Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Enia daj mi adres mailowy do Hani plizzz. Na dogo jest pewnie dopiero wieczorem, wiec na pw nie chce pisac.

Bea - potwierdzam Ci 2 budy ( wrzuc mi na pw info kiedy poszly przelewy-
musze miec to pod kontrola ;) )

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze tylko zainteresowanym wrzuce fotke budy podwojnej z Wegrowa:

i

Te budy nie sa ocieplane (mozna ewentualnie ocieplic dno-jest miejsce na styropian), ale za to z grubych desek.

Nie wiem jak z terminowoscia wykonania zamowienia.:roll:

Posted

Mośka napisał(a):
Enia, Mam!

Dziś do Wegrowa jadą palety i deski ;)

:multi::multi::multi:
a nie da sie dołączyć do tego transportu rzeczy od Beaty??? Mośka spytaj.

Posted

enia napisał(a):
Kochani nie piszemy teraz tu naszych planów ani nic, wszystko na pw lub maile, bardzo Was proszę.
O budach , karmie , kocach mozemy jak najbardziej.

Doskonale Cię rozumiem :razz:.

Posted

Mośka:
350 zł wpłaciłam (na poczcie) na konto stolarza wczoraj (25go)
350 zł wpłaciłam dzisiaj (26go)

Za pozostałe pieniądze zakupiłam metalowe miski ( z gumkami i niewywrotne i niskie to będą dla szczeniaków w Węgrowie)

Posted

Te budy od wegrowskiego stolarza sa juz w schronisku :-)
Rozmawialam z nim przed chwila (zrobil to przed nasza rozmowa, z wlasnej inicjatywy).
Spisal sie na medal, on to zrobil po kosztach, wlozyl mase pracy - mam do Was prosbe (Moske juz prosilam, ale powtarzam oficjalnie): wezcie czesc pieniedzy z tych materacykowych na budy i kupcie mu cos w podziekowaniu (ale nie alkohol, bo to wysyla zle sygnaly ;-) )
Tam zostalo chyba jeszcze ponad 200zl (Tanitka powinna wiedziec ile wplacila a odeszlo 1000zl).
On zrobil 12 bud za 1000zl, wychodzi niecale 85 zl na psa :-)

Mam prosbe - czy ktos moglby napisac na tych budach: "Dar od DiÖ ze Szwecji" (lub po prostu dar ze Szwecji)?. Tak na wszelki wypadek, gdyby potem ktos inny chcial sie do nich przyznac....

Posted

Osiołku może stolarza poproś o taki napis? on ma budy u siebie i może sie zgodzi? na każdej budzie od Ciebie taki trwały napis umieścić?

Posted

Co tu taki mary ruch??? Cala Wasza energia poszla na wydpodukowanie tych poprzednich stron :cool3: ?

No to w takim razie mam dla Was niespodziankę: dziś rano palety i deski dojechały do Węgrowa. Dzwoniłam właśnie do kierowcy - wracają do Warszawy w większym składzie :cool1:

No dobra, powiem Wam, co się będę sama cieszyć - adoptowali piesa :loveu: :loveu: :loveu: Biały, roczny, łagodny, byl w boksie z jakims czarnym, po lewej stronie schronu.Ja chyba wiem, októrego chodzi, tez mi wpadl w oko
:multi: :multi: :multi:

Posted

To pracownik Pani, ktora nam podarowala palety i inne takie.
Pani Renata to milosniczka zwierzat, sama ma znajdki i bedzie zbierac teraz kasiorke dla nas ;) - Pani Renia powiedziala, ze piesek bedzie mial dobrze, duzy ogrod, ze ten pan to dobry czlowiek :roll: Wiec chyba powinno byc dobrze. Polecenie poleceniem, ale nalocik sie zrobi :lol:

Posted

Też się zastanawiam , bo tam były dwie ( chyba sunie ) w jednym boksie szara i biała z czarnymi łatkami na głowie. I właśnie sobie pomyślałam ostatnim razem , że dla nich też trzeba by jakąś akcję zrobić bo bardza fajne psiaki i tak lgną do ludzi....

Posted

Noo, Ania popieram, wlasnie ja tez zapamietalam te dwa i nawet tego Pana zapytalam czy w kojcu byl tez szary- to powiedzial, ze drugi byl czarny. Nic wiecej nie wiem. A swoja droga ten szary tez taki radosny i lgnął do ludzi,ze hej. Trzeba cos pomyslec:razz:

Posted

Moska! Ja z soboty odpadam. Mam familijny mlot nad glowa, jak sie nie pojawie w weekend w rodzinnym Krakowie, to mnie oskorkuja i wydziedzicza. Chcialam sie wymigac, ale po tym tygodniu (wiesz jak mi sie pracowalo) to chyba jednak pojade - troche sie odkrece. BTW Mam jeszcze troche kalendarzykow Wegrowa - tak ze 150 szt. Ktos by wzial? Moze ktos moze ode mnie przechwycic i podzielic miedzy chetnych w sobote?
I jeszcze jedno pudelko zebracze. Zglaszala na nie akces Olga, ale nie wiem czy nadal chce, jak nie to ktos inny moze ma pomysl...
A i oczekuje w niedziele dokladnego sprawozdania ze spotkania na maila! ;)

Posted

Slodki ten bialy :) Szczesliwego zycia mu zycze :)
Ano Moska! Wydziedziczenie grozne jest! moglaba mnie ominac moja 1/47 walacej sie chalupy w gorach, czyli jakies 3 m2 strychu nad weranda ;) Ale strach jest :)