Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania W napisał(a):
Witam |Zmysł....tylko nie wiem który ;-) Nam przydałby się szósty...a może nawet siódmy :-)

A tak naprawdę to czego potrzebujecie, wesoła gromadko?

Posted

;-) Za pozytywną energię:Cool!:
za radość i uśmiech jakie niesiecie ze sobą; :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
za wielką i wspaniałą pracę dla naszych bezdomnych przyjacióół;
za to, że wspólnie udaje się nam robić coś dobrego :painting: :smilecol:
za to,że jesteście ,
a kolejną wiosnę, która da nam siły do pracy
i za wczorajsze wzruszające spotkanie w mojej "psiej budzie"
dziekuję:lol:
EMIR:loveu:

Posted

My też Ci Krysiu dziekujemy za to, że mogłyśmy razem się spotkać...(niestety nie wszystkie mogły przybyć:-( ale na pewno myslami były z nami:lol: ), że mogłyśmy wyściskać te wszystkie włochate skarby i że wiemy, że jest ktoś taki do którego zawsze możemy zwrócić się po pomoc.
No i generalnie - FAJNIE ŻE JESTEŚMY RAZEM....

Posted

Ja bylam z Wami wirtualnie :-)

Chcialam Wam wszystkim podziekowac, za to co robicie, za to, ze mozemy to robic razem......

Nie potrafie ubrac w slowa tego co czuje, a czuje - hohoho ;-)

Posted

Ale mamy obiecany piknik na trawce na kocykach przy grillu, w czerwcu zdaje sie.Mośka jeszcze sie wykazesz.....:evil_lol:
a ja tam lubie Twoje pytanka......

Posted

enia napisał(a):
Ale mamy obiecany piknik na trawce na kocykach przy grillu, w czerwcu zdaje sie.Mośka jeszcze sie wykarzesz.....:evil_lol:

To ja bardzo uprzejmie prosze o uwzglednienie ze jestem w Wwie 6-11 czerwca :-)(tzn 5 przyjezdzam a 12 wyjezdzam)

Posted

Ja też dziękuję wszystkim za miłe spotkanie !
Wiemy już chyba , kto zastąpi Ewę Drzyzgę . ;-)Osobiście uważam, że to świetnie, że Mośka ma tyle pytań , bo to świadczy o tym , że tamat ma przemyślany!

Posted

A ja Wam moglam posekundowac duchowo znad tasmy produkcyjnej w introligatorni. W zyciu nie bylam na glupszym szkoleniu. Pol godziny zwiedzania i kilka dodatkowych zmarnowanych kompletnie :(
BTW - musze zmienic banerek - w kogo mam sie ubrac?

Posted

A nam Ciebie Marys brakowalo....
Szczerze mowiac male to nasze grono, zmiescilo sie przy zlozonym stole.
A stol ma opcje rozkladana rowniez (jak sie potem okazalo :evil_lol: ), wiec szukamy sprzymierzencow :razz:

Marys, a ubieraj sie, w co tylko chcesz, bogata garderobe mamy :lol:
Ale ze Ty Osiolku tak gola latasz to az sie zdziwilam ;)

Posted

Zmysł napisał(a):
Ale tu u Was miło! I pikniki jakieś. I cel szczytny przecież. Cool!!!:multi:

Na piknik to sobie trzeba zasłużyć i ostro do roboty się zabrać: psom domów nowych szukać, ogłoszenia w necie wstawiać, plakaty rozwieszać
Do wyboru do koloru i wedle możliwości !!!

Posted

Nie wiem czy wiecie ale redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt.
Emir została nominowana do tej nagrody.
Zapraszam Was do głosowania na nią:
Aby oddać swój głos, wystarczy wysłać pod numer 7238 SMS o treści: MP SERCE 8; koszt SMS-a to 2 zł (2,44 zł z VAT).

GŁOSUJCIE !!!!

Posted

Olga132 napisał(a):
Evita -ale mi ciśnienie podniosłaś!!! Normalnie aż mi sie ręce trzęsą.
DZiewczyny - my nie możemy tego tak zostawić.
Przygotuję pismo - które będziemy musiały wysłać do burmistrza - może uda namówic sie kilka organizacji pro społecznych aby także wysłały takie pismo z zapytaniem co dzieje się z psami z Węgrowa po opuszczeniu przez ne tego miasta. Nie może być tak, że burmistrza to nic nie obchodzi!!!
Na razie mam totalny chaos w głowie....ale MUSIMY coś zrobić !!!!

Witam , ostatnie weisci z wegrowa: psow w schronie jest aktualnie 69 w tym 3 szczeniaki( takie po 8 miesiecy pewnie gdzies)np. te dwa co sie od poczatku baly wyjsc z budy , caly czas tam siedza nawet dzis nie dalo sie ich wogole ujrzec tak sie skulily w kaciku.Duzy bary ( ten przy "jadlodalni" poszedl do adopcji , wzial go pan z wegrowa i jescze jakas mala sunie.
Psy nie sa wywozone do schroniska w postrowii mazowieckiej- czemu? nie wiem , zapewne plan sie nie powiodl bo przeciez wszystkie schrony sa przepelnione, p. jola nie pracuje, zostala tylko jedna pani , ktora wczesniej byla juz do pomocy i jakis facet, ale sa tylko do maja.dzis akurat psy mialy czysto, miski pomyte, wtygodniu dostaja jedzenie gotowane , w niedziele sucha karme. kierowniczka kupuje jedzenie i przedstawia rachunki urzedowi miasta , aoni przelewem splacaja.dziewczyny macie moj adres mailowy to dajcie znak , bo ja waszych adrseow nie mam , komputer siadl i wszytko poszlo. pozdrawiam

Posted

Olga132 napisał(a):
Na piknik to sobie trzeba zasłużyć i ostro do roboty się zabrać: psom domów nowych szukać, ogłoszenia w necie wstawiać, plakaty rozwieszać
Do wyboru do koloru i wedle możliwości !!!

W miarę możliwości chętnie pomogę. Ale zielony jestem :p, nie umiem np. wstawiać ogłoszeń w necie. Proszę o drobne korepetycje. Są jakieś aukcje obecnie? Jak to funkcjonuje?

Posted

Olga132 napisał(a):
Nie wiem czy wiecie ale redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt.
Emir została nominowana do tej nagrody.

Wiemy, wiemy i cały czas głosujemy

Posted

Ania W napisał(a):
Chyba trzeba zrobić casting na banerek ;-)
Tylko kto nam je uszyje...Folen też ostatnio nas osierociła :-(

Lupe chętnie "szyje banerki na życzenie" :lol:

Atena, Bobo i Nika mają też ogłoszenia w necie, później podam linki