Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GROSZKA pojechała dziś do Łodzi do swojego nowego domu: małżeństwo z 2 dzieci w wieku szkolnym.
Szczęśliwej drogi Groszeczko!!
EMIR

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku! Już dziś? Ale fantastyczne wieści!!! Chętnie ją odwiedzę za jakiś czas ;-)

Beatko bardzo, bardzo dziękujemy za ogłaszanie psiaków!!! Mam nadzieję, że już się pzobierałaś po połamania ;-)

Posted

[quote name='emir']GROSZKA pojechała dziś do Łodzi do swojego nowego domu: małżeństwo z 2 dzieci w wieku szkolnym.
Szczęśliwej drogi Groszeczko!!
EMIR
Bądź kochana i szczęśliwa Groszko!!!:loveu:

Posted

Ania W napisał(a):
Beatko ja sprawdzę czy ona jeszcze jest u emir , w razie czego mam w domu dwie dziewczynki bardzo do niej podobne....Ale potrzebuję trochę czasu ;-)

Dobrze powiedziałm Pani że postaram się napewno odpowiedzieć i poprosiłam o cierpliwość

Posted

Trochę wiadomości o Amber - sunia nie usiłuje zjadać wszystkich napotkanych psiaków . Oszczędza co drugiego :diabloti: . Do ludzi nadal miła ,trochę nieufna do obcych . Na spacerach się słucha . W parku biega trochę bez smyczy i jest najbardziej karnym psem w okolicy .
Dzisiaj mi zaimponowała ponieważ w pomnikowej pozie patrzyła jak w parku wiewiórka brała mi z ręki orzech .

Posted

Dzieci lubi .Merda ogonem jak dzieci do niej podchodzą . Zdecydowanie woli dzieci spokojniejsze ale może winika to z niepewności do obcych osób .

Posted

Jo37 napisał(a):
Dzieci lubi .Merda ogonem jak dzieci do niej podchodzą . Zdecydowanie woli dzieci spokojniejsze ale może winika to z niepewności do obcych osób .

Ja tez ZDECYDOWANIE wole dzieci spokojniejsze :diabloti: a jakos na niepewnosc w stosunku do obcych nie narzekam ;-)
Madry pies!!!!!

Posted

Cyt Tomo2 na Ogarach:
,,Pozdrówcie o demnie panią Krystynę Emir .Słyszałem że robi wspaniałą żmudną robotę .niech bardzo uważa na Siebie i szanuje zdrowie .Polecam gorące okłady na bolące miejsca z wywaru mielonego imbiru./stosuje je na powybijane stawy i palce lub zbicia po meczach piłki halowej / pomaga
Pozdrowionka :lol:
Acha my na swojej stronce rozpoczynamy adopcje na odległość może macie jakieś propozycje , wykorzystajcie moment rodzenia się koncepcji i początku adopcji ./jest to działanie uzupełniające licytacji na rzecz ligoty /kubeczki z podobiznami naszych milusińskich , malowanie ręcznie lub akwarela też z naszym milusińskim /"

Pozwoliłam sobie skopiować wypowiedż Tomo2 ( a rzecz dotyczy forum Beagli- cioteczki zalogowane-wejdżcie tam koniecznie-mamy zaproszenie...:p )

Posted

Przed chwila rozmawialam z Krystyna Emir - udalo mi sie ja "zlapac" na 5 minut. Powiedziala ze od dluzszego czasu szykuje sie zeby podziekowac tym wszystkim, ktorzy pomagaja jej w znalezieniu domow dla psow Fundacji.

Ale stale nie ma czasu (tam sie caly czas cos dzieje, zajrzyjcie na jej strone, dzial aktualnosci) - wiec poprosila mnie, zeby bardzo serdecznie podziekowac w jej imieniu tym wszystkim ktorzy wytrwale wystawiaja psy wszedzie gdzie sie da - i tym ktorzy ja znaja osobiscie, i tym ktorzy "tylko" rozmawiali z nia telefonicznie, i tym ktorzy nigdy jej nie spotkali. Krystyna "zauwaza" to i docenia - choc w nadmiarze obowiazkow - moze nie wyraza tej wdziecznosci wystarczajaco.

Jak tylko jej sie troche "rozluzni" - podziekuje osobiscie, tu na forum.

A narazie - "przez posly"

EMIR BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM, KTORZY W JAKIKOLWIEK SPOSOB POMAGAJA JEJ W RATOWANIU PSOW!!!!!!
:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

A my dziekujemy Emir bo bez niej nie wiem czy psy Węgrowskie ( i nie tylko) miałyby aż takie szanse na wspaniałe domy !!!!!!! Wiadomo siła jest w nas wszystkich a jak jeszcze zbierzemy sie razem to jest potega!!!! każda z nas robi to co umie najlepiej .....
Krysiu wielka prośba DBAJ O SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!;)

Posted

Ja sie przylacze do apelu Eni. Krystyno! Nie zapominaj o sobie i wlasnym zdrowiu - przeciez musimy miec komu pomagac! :D Pozdrowienia!
Czy ktoras odpowiedziala na apel Bei o psach do adopcji na odleglosc? Czy dobrze rozumiem, ze chodzi o wirtualne adopcje? Jesli tak to proponuje wrzucic im cala baze danych psow z Emira - niech zaadoptuja wirtualnie i radza sobie z tym stadem :)
BEA! Daj linka do tych beagli! Zeby chocby poczytac dokladnie o co chodzi!

Posted

[quote name='bea100']
Pozwoliłam sobie skopiować wypowiedż Tomo2 ( a rzecz dotyczy forum Beagli- cioteczki zalogowane-wejdżcie tam koniecznie-mamy zaproszenie...:p )
ja jestem zalogowana ale nie mogę teraz tego forum znaleźć - możesz mi link wkleić?

Posted

kochani....niedaleko Zabiej Woli = Emira (Tarczyn) jest ogromna ilosc siana i slomy do odbioru....moze przydaloby sie do wymoszczenia psich bud? jutro dam znac Krysi....pan wlasciciel z checia odda to dla pieskow....jest tego masa!!!!! poza tym podajcie dalej te informacje....czy obok sa jakies schroniska, starczy dla wszystkich!!!!