Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edyta_D_R napisał(a):
Moim zdaniem najlepsza sa godziny pomiedzy 13-15, wtedy jest szansa ze kogos sie zastanie, bo szykuja jedzenie.;)

Aha , co do wieczora- to wtedy tyam juz nikogo nie ma , wiec mozesz sobie paulino odpuscic.p[sy dostaja jesc i schron jest zamykany i tyle, a czy z samego rana sa tam ludzie to nie wiem

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nieśmiało apeluję o nawet drobne wpłaty na utrzymanie wegrowskich psów, które przebywają u Emir !!!!

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych

"EMIR"

Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz.88 1050 1924 1000 0022 6878 6056Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

Posted

paros napisał(a):
Mogę zrobić plakaciki , tylko co ma być w tych plakacikach?? :roll:

Jolu myslałam o plakatach adopcyjnych z maluchami z Fundacji, jest ich sporo, więc namiary na fundacje.
Zaraz wkleje wątek maluszków i tam jest taka sklejka Evity może w ten sposób to zrobić??? :roll:

Posted

kurcze...w tych godzinach to ja jestem w szkole...byłam w ten weekend 3 razy...i 3 razy pocałowałam klamkę...dostalam numer do pani, ktora pracuje w schronie, to moze zadzwonie i sie zapytam o ktorej tam ktos jest,to nie bede jezdzic na darmo. Wstawie niedlugo zdjęcia ktore udało mi sie zrobic nie wchodząc tam, niestety nie moge teraz bo nie mam kabla :) Ale to jest okropne, ze te psy siedzą tam same, nawet nie wiadomo czy mają wode albo cos....Uh

Posted

Paros super!!! Dzięki wielkie!!!
Jak to się zciąga? Ja mam osobę, która chętnie wydrukuje i porozwiesza w swojej okolicy...

Paulina my ci na takie pytanie nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć...Jednak jeżeli masz w domu szczeniaka jeszcze bez kompletu szczepień to ja osobiście nie ryzykowałabym.

Posted

Aniu, mogę wysłać w wersji dokumentu, a można ściągnąć jako obrazek (nacisnąć, otworzy się w formacie A4 i wtedy ściągnąć jako obraz) i drukować :lol:
To wysłać Tobie :lol:

Posted

Zmysl, ja mam jeszcze troche tych ulotek z drukiem przelewowym na odwrocie. Moge sie z Toba podzielic, jesli dalbys rade odebrac je ode mnie
do piatku w godz. 9-17 przy Rondzie ONZ. Jesli jestes zainteresowany - wyslij mi PW

Posted

Mośka napisał(a):
Zmysl, ja mam jeszcze troche tych ulotek z drukiem przelewowym na odwrocie. Moge sie z Toba podzielic, jesli dalbys rade odebrac je ode mnie
do piatku w godz. 9-17 przy Rondzie ONZ. Jesli jestes zainteresowany - wyslij mi PW

I może pare plakacików ze szczeniorkami - skoro Zmysł ma taką super sieć dystrybucji:lol:

Posted

A ja chciałbym wrócić do tematu Węgrowa. Próbuję rozpatrzeć sprawę pod względem formalnym, znaleźć jakiś dokument, który by określił zarys przyszłości tego miejsca. Bo że ma być zlikwidowane to ciut za mało. I jakoś nie mogę nic znaleźć. Najbardziej mnie dziwi strona internetowa schroniska. Nie ma tam nic, co powinno się znaleźć w obecnej sytuacji, brak nawet wzmianki o likwidacji. A może wchodzę na jakąś inną stronę?

Posted

Byłam! Oczywiscie znowu nie było nikogo(a bylam przed 15), ale zrobiłam niezle zdjęcia i poobserwowałam..Ale te psy krzyku narobiły,chyba pol okolicy slyszalo..A więc : pieski raczej chyba mają co jesc (zauwazyłam ryz z jakims chyba mięsem albo rogotowaną karmą, a przy jednej budzie gdzie wydaje mi sie ze jest suka ze szczeniakami- bo nie było łancucha a ewidentnie cos w tej budzie było i były tam 3 miski jedna z suchą karmą i dwie z ryzem...wiec tak sobie mysle ze tam są pewnie jakies malenstwa...). Mam jeszcze jakies tam pomysły dotyczące pokazania ludziom w Wegrowie, jak to schronisko wygląda i co tam sie dzieje, bo nikt nie zdaje sobie z tego sprawy :/ :/ Apropos zdjęc to moze bedą jutro jak bede miala kabel....A prawie bym zapomiała..Zmartwil mnie wygląd jednego z piesiów...Sliczny piesio taki troche podobny do dalmatynczyka albo do owczarka australijskiego nie znam sie ale chyba ma jakąs nuzycę albo cos...jedo przednie łapki i kark są lyse i mają jakies uczulenie(nie wiem czy na zdjeciach bedzie to widac). W kazdym bądz razie wygląda to okropnie i piesek nie czuje sie komfortowo( a wygląda na miluskiego, bo jako jeden z nielicznych na mnie nie szczekał i nie robil takiego jazgotu). To chyba wszystko co zauwazyłam i o czym chcialam napisac... Będe dzialac dalej! Pozdrawiam :))