Ania W Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No to własciciel się znalazł! A ja się zastanawiałam co ja mogłam w misce wieźć...;-) Quote
Ania W Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witam |Zmysł....tylko nie wiem który ;-) Nam przydałby się szósty...a może nawet siódmy :-) Quote
Zmysł Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ania W napisał(a):Witam |Zmysł....tylko nie wiem który ;-) Nam przydałby się szósty...a może nawet siódmy :-) A tak naprawdę to czego potrzebujecie, wesoła gromadko? Quote
emir Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ;-) Za pozytywną energię:Cool!: za radość i uśmiech jakie niesiecie ze sobą; :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: za wielką i wspaniałą pracę dla naszych bezdomnych przyjacióół; za to, że wspólnie udaje się nam robić coś dobrego :painting: :smilecol: za to,że jesteście , a kolejną wiosnę, która da nam siły do pracy i za wczorajsze wzruszające spotkanie w mojej "psiej budzie" dziekuję:lol: EMIR:loveu: Quote
Olga132 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 My też Ci Krysiu dziekujemy za to, że mogłyśmy razem się spotkać...(niestety nie wszystkie mogły przybyć:-( ale na pewno myslami były z nami:lol: ), że mogłyśmy wyściskać te wszystkie włochate skarby i że wiemy, że jest ktoś taki do którego zawsze możemy zwrócić się po pomoc. No i generalnie - FAJNIE ŻE JESTEŚMY RAZEM.... Quote
Osiolek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ja bylam z Wami wirtualnie :-) Chcialam Wam wszystkim podziekowac, za to co robicie, za to, ze mozemy to robic razem...... Nie potrafie ubrac w slowa tego co czuje, a czuje - hohoho ;-) Quote
Mośka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Było świetnie, szkoda, ze tak krotko, bo i tak nie zdazylam zadac wszystkich pytan :evil_lol: (na moje szczescie):lol: Quote
enia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale mamy obiecany piknik na trawce na kocykach przy grillu, w czerwcu zdaje sie.Mośka jeszcze sie wykazesz.....:evil_lol: a ja tam lubie Twoje pytanka...... Quote
Osiolek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 enia napisał(a):Ale mamy obiecany piknik na trawce na kocykach przy grillu, w czerwcu zdaje sie.Mośka jeszcze sie wykarzesz.....:evil_lol: To ja bardzo uprzejmie prosze o uwzglednienie ze jestem w Wwie 6-11 czerwca :-)(tzn 5 przyjezdzam a 12 wyjezdzam) Quote
Ania W Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja też dziękuję wszystkim za miłe spotkanie ! Wiemy już chyba , kto zastąpi Ewę Drzyzgę . ;-)Osobiście uważam, że to świetnie, że Mośka ma tyle pytań , bo to świadczy o tym , że tamat ma przemyślany! Quote
mycha101 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 I ja bardzo dziękuję za zaproszenie i za przemiły czas jaki spędziłam w Waszym towarzystwie. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marie Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A ja Wam moglam posekundowac duchowo znad tasmy produkcyjnej w introligatorni. W zyciu nie bylam na glupszym szkoleniu. Pol godziny zwiedzania i kilka dodatkowych zmarnowanych kompletnie :( BTW - musze zmienic banerek - w kogo mam sie ubrac? Quote
Mośka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A nam Ciebie Marys brakowalo.... Szczerze mowiac male to nasze grono, zmiescilo sie przy zlozonym stole. A stol ma opcje rozkladana rowniez (jak sie potem okazalo :evil_lol: ), wiec szukamy sprzymierzencow :razz: Marys, a ubieraj sie, w co tylko chcesz, bogata garderobe mamy :lol: Ale ze Ty Osiolku tak gola latasz to az sie zdziwilam ;) Quote
