Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marie napisał(a):
Ja mam dwie rzeczy bierzace: 1) Krzysiek - kolega Zmysla odebral ode mnie partie naszych drukow i jak rozumiem panowie zabieraja sie za plakatowanie okolicy. Dajcie znac jakie okolice mozecie obejsc - zeby sie nie dublowac. 2) W koncu, za jakies 2 tyg., zegnam sie z dotychczasowym zakladem pracy. Z tego wynika, ze na projektowo-skladowe prace powinnam miec wiecej czasu, natomiast zmienia sie moje "dojscia" do druku. Jek beda wygladaly jeszcze nie wiem, ale uprzedzam, ze moze byc troche zamieszania z takimi akcjami.

Dzięki za druki. Jeszcze do mnie nie dotarły, bo wracam w niedzielę, ale Krzysiek dzwonił, że odebrał. Z tego co mówił to nie tak dużo. Mam upatrzonych kilka instytucji, zakłady pracy, znajomi. Mogę dodatkowo rozplakatować na Ochocie, ale to już chyba nie starczy. Krzysiek też może się zająć swoją Saską Kępą. Czy jest możliwość uzyskania "repety" w razie gdyby zabrakło?

Posted

Widziałyscie? Sobotnie spotkanie z Bunią było ostatnim :-(

Buniu
[*] zapiamietam Cie jak walczyłas o miskę z Klusią ;)

Aniu, czy jest coś w czym mogę Ci pomoc w związku z loterią ?

Posted

Mośka, dzięki ale chyba nie...Największe zamieszanie będzie w poniedziałek, wtorek i środę ale to typowe godziny pracy przeciętnego Polaka.
Po loterii i podsumowaniu będę chciała to ogarnąć jeszcze raz i porozsyłać podziękowania...Może wtedy ?
Jutro wszystko przygotuję i powstawiam zdjęcia. Mycha dzisiaj widziała jakie u mnie pobojowisko ;-)
Wy się ciotki lepiej szykujcie do festynu ;-) Przypominam - 26 maja:-) Matki obowiązkowo przychodzą z dziećmi! ;-)

Bunia była sprawną i dzielną do końca psią babcią. Swoje ostatnie dni przeżyła otoczona miłością i to jest najważniejsze!

Posted

Bunia jeszcze w sobotę do miski szczeniakom nie dawała podejść, warczała, chciała mnie ugryźć;) i sobie podreptała troszeczkę. Bardzo mi przykro:-(:-(:-(
Śpij sobie maleńka
[*]

Posted

Mośka napisał(a):
Olga -marznie Twe sie spelnilo - widze ze juz bannerek STOP OKRUCIENSTWU dziala! SUPER

wiem, wiem, że działa
a jakie ładne zyczenia są na stronce:lol:
i ubiegając Anie W i enie które ciagle mi przypominają o polskich literach - POPRAWIĘ WIECZORKIEM
niestety jak Osiołek wstawia coś na stronkę to nie da się uniknąć tych dziwnych zanków ...ale się poprawi

Posted

Biorąc pod uwagę że w zeszłym roku los kosztował 2 złote to rekord nie został pobity ;-) Z drugiej strony mam nadzieję , że jutro wszyscy niezapomnialscy pojawią się z grosikiem w dłoni ...no kilkoma grosikami ;-)

Posted

Coś Ania nic o loterii nie pisze....a ja wam zdradzę, że wczoraj jak byłam w szkole u Ani to było zebranie rodziców i 2 dziewczynki sprzedawały zdjecia - cegiełki z psami po 2 zł(i dołączały do tego druk z kontem Emir) Trochę tego sprzedały :multi: (za ok 100 zł)

Posted

Wiosenna loteria w Szkole Podstawowej nru 210 została dzisiaj zakończona.

Serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które przekazały fanty.
Tylko dzięki Wam loteria zakończyła się takim sukcesem.
Dziękuję dogomaniakom:
allcia
asz

Beata R
enia
fona
Hania
kasiaprodex
marie
Melcia
mikimol
mimiś
Mośka
mycha
Olga
oxa
paros
pucka
tanitka
zmysł
oraz Fundacji Emir

Oraz osobom prywatnym:
Kasi G.
Agacie N. (Pruszków)
Magdzie B. (Wrocław)
Ani W. (Warszawa)
Ani W. ( Bytom)

A także firmom:
Wydawnictwo Nasza Księgarnia
Wydawnictwo DEBIT
BEST FILM

W sumie wynik finansowy wygląda tak:
loteria - 839,87
sprzedaż zdjęć przekazanych przez allcia - 104,97
W sumie - 944,84
[SIZE=2]
Bardzo proszę , jeżeli zuważycie brak jakiegoś ofiarodawcy, dajcie mi znać. W tym całym zamieszaniu ktoś mógł mi umknąć.

Posted

Tak w rzeczy samej jestem juz na DOGO!hura!!!
WItam wszystkich-troche to potrwalo zanim mi sie udalo tu zalogowac-ale sie udalo i jestem i bede;)
sluze pomoca jakby co i mam nadzieje ze przy kolejnej aukcji rowniez bede mogla pomoc. Aukcja jak widze zakonczona SUKCESEM!:multi:
Ania GRATULUJE-werwy i sil!
i wszystkim zangazowanym we wspieranie zwierzakow :Rose:
tak trzyamc :thumbs:

Posted

to już poprawiam mój poprzedni post :-)
Co do sił to pod koniec trochę zbrakło, także dobrze , że już koniec. Na razie ;-)

Ale czas wrócić do szarej rzeczywistości...Wiadomo , pieniądze rzecz ważna ale nie zastąpią domu.

Próbowałam trochę usytematyzować sprawę ogłoszeń. Zaraz enia wstawi poprawioną i uaktualnioną listę ogłoszeniową, tak, żeby była dostępna na pierwszej stronie. Proponuję , żeby nieco ograniczyć liczbę psów ,aby łatwiej było to opanować. Jeżeli jakiś psiak znajdzie dom będzie można ją uzupełnić o nowego.

W związku z tym, że czerwiec tuż tuż a co za tym idzie nieubłaganie zbliża się termin likwidacji schroniska nadal prosimy o pomoc w ogłaszaniu psów.
Dziewczyny, ktore ogłaszały psiaki, czy mogłybyście dać znać czy ogłoszenia są nadal aktualne? Czy przynalmniej część da się wznowić?
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za dotychczasową pomoc i przepraszam , że zawracam głowę, ale to ważne żeby to jakoś ogarnąć ...