emir Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czy mamy jaikies wiadomośći ze schronu i w sprawie , o której rozmawiałyśmy!? EMIR Quote
Beata R Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Co teraz się dzieje z Pchełką bo mam Wiadomość od AśkaK( na dogo) , mam tel. jakby co, a trafiła do mnie przez allegro "Jestem wolontariuszką w schronisku w Ostrowi maz, nie wiem czy pisujesz również na Dogomanii...jeśli tak to mój nick AśkaK.:-) Mam kilka pytań odnośnie Pchełki? Czy te zdjęcia są aktualne? A jeśli nie, to jakiej wielkosci jest teraz sunia? Czy jest szansa by wyciągnąć sunię do domu tymczasowego? Mogę przyjąć ją do siebie, odchuchać, podkarmić i gdy malutka będzie w lepszej już kondycji, poszukać nowego domu. Niestety nie mogę wiele zaoferować...kącik w kuchni, w kawalerce. Mieliśmy już kilka szczeniaków na tymczasie, adopcję przeprowadzam bardzo dokładnie, warunkiem jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz kontrola w nowym domu. Mamy swoje dwa psiaki, malutką sunię i bokserkowatego psa, łagodne i kochane ale samczyk jest bardzo zaborczy jeśli chodzi o jedzenie (trafił do nas ze schroniska b.wygłodzony), broni dostępu do miski, dlatego też na czas mojej nieobecności w domu sunia siedziałaby sobie w kuchni odgrodzona od pokoju, na wszelki wypadek i dla święteg o spokoju sumienia. Jeśli te warunki Ci odpowiadają i jest szansa wydobycia suni ze schroniska, to daj znać. Acha, zapomniałam napisać - niestety warunkiem jest to, że sunia jest naprawdę mała...na zdjęciach tego dobrze nie widać. Nasze mieszkanie jest małe i nie mogę sobie pozwolić na wyrośniętego, mocno dokazującego malca...:-( Pozdrawiam!" I ja też i prosze o info Quote
Beata R Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='enia']Beata pw nie można Ci wyslać. Otrzymywałam przed chwilą wiadomości, ale sprawdzę co zsię dzieje albo [email protected] Quote
Mośka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Emir -co do Twojego pytania - ustalenia w toku ;) Quote
Mośka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Poniewaz nie wiem gdzie jest watek Mgielki i Migotki - tu sie podziele z Wami dobrymi info ( tych nigdy za duzo) ;) : "Psiaki czują się dobrze . Mają do dyspozycji całe podwórze i domek w którym śpią i jedzą smakowite rzeczy gotowane przez moją Mamę J Niestety jeszcze nie zrobiliśmy żadnych zdjęć ale jak już będę miała możliwość to od razu prześlę." ENIA i GAMON, tu skladam Wam uklony - uratowalyscie 1 siostrzyczke (juz nie wiem czy to Mgielka byla czy Migotka :oops: ) :loveu: Quote
enia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jakie dobre wieści! tak sie ciesze ...:loveu: Anula na kontrol sie wybierała zdaje sie, to może od razu aparacik weźmie....:lol: ps. to Migocia tak nam chorowała biedulka. Quote
Jo37 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Amber miała jednak dzisiaj zdejmowane szwy . Według panów doktorów bardzo ładnie się wszystko goi . Dzisiaj została odrobaczona po raz trzeci . Niestety zaczęła kasłać więc spacery ograniczamy do minimum . Jedzenie chyba tez nieco ograniczę poniewaz sunia waży już 16 kg . Quote
Mośka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 16 KG? Przy jej wzroscie? Toz to tucznik sie robi :evil_lol: Czy AFN zalatwil platnosc? Quote
Jo37 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nie mam jeszcze faktury ani numeru konta ( właścicielka przychodni jest w szpitalu ) . Jak tylko będzie wysyłam do AFN . Quote
Ania W Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mgiełkę i Migotkę jak będę to na pewno obfocę :-) Na takie wizytu nie ruszam się bez aparatu...chyba , że zapomnę ;-) Amberka to się kawał kobity robi...zwłaszcza do zachudzonej bokserki, która ostatnio do emir trafiła - 13 kg). Martwi mnie, że kaszle, ale to pewnie chwilowa niedyspozycja. Quote
Mośka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 SUPER:loveu: ruszylo sie troche :roll: ( tfu tfu) Quote
evita. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Świetne wiadomości :multi: P.S. Zibi i Bobo z Fundacji Emir są na allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164587035 Wielkie dzięki za pomoc Tamiczek :Rose: Quote
Olga132 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzięki za wystawienie psiaków na allegro!!! Quote
evita. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cioteczki od allegro- mam do Was takie pytanko. Czy wszystkie aukcje wystawionych dotychczas na allegro psów są nadal aktualne lub czy je wznawiacie ? Zgłosiła się do mnie Tamiczek z chęcią pomocy w wystawianiu na allegro i tak właśnie przeglądam nasz "post ogłoszeniowy" i nie jestem pewna czy wszystko dot. allegro jest aktualne ? Quote
Olga132 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja i folen wznawiamy aukcje jak się kończą. Kto jeszcze allegro wystawiał? Quote
evita. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Olga132 napisał(a):Ja i folen wznawiamy aukcje jak się kończą. Kto jeszcze allegro wystawiał? No to oki jak wznawiacie :lol: . Na allegro wystawiała chyba jeszcze Beata R o ile sie nie mylę. Quote
Olga132 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 evita. napisał(a):No to oki jak wznawiacie :lol: . Na allegro wystawiała chyba jeszcze Beata R o ile sie nie mylę. Tak, tak - ona też... Quote
Ania W Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Słuchajcie, na Isię czeka fajny dom w Poznaniu...tylko jest problem z transportem . Popytajcie proszę znajmonych , może znajdzie się dla niej jakiś transport na trasie W-wa (Fundacja) - Poznań. [SIZE=2] Na transportowym już ogłaszałam. Isia to bardzo spokojna, cudowna sunie więc nie będzie kłopotliwym towarzyszem podróży. Quote
Mośka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 W ostatecznosci jakas studentka dysponujaca czasem moglaby pojechac pociagiem. Za Isie zaplaciloby sie 4 zl tylko. Stundenci???:cool3: Quote
Folen Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jeśli ktoś by chciał, to podaję linka do banerka z 1%, nie mojej "produkcji" :p http://umak.fm.interia.pl/banery/1proc%20emir.GIF Quote
emir Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Ania W']Słuchajcie, na Isię czeka fajny dom w Poznaniu...tylko jest problem z transportem . Popytajcie proszę znajmonych , może znajdzie się dla niej jakiś transport na trasie W-wa (Fundacja) - Poznań. [SIZE=3]Na transportowym już ogłaszałam. Isia to bardzo spokojna, cudowna sunie więc nie będzie kłopotliwym towarzyszem podróży. ISIA W SOBOTĘ JEDZIE NASZYM TRANSPORTEM DO POZNANIA; życzcie jej szczęścia EMIR Quote
Beata R Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 evita. napisał(a):No to oki jak wznawiacie :lol: . Na allegro wystawiała chyba jeszcze Beata R o ile sie nie mylę. Tak, i dzisiaj będzie wznowienie, bo przez kilka dzni musiałam leżeć-coś mnie połamało, a net tylko w pracy:lol: WZNOWIENIE tzn.: MALINKA, PCHEŁKA, MISIA, ALASKA , FUKS, TIGRA, DUSIA, PESTKA, WIÓRKA, CICHA pOZRDAWIAM Quote
Recommended Posts