Mośka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Enia daj mi adres mailowy do Hani plizzz. Na dogo jest pewnie dopiero wieczorem, wiec na pw nie chce pisac. Bea - potwierdzam Ci 2 budy ( wrzuc mi na pw info kiedy poszly przelewy- musze miec to pod kontrola ;) ) Quote
Mośka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jeszcze tylko zainteresowanym wrzuce fotke budy podwojnej z Wegrowa: i Te budy nie sa ocieplane (mozna ewentualnie ocieplic dno-jest miejsce na styropian), ale za to z grubych desek. Nie wiem jak z terminowoscia wykonania zamowienia.:roll: Quote
Mośka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Enia, Mam! Dziś do Wegrowa jadą palety i deski ;) Quote
enia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mośka napisał(a):Enia, Mam! Dziś do Wegrowa jadą palety i deski ;) :multi::multi::multi: a nie da sie dołączyć do tego transportu rzeczy od Beaty??? Mośka spytaj. Quote
Mośka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nie, bo oni laduja samochod ile wlezie:roll: Matko,mam nadzieje, ze cos przeoczylam -a co z dzieciaczkami Zanety??? Chyba nie zostana same w schronie :shake: Quote
gallegro Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 enia napisał(a):Kochani nie piszemy teraz tu naszych planów ani nic, wszystko na pw lub maile, bardzo Was proszę. O budach , karmie , kocach mozemy jak najbardziej. Doskonale Cię rozumiem :razz:. Quote
bea100 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mośka: 350 zł wpłaciłam (na poczcie) na konto stolarza wczoraj (25go) 350 zł wpłaciłam dzisiaj (26go) Za pozostałe pieniądze zakupiłam metalowe miski ( z gumkami i niewywrotne i niskie to będą dla szczeniaków w Węgrowie) Quote
Osiolek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Te budy od wegrowskiego stolarza sa juz w schronisku :-) Rozmawialam z nim przed chwila (zrobil to przed nasza rozmowa, z wlasnej inicjatywy). Spisal sie na medal, on to zrobil po kosztach, wlozyl mase pracy - mam do Was prosbe (Moske juz prosilam, ale powtarzam oficjalnie): wezcie czesc pieniedzy z tych materacykowych na budy i kupcie mu cos w podziekowaniu (ale nie alkohol, bo to wysyla zle sygnaly ;-) ) Tam zostalo chyba jeszcze ponad 200zl (Tanitka powinna wiedziec ile wplacila a odeszlo 1000zl). On zrobil 12 bud za 1000zl, wychodzi niecale 85 zl na psa :-) Mam prosbe - czy ktos moglby napisac na tych budach: "Dar od DiÖ ze Szwecji" (lub po prostu dar ze Szwecji)?. Tak na wszelki wypadek, gdyby potem ktos inny chcial sie do nich przyznac.... Quote
bea100 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :Cool!: 12 bud,,,cudnie...BRAWO Osiołku :multi: BRAWO DiÓ:multi: oraz wielkie podziękowania dla Pana Stolarza !!! Quote
enia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Osiołku może stolarza poproś o taki napis? on ma budy u siebie i może sie zgodzi? na każdej budzie od Ciebie taki trwały napis umieścić? Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Co tu taki mary ruch??? Cala Wasza energia poszla na wydpodukowanie tych poprzednich stron :cool3: ? No to w takim razie mam dla Was niespodziankę: dziś rano palety i deski dojechały do Węgrowa. Dzwoniłam właśnie do kierowcy - wracają do Warszawy w większym składzie :cool1: No dobra, powiem Wam, co się będę sama cieszyć - adoptowali piesa :loveu: :loveu: :loveu: Biały, roczny, łagodny, byl w boksie z jakims czarnym, po lewej stronie schronu.Ja chyba wiem, októrego chodzi, tez mi wpadl w oko :multi: :multi: :multi: Quote
enia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Coooo?????:crazyeye: my nie śpimy skąd........;) Quote
Ania W Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Mośka fantastyczne wieści :-))) A gdzie będzie teraz pies mieszkał ? Masz namiary ? Chyba będziesz musiała zrobić jakiś nalocik ;-) Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 To pracownik Pani, ktora nam podarowala palety i inne takie. Pani Renata to milosniczka zwierzat, sama ma znajdki i bedzie zbierac teraz kasiorke dla nas ;) - Pani Renia powiedziala, ze piesek bedzie mial dobrze, duzy ogrod, ze ten pan to dobry czlowiek :roll: Wiec chyba powinno byc dobrze. Polecenie poleceniem, ale nalocik sie zrobi :lol: Quote
enia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No to wielkie dzięki dla p. Renaty i jej super pracownika!!!!:loveu: Quote
Folen Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No to super, że psiak znalazł domek. Ja chyba wiem o którego chodzi, czy on może miał czarne plamki na głowie? Czy nie wiesz? Quote
Ania W Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Też się zastanawiam , bo tam były dwie ( chyba sunie ) w jednym boksie szara i biała z czarnymi łatkami na głowie. I właśnie sobie pomyślałam ostatnim razem , że dla nich też trzeba by jakąś akcję zrobić bo bardza fajne psiaki i tak lgną do ludzi.... Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Noo, Ania popieram, wlasnie ja tez zapamietalam te dwa i nawet tego Pana zapytalam czy w kojcu byl tez szary- to powiedzial, ze drugi byl czarny. Nic wiecej nie wiem. A swoja droga ten szary tez taki radosny i lgnął do ludzi,ze hej. Trzeba cos pomyslec:razz: Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A teraz cioteczki mały rekonesans- kto bedzie w sobote? Zglaszac sie tłumnie :mad: Quote
enia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Enia postara sie być:p jedzie ktoś przez moją wieś może??? Quote
marie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Moska! Ja z soboty odpadam. Mam familijny mlot nad glowa, jak sie nie pojawie w weekend w rodzinnym Krakowie, to mnie oskorkuja i wydziedzicza. Chcialam sie wymigac, ale po tym tygodniu (wiesz jak mi sie pracowalo) to chyba jednak pojade - troche sie odkrece. BTW Mam jeszcze troche kalendarzykow Wegrowa - tak ze 150 szt. Ktos by wzial? Moze ktos moze ode mnie przechwycic i podzielic miedzy chetnych w sobote? I jeszcze jedno pudelko zebracze. Zglaszala na nie akces Olga, ale nie wiem czy nadal chce, jak nie to ktos inny moze ma pomysl... A i oczekuje w niedziele dokladnego sprawozdania ze spotkania na maila! ;) Quote
Mośka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No dobrze Marie( przekonalo mnie to wydziedziczenie) :evil_lol: Quote
Folen Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ja będę razem z Gallegro jutro;) A dziś koncert w Węgrowie.. A ten szczęściarz co dziś pojechał, to na pewno ten psiak: Quote
marie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Slodki ten bialy :) Szczesliwego zycia mu zycze :) Ano Moska! Wydziedziczenie grozne jest! moglaba mnie ominac moja 1/47 walacej sie chalupy w gorach, czyli jakies 3 m2 strychu nad weranda ;) Ale strach jest :) Quote
Recommended Posts