mycha101 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Samba - Gończy Mazowiecki:lol: Wiem, że wiecie o Nesce, która została znaleziona na przystanku. DT pilnie potrzebny nie może zostać tam gdzie jest, bo dziewczyna ma 4 psiaki. Więcej info u Emir. Czy ktoś wie coś o Nesce????? Właśnie się dowiedziałam, że Neska jest typowo kanapowym psem, była u kogoś w domu. Jest nauczona czystości i z Panią Krysią obstawiamy, że ma ok 5 lat. Jest zaszczepiona i odrobaczona i odpchlona. Quote
Mośka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cioteczki, w szczegolnosci Olga, ktora w pisaniu pism jest niedoscigniona;) , napiszcie pliz do Pana Michalika ( grzecznie!) CHodzi o Bille: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55171 Quote
Olga132 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 APEL !!!! Poszukujemy chętnych do roznoszenia ulotek i rozwieszania plakacików Fundacji Emir !!!! To już ostatni moment na pozyskanie 1% a środki te będą nam niezbędne !!! Przypominam, że schronisko ostatecznie zostanie zamknięte w czerwcu!!! Część z tych psów trafi do EMIR !!! Będziemy potrzebowały funduszy na ich utrzymanie !!!! chętne osoby prosimy o kontakt z :Enia, Olga132., AniaW, marie, mośka Quote
enia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kto nam zrobi śliczne plakaty z maluchami z Fundacji???????? Bardzo prosimy, obkleimy kliniki, sklepy psie i okolice swoje. Mycha już im wątek zakłada. Blue.berry zlituj sie........ .:modla::modla::modla: Quote
Ania W Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE="3"][SIZE="4"]Przy okazji chciałam przypomnieć, że przez Fundację Emir "przeszło" już ponad 40 psów z Węgrowa, w tym 20 szczeniąt. Wiele z nich dzięki pomocy życzliwych osób (dziękujemy wszystkim ogłaszającym!) znalazło już domy, część nadal czeka... Quote
mycha101 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59687 oto wątek maluchów zabieram się za ogłoszenia Quote
enia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59687 mycha twój link sie nie otwiera. Budrysia to sunia, ale fot chyba nie ma....... Quote
Paulina. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej..jestem z Węgrowa...i moze moglabym jakos pomoc? Prawde mowiąc to u nas w Węgrowie nie mówi sie o schronisku..o tym ze schronisko jest likwidowane dowiedzialam sie z internetu, więc trudno jest ludzi tu jakos zmobilizowac albo cos..ale mysle ze mozna,wiec odpiszcie jezeli moglabym w czyms pomoc. Quote
kasiaprodex Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Olga132']APEL !!!! Poszukujemy chętnych do roznoszenia ulotek i rozwieszania plakacików Fundacji Emir !!!! To już ostatni moment na pozyskanie 1% a środki te będą nam niezbędne !!! Przypominam, że schronisko ostatecznie zostanie zamknięte w czerwcu!!! Część z tych psów trafi do EMIR !!! Będziemy potrzebowały funduszy na ich utrzymanie !!!! chętne osoby prosimy o kontakt z :Enia, Olga132., AniaW, marie, mośka Mogę powywieszać na swojej wsi. AniaW możemy sie spotkac na basenie;) a ja by ci dała paczke do przekazania dlA Fony z Żyrwardowa Quote
Mośka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witaj Paulino! Swietnie ze tu zajrzalas ;) My jestesmy niestety 80 km od schroniska, komunikacja z "zarzadem" jest wysoce utrudniona ( nie ma jej wcale wlasciwie) i nie wiemy jaka jest aktualnie sytuacja w schronie. MOze moglabys tam w weekend podejsc i zobaczyc w jakim stanie sa psy, czy maja co jesc, czy sa jakies szczeniaki, czy sa jakies chore, itd. Jak masz aparat cyfrowy - porob psiakom fotki i wyslij nam! Byloby super :cool3: Quote
Paulina. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Oczywiście,jutro moze po szkole pojde albo w niedziele. Chialabym sie zapytac..nie przeszkadza to ze mam dopiero 14 lat? Bo ja mysle ze moglabym pomagac jak dorosly..i ze przyda sie osoba w Węgrowie. Mam nadzieje ze to nie jest zadna przeszkoda? Quote
