Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co? na naszej stronie schroniska jestem tylko ja i Folen jako wolontariat......:shake:
dziewczyny prosze dopiszcie sie.....i chlopaki też.;)
ps. dzieki Emir za domek dla Dropka naszego........

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś zamówiłam pod Łodzią budy ocieplane po 290 zł. Mają być gotowe w sobotę. Jak przyjada zrobię zdjecia. Może będzie można wykkorzystać ten kontakt dla Węgrowa.

Posted

beka napisał(a):
Dziś zamówiłam pod Łodzią budy ocieplane po 290 zł. Mają być gotowe w sobotę. Jak przyjada zrobię zdjecia. Może będzie można wykkorzystać ten kontakt dla Węgrowa.

rozumiem, że te budy, to dla twoich psiaczków?
a wiesz...jak bylismy u Emir to tam był taki psiak - wykapany Morus!!!

Posted

Dzien dobry śpiochy :lol:

Olga- no, od tego powinnismy zaczac ;) Ale zaciekawila mnie kwestia tej metalowej linki zamiast lancucha.Czy ktos cos wie wiecej, jakies doswiadczenia?

Bea- ups, cos pokrecilam z tymi budami. W takim razie prostuje:

NOWE BUDY zamowione - 7 srednich i 4 duze oraz 1 "podrasowana z odzysku" dar M.M. (w schronie do 11.XI)
< 2 śr. + 1 duza dla Ani W.; 2 duze dla Bei; 4 sr.+1 duza dla Oli Z; brakuje
funduszy na 1 srednia- w razie co wezme 300pln z AFN budy Wegrow,OK?>

Kto wplacil stolarzowi z Miedzylesia 300 pln?
Ania W. - 600 pln
Bea - 350 pln
.... - 300 pln

A teraz Ania W i Bea - precyzuje kwestie rachunkow: potwierdzcie pls czy to moze byc KP z pieczatka ? Rozumiem,ze to ma byc TYLKO do wgladu?

Co z tabliczkami? Jakies postepy sa?

W niedziele do Wegrowa jedzie I-sza tura bud (5 srednich). Kto moze jechac do Wegrowa ze stolarzem(jego transport)? Zastanowcie sie szybko,moze ktos ma czas miedzy 12-16 i skoczylby na wycieczke przy okazji? Zrobilby tez zdjecie dla Osiolka... Plizzzzzz..Moze jakiegos psiaka trzeba przywiezc:razz:

Posted

Mośka napisał(a):
Moze jakiegos psiaka trzeba przywiezc:razz:

Prawdopodobnie trzeba będzie przywiezć Corgi do Wawy. Ania W będzie znała szczegóły.

ps. Akapit o śpiochach pisany po godz. 9-tej skomentuję tak: I kto to mówi? :evil_lol:.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z emir i Corgi musi mieć tymczas w Warszawie a na razie go nie ma . Pojawiła się szansa dzięki Imnace ale niestey za daleko . Może da się namówć na inne psie ?

Posted

No moze kilka njusow (jeszcze goracych ) ze schronu Was rozrusza:

dzika sunia -lepiej
ale jej dzieciaczki :shake: Jeden juz za TM. Na 6 tylko 1 zwawy :placz: Wiecie co to znaczy? Znow natura zrobi swoje. Na domiar zlego mamusia nie wpuszcze nikogo do boksu, dzis ma byc wet... lokalny.

Budy od Osiolka maja byc dzisiaj wstawione

Enia-psy ze swiezbem dostaja 1 zastrzyk tygodniowo ( tak mialo byc?).

Palety od Emir maja dzis dotrzec.

Tomek Dziura ma chodzic po firmach wegrowskich i prosic o blache.

Posted

Wiecie, gdyby nie to, że mnie nie będzie, to bym się zjawiła, a tak, to odpada..
Kto chętny na dopisanie do wolontariuszy na stronie? Mośka? Ania W? ;)

Posted

Matko jedyna.........:-( nawet nie pomysleli żeby nie wkładać ich do boksu po parwo.....co za bezmyślni ludzie......:shake:
no jeszcze jest opcja ,że szczepienia przyspieszyly sprawę.......

Posted

Witam , jestem ta dziewczyna z wegrowskiej szkoły- nauczyciel, która kręciła film o schronie. Niestety nie zawsze mam bezpośredni dostęp do netu ale w końcu udało się jakos zalogować.
Wczoraj razem z druga wspólorganizatorka , Tomkiem, oraz przy uprzejmości ludzi z rolmlecza przewieżlismy , te dary które udalo sie uzbierac w naszej szkole. Glownie karme. Na dzien wczorajszy nie widzialam aby budy byly zasloniete kawalkami chodnika od wiatru ( ale byc moze nie zwrociulam uwagi). Co do przetransportowania bud z zewnatrz ( tych nowych od stolarza z wegrowa) to rzeczywiscie p. jadzia poinformowala nas , ze burmistrz mial dzis wyslac ekipe z interwencji do pomocy. Gdyby bylo cos waznego z waszej strony , a ja jestem na miejscu, chetnie deklaruje swoja pomoc!Pozdrawiam
Edyta

Posted

Witamy Cie Edyto w naszym gronie ;)
Wegrowski wolontariusz u nas na wage zlota ( to tak,zebys od poczatku znala swoja wartosc) :evil_lol: .

Posluchaj- potrzebujemy pilnie zdjecie budy,ktora dotarla w tygodniu do schroniska od stolarza, ktory mieszka 40km od Wegrowa. Aparatem cyfrowym, a potem na mailika do ktorejs z nas. Mozesz pomoc w tej kwestii?

Poza tym przydalby sie ktos kto by dopilnowal powieszenia w otworach bud takich zaslonek,zeby psy nie marzly.Rozmawialam z P. Jadzia i powiedziala,ze wie o co chodzi, faktycznie rulon chodnika od Gallegro lezy,
ale tam nie ma mocy wykonawczych. Moze z kolezankami cos wymyslicie?
Material jest w schronie:cool3:

Posted

Je niestety nie pisze się na jazdę w tym tygodniu do Węgrowa, nie wiem w co ręce włożyć , gonią mnie już wszystkie możliwe roboty i terminy i muszę mieć weekend na pracę ( mam 600 ankiet do opracowania na poniedziałek)Nawet zajrzeć tu nie mam dzisiaj czasu...