Ania W Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Chyba trzeba zrobić casting na banerek ;-) Tylko kto nam je uszyje...Folen też ostatnio nas osierociła :-( Quote
Zmysł Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale tu u Was miło! I pikniki jakieś. I cel szczytny przecież. Cool!!!:multi: Quote
Olga132 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zmysł napisał(a):Ale tu u Was miło! I pikniki jakieś. I cel szczytny przecież. Cool!!!:multi: Na piknik to sobie trzeba zasłużyć i ostro do roboty się zabrać: psom domów nowych szukać, ogłoszenia w necie wstawiać, plakaty rozwieszać Do wyboru do koloru i wedle możliwości !!! Quote
Olga132 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie wiem czy wiecie ale redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt. Emir została nominowana do tej nagrody. Zapraszam Was do głosowania na nią: Aby oddać swój głos, wystarczy wysłać pod numer 7238 SMS o treści: MP SERCE 8; koszt SMS-a to 2 zł (2,44 zł z VAT). GŁOSUJCIE !!!! Quote
Edyta_D_R Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Olga132 napisał(a):Evita -ale mi ciśnienie podniosłaś!!! Normalnie aż mi sie ręce trzęsą. DZiewczyny - my nie możemy tego tak zostawić. Przygotuję pismo - które będziemy musiały wysłać do burmistrza - może uda namówic sie kilka organizacji pro społecznych aby także wysłały takie pismo z zapytaniem co dzieje się z psami z Węgrowa po opuszczeniu przez ne tego miasta. Nie może być tak, że burmistrza to nic nie obchodzi!!! Na razie mam totalny chaos w głowie....ale MUSIMY coś zrobić !!!! Witam , ostatnie weisci z wegrowa: psow w schronie jest aktualnie 69 w tym 3 szczeniaki( takie po 8 miesiecy pewnie gdzies)np. te dwa co sie od poczatku baly wyjsc z budy , caly czas tam siedza nawet dzis nie dalo sie ich wogole ujrzec tak sie skulily w kaciku.Duzy bary ( ten przy "jadlodalni" poszedl do adopcji , wzial go pan z wegrowa i jescze jakas mala sunie. Psy nie sa wywozone do schroniska w postrowii mazowieckiej- czemu? nie wiem , zapewne plan sie nie powiodl bo przeciez wszystkie schrony sa przepelnione, p. jola nie pracuje, zostala tylko jedna pani , ktora wczesniej byla juz do pomocy i jakis facet, ale sa tylko do maja.dzis akurat psy mialy czysto, miski pomyte, wtygodniu dostaja jedzenie gotowane , w niedziele sucha karme. kierowniczka kupuje jedzenie i przedstawia rachunki urzedowi miasta , aoni przelewem splacaja.dziewczyny macie moj adres mailowy to dajcie znak , bo ja waszych adrseow nie mam , komputer siadl i wszytko poszlo. pozdrawiam Quote
Zmysł Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Olga132 napisał(a):Na piknik to sobie trzeba zasłużyć i ostro do roboty się zabrać: psom domów nowych szukać, ogłoszenia w necie wstawiać, plakaty rozwieszać Do wyboru do koloru i wedle możliwości !!! W miarę możliwości chętnie pomogę. Ale zielony jestem :p, nie umiem np. wstawiać ogłoszeń w necie. Proszę o drobne korepetycje. Są jakieś aukcje obecnie? Jak to funkcjonuje? Quote
ciemny Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Olga132 napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt. Emir została nominowana do tej nagrody. Wiemy, wiemy i cały czas głosujemy Quote
enia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Do kiedy glosujemy??? i kto jeszcze jest nominowany? Quote
paros Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ania W napisał(a):Chyba trzeba zrobić casting na banerek ;-) Tylko kto nam je uszyje...Folen też ostatnio nas osierociła :-( Lupe chętnie "szyje banerki na życzenie" :lol: Atena, Bobo i Nika mają też ogłoszenia w necie, później podam linki Quote
Recommended Posts