Ania W Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To prosze zajrzyj. To Fundacja, która powstała na dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 Quote
Zmysł Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Ania W']To prosze zajrzyj. To Fundacja, która powstała na dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 Przeczytałem... i ma już swoje zdanie Quote
emir Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Słuchajcie - na mój ogląd to pies/suka ma plackowate łysiny i to wygląda na grzybice dość mocno zaawansowaną; wiecie: kiepskie jedzenie, brud i opieka do d.. leczenie .. dlugie i trzeba wielkiej systematyczności inaczej zwierze za chwilę będzie całkiem łyse ; jeszcze może tez miec gronkowca i paciorkowca ew. sprawy trudne do leczenia a w warunkach tego schronu wręcz niemozliwe; potrzeba szybkiego działania! EMIR Quote
enia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To nie jest pierwszy tak chory pies w tym schronie, wydaje mi sie ,że dwa juz tak kiedys chorowaly, wlaśnie z tego "miotu" . Ale nie wiem co z nimi sie stalo bo byly w trakcie "leczenia". Quote
Zmysł Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Zmysł napisał(a):Przeczytałem... i mam już swoje zdanie A możecie wrzucić na priv swoje opinie? Quote
Ania W Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jasne wrzuć;-) Z tego co się orientuję to to chore psie to suka... Teraz dopiero zaskoczyłam! Zmysł liczysz na nasze opinie na temat AFN ? A ja myślałam że ty chcesz wyrazić swoją i ewentualnie jakieś zapytanie...;-) Quote
Ania W Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Zapraszam na bazarek :-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5080161#post5080161 Quote
Zmysł Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ania W napisał(a):Jasne wrzuć;-) Z tego co się orientuję to to chore psie to suka... Teraz dopiero zaskoczyłam! Zmysł liczysz na nasze opinie na temat AFN ? A ja myślałam że ty chcesz wyrazić swoją i ewentualnie jakieś zapytanie...;-) Dokładnie tak jest. A dlaczego mi na tym zależy, to wyjaśnię na priv Quote
Mośka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pomożcie w plakatowaniu pod kątem osob starszych: http://coffeeshop.nazwa.pl/EMIR_plakat_przyjaciele.pdf przychodnie apteki kluby osiedlowe kluby seniora uniwersytety III-go wieku kluby brydzowe, itd. Prosze wydrukujcie plakaty i wreczcie aktywnym Ciociom, Wujkom, Babciom i Dziadkom - niech rozpowszechniaja w swoich klubach ;) Quote
Zmysł Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Mośka']Pomożcie w plakatowaniu pod kątem osob starszych: http://coffeeshop.nazwa.pl/EMIR_plakat_przyjaciele.pdf przychodnie apteki kluby osiedlowe kluby seniora uniwersytety III-go wieku kluby brydzowe, itd. Prosze wydrukujcie plakaty i wreczcie aktywnym Ciociom, Wujkom, Babciom i Dziadkom - niech rozpowszechniaja w swoich klubach ;) Czy te wszystkie psiaki są w Emirze? Quote
Mośka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Tak , to Emirowe psiaki, jedne z wielu :shake: Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5095931#post5095931 Quote
Mośka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 To już ostatnie dni na rozliczanie PITow! Nasilmy nasze 1% ulotkowanie przez te ostatnie dni! Wiem od „konkurencji”, że w ubiegłym roku otrzymali najwięcej wpłat z tytułu 1% PARADOKSALNIE w maju... :roll: Quote
enia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ostatnie wieści są od Pauliny, wiemy to co napisała na wątku. Chodzi o coś konkretnego Zmysł? Quote
Zmysł Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Czy od tych wieści Pauliny coś się ruszyło? Udało się wyciągnąć jakieś pieski np. tego chorego? A jeśli tak, to co z nim? Itp. Quote
Ania W Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zmysł a masz pomysły co z nim zrobić ? Bo my nie mamy możliwości ani środków, żeby go zabrać. Diagnoza i leczenie takich rzeczy to duże wydatki. Sam dniowy pobyt psa w kilinice sporo kosztuje. No i potrzeba czasu...dużo czasu.... Nie mamy kontaktu bezpośrednio ze schroniskiem. Zdajemy się na relacje osób , które są na miejscu. Szukamy, może uda się znaleźć jakieś tymczasy (może będzie jeden za jakiś czas), ale nikt do domu nie weźmie chorego psa, zwłaszcza że wszyscy mają swoje zwierzaki. To nie jest łatwa sytuacja, ale naprawdę nie siedzimy z założonymi rękami. W dalszym ciągu w Fundacji są psy z Węgrowa, które nie znalazły jeszcze domów... Quote
Paulina. Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Sluchajcie, juz kilka razy mialam zamiar sie wybrac do schronu, ale jak przyszlo co do czego, to nie wiedzialam co moge w tej chwili zrobic.. Mogłabym sie przejsc zobaczyc, moze jest cos nowego..Myślałam o tym zeby zrobic dokladne zdjęcia tego chorego psa i moze kilku psom, które mogą miec duze szanse na dom.. I zobaczyc czy są tam naprawdę jakies szczeniaki... Jezeli chcielibyście cos jeszcze wiedziec to napiszcie.. Quote
Mośka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wszyscy na "majówce", co? :cool3: A kto dzis PITA wypelnia niech pamieta - psy czekaja na Wasz maly nawet 1%- druk do pobrania na www.fundacja-emir.org :modla: Quote
Zmysł Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Mośka napisał(a):Wszyscy na "majówce", co? :cool3: A kto dzis PITA wypelnia niech pamieta - psy czekaja na Wasz maly nawet 1%- druk do pobrania na www.fundacja-emir.org :modla: Wszyscy. A najważniejsze, że KOBALT TEŻ WYJECHAŁ. Na pewno już na stałe. To jest fajny psiak, taki miniaturowy rotweiler, aż dziwne, że wcześniej nie znalazł domu. Quote
Zmysł Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Tu jest cisza, spokojnie, majówka:cool1: A na bazarkach jaka walka, przebijają się, licytują. Zobaczcie sami, jest o co się bić:mad: !!! Quote
malagos Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A ja nie na majówce (no, jak sie mieszka na wsi, to właściwie cały czas majówka....) i odwiedzam Wasz wątek, i cieszę sie ,że Kobalt w domku!! Quote
Mośka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Co sie dzieje z tym DOGO? dzis rano nie bylo postow wczorajszych...:crazyeye: Malagos, zagladaj tu i podgladaj ile chcesz, zasluzylas ;) Fajnego masz teścia :loveu: Zmysl, przybrales w koncu twarz co? :evil_lol: Quote
Recommended Posts