Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
...niestety jak Osiołek wstawia coś na stronkę to nie da się uniknąć tych dziwnych zanków ...ale się poprawi

Ty Olga sobie Osiolkiem buzi nie wycieraj :diabloti:

Posted

Zeby nie zapeszyc - jeszcze troszke potrzymaj ;) DO Swiat!

A wiecie,ze jest szansa dla BEZY?????? Dzis jest TEN dzien :roll:

Cioteczki, trzeba z tytulu watku juz skasowac loterie, a podkreslic: likwidacja schroniska-potrzebna pomoc w oglaszniu psow
czy cos takiego...

Posted

Mośka napisał(a):

Cioteczki, trzeba z tytulu watku juz skasowac loterie, a podkreslic: likwidacja schroniska-potrzebna pomoc w oglaszniu psow
czy cos takiego...

facet miał po bezunie przyjechac o 8 - jak dzwoniłam o 9 to jeszcze go nie było.....ale może..... strasznie sie denerwuję !!!!
Trzymajmy kciuki za sunie !!!

Posted

Mośka napisał(a):

czy cos takiego...

Ale jakie schronisko likwidują? Jakoś nie mogę się doszukać informacji na wątku. Proszę o wyjaśnienia!!!

Posted

Mośka napisał(a):
Niestety Pan po Beze nie przyjechal.. jeszcze.

Zalozymy sie ze Pan Bezy nie dostanie? ;-)

Zmysl, schronisko w Wegrowie, to od ktorego sie wszystko zaczelo ;-)

Posted

Zmysl, slowo wyjasnienia: polaczylo nas schronisko w Wegrowie 80 km od Wwy.
Biedne, w szczerym polu, bez pradu i wody.... Pomagalysmy, robilysmy co moglysmy... i zaczely wychodzic kwiatki.Rozne.
W efekcie decyzja burmistrza: schron istnieje do 30 czerwca 2007. Po tym czasie nie wiadomo co sie stanie z psami... Trzeba wyadoptowac jak najwiecej (obecnie jest 70) do tego czasu. Dlatego oglaszamy psiaki gdzie sie da i szukamy im domow.
To tak w telegraficznym skrocie.

Posted

Mośka napisał(a):
Zmysl, slowo wyjasnienia: polaczylo nas schronisko w Wegrowie 80 km od Wwy.
Biedne, w szczerym polu, bez pradu i wody.... Pomagalysmy, robilysmy co moglysmy... i zaczely wychodzic kwiatki.Rozne.
W efekcie decyzja burmistrza: schron istnieje do 30 czerwca 2007. Po tym czasie nie wiadomo co sie stanie z psami... Trzeba wyadoptowac jak najwiecej (obecnie jest 70) do tego czasu. Dlatego oglaszamy psiaki gdzie sie da i szukamy im domow.
To tak w telegraficznym skrocie.

O rany!!! To trzeba rzucić wszystkie siły na ten temat! A ta decyzja Burmistrza? Gdzie ją można przeczytać?

Posted

Zmysl! W necie raczej nie znajdziesz. Tu na watku gdzies byl przytaczany tekst decyzji, ale to jest 400 stron. Decyzja byla ~ pozna jesienia. Moze ktoras z dziewczyn ma ten plik zapisany.

Posted

marie napisał(a):
Zmysl! W necie raczej nie znajdziesz. Tu na watku gdzies byl przytaczany tekst decyzji, ale to jest 400 stron. Decyzja byla ~ pozna jesienia. Moze ktoras z dziewczyn ma ten plik zapisany.

Aniu dobra robota, niestety my w naszej szkole nie mamy szans na zbieranie funduszy- jedynie jedzenie. brawo.:Dog_run:

Posted

No to moje życzenia beda pierwsze :p :

Aby zwycięstwo dobra nad złem i
życia nad śmiercią,będące przesłaniem
nadchodzących Świąt Wielkanocnych,
stało się dla Nas źródłem
radości i nadziei

Posted

Te Swieta w tradycji slowianskiej i katolickiej sa apoteoza odradzajacego sie zycia. Niech wiec ta wiosna przyniesie nam sile i madrosc, by kolejne zycia naszych Malych Braci ratowac. Czego Wam i sobie serdecznie zycze. Odpocznijcie w cieplej rodzinnej atmosferze :)

Posted

Witajcie, wiem, że dzień świąteczny ale jeśli ktoś coś wie od Krysi o piesku, którego miała wyrwać (gdzieś w Polsce) i przywieżć do azylu 3 dni temu- poproszę o info na maila (potrzebuję jakieś szczegóły i może fotkę-na aukcję pomocową dla niego)