enia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Paulina porób foty psom , może domy im znajdziemy, no bo ile mogą wegetować w tym schronisku????? Quote
Paulina. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dobrze porobie. Przejde sie tam jutro moze. Quote
evita. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 enia napisał(a):Paulina porób foty psom , może domy im znajdziemy, no bo ile mogą wegetować w tym schronisku????? Właśnie- podpisuję się pod tym obiema rękami. Paulina- jeśli możesz- to prosimy o zdjęcia. Jakby były fotki można by szukać domków tym biedakom. A czerwiec zbliża się niestety wielkimi krokami...:shake: Quote
Paulina. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dobra..postaram sie zeby zdjęcie byly jutro. A chcialabym sie dowiedziec jaka jest sytuacja w sprawie ze schroniskiem? Czytam te posty o chorobach i o tej pseudo kierowniczce i zanim tam pojde chcialabym cos na ten temat wiedziec. Quote
Zmysł Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Olga132']APEL !!!! Poszukujemy chętnych do roznoszenia ulotek i rozwieszania plakacików Fundacji Emir !!!! To już ostatni moment na pozyskanie 1% a środki te będą nam niezbędne !!! Przypominam, że schronisko ostatecznie zostanie zamknięte w czerwcu!!! Część z tych psów trafi do EMIR !!! Będziemy potrzebowały funduszy na ich utrzymanie !!!! chętne osoby prosimy o kontakt z :Enia, Olga132., AniaW, marie, mośka Mnie się właśnie skończyło to, co dostałem od Marie. I zaręczam, że będzie efekt, przynajmniej mam wiele obietnic od ludzi rzetelnych. Mogę wziąć jeszcze. Quote
Ania W Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zmysł napisał(a):Mnie się właśnie skończyło to, co dostałem od Marie. I zaręczam, że będzie efekt, przynajmniej mam wiele obietnic od ludzi rzetelnych. Mogę wziąć jeszcze. :multi::multi::multi: Zmysł brawo! Paulino dla nas naważniejsze jest w tej chwili rozeznanie się z grubsza w sytaucji schroniska i w psach, które można ogłaszać do adopcji. Schronisko jest likwidowane i myślę , że nie ma co już wracać do starych spraw. My nie możemy tam jechać bo nie zostaniemy wpuszczone i nie wiemy jakie psy jeszcze są. Twoja pomoc byłaby bardzo ważna. Quote
Paulina. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No dobrze,w takim razie ja jutro pojade zobacze, porobie zdjęcia i napisze jak poszlo..Zrobie to co moge. Quote
paros Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='enia']Kto nam zrobi śliczne plakaty z maluchami z Fundacji???????? Bardzo prosimy, obkleimy kliniki, sklepy psie i okolice swoje. Mycha już im wątek zakłada. Blue.berry zlituj sie........ .:modla::modla::modla: Mogę zrobić plakaciki , tylko co ma być w tych plakacikach?? :roll: Quote
Paulina. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Byłam tam dzisiaj, wlasnie wróciłam. Niestety, nikogo nie było. Moze wiecie o ktorej godzinie ktos tam moze byc??? Quote
Ania W Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 W sumie przynajmniej między 9 a 15 ktoś powinien tam byc ale czy jest na pewno , to nie wiemy... Quote
Paulina. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Byłam ok 16. A wieczorem nikt nie przyjdezdza zeby jeszcze zobaczyc i jakos oporządzic? To moze jeszcze bym sie teraz przeszla..Albo jutro pojde. Quote
Edyta_D_R Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Paulinaaa napisał(a):Byłam ok 16. A wieczorem nikt nie przyjdezdza zeby jeszcze zobaczyc i jakos oporządzic? To moze jeszcze bym sie teraz przeszla..Albo jutro pojde. Moim zdaniem najlepsza sa godziny pomiedzy 13-15, wtedy jest szansa ze kogos sie zastanie, bo szykuja jedzenie.;) Quote
Recommended Posts