Gallegro lezy, ale tam nie ma mocy wykonawczych. Moze z kolezankami cos wymyslicie? Material jest w schronie:cool3: Quote
Ania W Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Je niestety nie pisze się na jazdę w tym tygodniu do Węgrowa, nie wiem w co ręce włożyć , gonią mnie już wszystkie możliwe roboty i terminy i muszę mieć weekend na pracę ( mam 600 ankiet do opracowania na poniedziałek)Nawet zajrzeć tu nie mam dzisiaj czasu... Quote
Folen Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witaj Edyta, my się chyba znamy ;) Miło Cię widzieć na dogo :p Quote
Recommended Posts