Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Samba - Gończy Mazowiecki:lol:

Wiem, że wiecie o Nesce, która została znaleziona na przystanku. DT pilnie potrzebny nie może zostać tam gdzie jest, bo dziewczyna ma 4 psiaki.
Więcej info u Emir. Czy ktoś wie coś o Nesce?????

Właśnie się dowiedziałam, że Neska jest typowo kanapowym psem, była u kogoś w domu. Jest nauczona czystości i z Panią Krysią obstawiamy, że ma ok 5 lat.
Jest zaszczepiona i odrobaczona i odpchlona.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APEL !!!!

Poszukujemy chętnych do roznoszenia ulotek i rozwieszania plakacików Fundacji Emir !!!!
To już ostatni moment na pozyskanie 1% a środki te będą nam niezbędne !!!
Przypominam, że schronisko ostatecznie zostanie zamknięte w czerwcu!!!
Część z tych psów trafi do EMIR !!! Będziemy potrzebowały funduszy na ich utrzymanie !!!!

chętne osoby prosimy o kontakt z :Enia, Olga132., AniaW, marie, mośka

Posted

Kto nam zrobi śliczne plakaty z maluchami z Fundacji????????
Bardzo prosimy, obkleimy kliniki, sklepy psie i okolice swoje.
Mycha już im wątek zakłada.
Blue.berry zlituj sie........

.:modla::modla::modla:

Posted

[SIZE="3"][SIZE="4"]Przy okazji chciałam przypomnieć, że przez Fundację Emir "przeszło" już ponad 40 psów z Węgrowa, w tym 20 szczeniąt. Wiele z nich dzięki pomocy życzliwych osób (dziękujemy wszystkim ogłaszającym!) znalazło już domy, część nadal czeka...

Posted

Hej..jestem z Węgrowa...i moze moglabym jakos pomoc? Prawde mowiąc to u nas w Węgrowie nie mówi sie o schronisku..o tym ze schronisko jest likwidowane dowiedzialam sie z internetu, więc trudno jest ludzi tu jakos zmobilizowac albo cos..ale mysle ze mozna,wiec odpiszcie jezeli moglabym w czyms pomoc.

Posted

[quote name='Olga132']

APEL !!!!

Poszukujemy chętnych do roznoszenia ulotek i rozwieszania plakacików Fundacji Emir !!!!
Część z tych psów trafi do EMIR !!! Będziemy potrzebowały funduszy na ich utrzymanie !!!!

Mogę powywieszać na swojej wsi.
AniaW możemy sie spotkac na basenie;) a ja by ci dała paczke do przekazania dlA Fony z Żyrwardowa

Posted

Witaj Paulino! Swietnie ze tu zajrzalas ;)

My jestesmy niestety 80 km od schroniska, komunikacja z "zarzadem" jest wysoce utrudniona ( nie ma jej wcale wlasciwie) i nie wiemy jaka jest aktualnie sytuacja w schronie. MOze moglabys tam w weekend podejsc i zobaczyc w jakim stanie sa psy, czy maja co jesc, czy sa jakies szczeniaki, czy sa jakies chore, itd.

Jak masz aparat cyfrowy - porob psiakom fotki i wyslij nam! Byloby super :cool3:

Posted

Oczywiście,jutro moze po szkole pojde albo w niedziele. Chialabym sie zapytac..nie przeszkadza to ze mam dopiero 14 lat? Bo ja mysle ze moglabym pomagac jak dorosly..i ze przyda sie osoba w Węgrowie. Mam nadzieje ze to nie jest zadna przeszkoda?

Posted

enia napisał(a):
Paulina porób foty psom , może domy im znajdziemy, no bo ile mogą wegetować w tym schronisku?????

Właśnie- podpisuję się pod tym obiema rękami.
Paulina- jeśli możesz- to prosimy o zdjęcia. Jakby były fotki można by szukać domków tym biedakom. A czerwiec zbliża się niestety wielkimi krokami...:shake:

Posted

dobra..postaram sie zeby zdjęcie byly jutro. A chcialabym sie dowiedziec jaka jest sytuacja w sprawie ze schroniskiem? Czytam te posty o chorobach i o tej pseudo kierowniczce i zanim tam pojde chcialabym cos na ten temat wiedziec.

Posted

[quote name='Olga132']

APEL !!!!

Mnie się właśnie skończyło to, co dostałem od Marie. I zaręczam, że będzie efekt, przynajmniej mam wiele obietnic od ludzi rzetelnych. Mogę wziąć jeszcze.

Posted

Zmysł napisał(a):
Mnie się właśnie skończyło to, co dostałem od Marie. I zaręczam, że będzie efekt, przynajmniej mam wiele obietnic od ludzi rzetelnych. Mogę wziąć jeszcze.

:multi::multi::multi: Zmysł brawo!

Paulino dla nas naważniejsze jest w tej chwili rozeznanie się z grubsza w sytaucji schroniska i w psach, które można ogłaszać do adopcji. Schronisko jest likwidowane i myślę , że nie ma co już wracać do starych spraw. My nie możemy tam jechać bo nie zostaniemy wpuszczone i nie wiemy jakie psy jeszcze są. Twoja pomoc byłaby bardzo ważna.

Posted

[quote name='enia']Kto nam zrobi śliczne plakaty z maluchami z Fundacji????????
Bardzo prosimy, obkleimy kliniki, sklepy psie i okolice swoje.
Mycha już im wątek zakłada.
Blue.berry zlituj sie........

.:modla::modla::modla:

Mogę zrobić plakaciki , tylko co ma być w tych plakacikach?? :roll:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Byłam ok 16. A wieczorem nikt nie przyjdezdza zeby jeszcze zobaczyc i jakos oporządzic? To moze jeszcze bym sie teraz przeszla..Albo jutro pojde.

Moim zdaniem najlepsza sa godziny pomiedzy 13-15, wtedy jest szansa ze kogos sie zastanie, bo szykuja jedzenie.;)