Olga132 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='enia']To może go na pierwszą strone? to jest dobry pomysł - i w temacie napisać: Spis psów do ogłaszania na pierwszej stronie. Enia a możesz to wkleić w swój post na 1 stronie? Bo reszta osób, które majana 1 stronie posty rzadziej zaglada na ten wątek i musiałybysmy pisać do nich o aktualizację. Quote
Folen Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Laszkę mam na allegro, Bezę muszę zdjąć.. wogóle to muszę tam zajrzeć, bo skleroza mnie dopada, ale jak potrzeba, to podeślijcie mi psiaki to wystawię jeszcze ze 3-4.. Quote
evita. Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Tu jest link do postu ze spisem psów: post 3206 Staram się go na bieżąco aktualizować. Jeśli jakiegoś psiaka trzeba do spisu dodać, któryś znalazł domek lub coś trzeba zmienić to proszę o info.;) Nie wiem jeszcze co z aukcjami na allegro, które wystawiała Beata. Czy są aktualne ? Quote
Olga132 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Evitko-Enia juz dała spis psów na pierwszą stronę. Tak chyba będzie najprościej dla wszystkich. Tylko teraz wielka prośba - jak ktoś ogłasza psa prosze wysyłać pw do Eni zeby mogła aktualizowac spis!!! Quote
evita. Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Olga132 napisał(a):Evitko-Enia juz dała spis psów na pierwszą stronę. Tak chyba będzie najprościej dla wszystkich. Tylko teraz wielka prośba - jak ktoś ogłasza psa prosze wysyłać pw do Eni zeby mogła aktualizowac spis!!! Oki. Rozumiem. Quote
Mośka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A napisal juz ktos prośbę do Kasiprodex o zmianie tytulu ( dodac info, ze na 1 str. psy pooglaszane) ? Quote
Ania W Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 enia to może od razu nanieś zmiany na ten wykaz? Węgrowskie szczeniaki już wszystkie w domach. Quote
Jo37 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wiadomości o Amber - panienka została zaproszona na babskie spotkanie . Grzecznie przywitała się z gospodynią , zwiedziła mieszkanie i.....zrobiła sioo na dywan w salonie :oops: :oops: . Następnie merdając ogonem , zadowolona z siebie położyła się przy naszych nogach . Quote
Ania W Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jo37 napisał(a):Wiadomości o Amber - panienka została zaproszona na babskie spotkanie . Grzecznie przywitała się z gospodynią , zwiedziła mieszkanie i.....zrobiła sioo na dywan w salonie :oops: :oops: . Następnie merdając ogonem , zadowolona z siebie położyła się przy naszych nogach . Czy gospodyni przyjęła ten fakt ze spokojem ?:razz: Asia jesteś dyspozycyjna w weekend? Mogę przyjechać zrobić suce jakieś fotki ale najchętniej w sobotę przed południem (np. ok 9 - 10) W niedzielę wprawdzie mam kurs po mieście, ale późno i już będzie ciemno. Jeżeli ci odpowiada to daj mi znać , gdzie podjechać...tylko tak łopatologicznie bo ja średnią znajomść w-wy mam ;) Quote
Folen Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48126 co my na to? Quote
Imanca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Po baardzo długiej przerwie wróciłam do Was :oops: Raportuje - szkoła podobno tonie w darach. Jutro jadę pooglądać co się tam dzieje, ile rzeczy trzeba natychmiast wywieźć, żeby zwolnić trochę miejsca itd. Czy mogę liczyć na pomoc w transporcie we wtorek, środę? Kończy się też termin składania prac plastycznych na konkurs i potrzebne niezależne jury :cool3: Pozdrawiam Quote
wanda szostek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Napisała Eevita: Pozostałe psiaki z Fundacji Emir: Isia MA DOM :lol: Jaga MA DOM :smile: Czarok (brak ogłoszeń, jest na allegro) Benio (ogłoszona) Duszka (brak ogłoszeń, jest na allegro) Nela (ogłoszona) Nutka (ogłoszona, jest na allegro) Żorżyk (ogłoszony, jest na allegro) Wiki (brak ogłoszeń) Atos (brak ogłoszeń) Bambi (brak ogłoszeń) Ziuta (brak ogłoszeń) Ringo (brak ogłoszeń) Lulka (brak ogłoszeń) Lulkę ogłaszałam Laszka (brak ogłoszeń, jest na allegro) Laszkę ogłaszałam Rex (brak ogłoszeń) Homer (brak ogłoszeń) Troska (brak ogłoszeń) Kobalt (brak ogłoszeń) Basza (brak ogłoszeń) Baszę ogłaszałam Czupurek (brak ogłoszeń) Bolek (brak ogłoszeń) Tytan (brak ogłoszeń) Barney (brak ogłoszeń) Gaja (brak ogłoszeń) Gaję ogłaszałam Gabi (brak ogłoszeń) Dobosz (brak ogłoszeń) Mańka (brak ogłoszeń) Figiel (brak ogłoszeń) Aga (brak ogłoszeń) Rusłan MA DOM :smile: Rika (brak ogłoszeń) Wezyr (brak ogłoszeń) Placek (brak ogłoszeń) Gratka (brak ogłoszeń) Jacek (brak ogłoszeń) Burżuj- nie do adopcji Turkus (brak ogłoszeń) Hajduczek (brak ogłoszeń) Korek (brak ogłoszeń) Kapsel (brak ogłoszeń) Kira (brak ogłoszeń) Bobik (brak ogłoszeń) Bobika ogłaszałam Perła (brak ogłoszeń) Milka (brak ogłoszeń) Bilbo (brak ogłoszeń) Bilba ogłaszałam Morro (brak ogłoszeń) Bari (brak ogłoszeń) Zibi (brak ogłoszeń, jest na allegro) Dingo (brak ogłoszeń) Pikuś (brak ogłoszeń) Nocka (brak ogłoszeń) Kamaro (brak ogłoszeń) Mucha- nie do adopcji Tomi (brak ogłoszeń) Lisio (brak ogłoszeń) Atena (brak ogłoszeń) Aza (brak ogłoszeń) Jazz (brak ogłoszeń) Ogłaszałam też żelki, ale ich tu nie widzę Quote
Olga132 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Enia - to uzupełnij na pierwszej stronie w naszym super spisie! Quote
Ania W Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Olga132']Enia - to uzupełnij na pierwszej stronie w naszym super spisie! I uzupełniając pamiętaj proszę że: Nutka ma dom Żorżyk vel Rafik vel Kubuś.. - ma dom Milka ma dom Atos nie żyje Z Milką pojechała też jeszcze jedna sunia ale nie pamiętam która...nie wiem czy nie Gratka. Quote
emir Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gratka ma dom; poszły w niedziełę szczeniaki: Walet i Szprotka EMIR Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Poprawiłam - mam nadzieje, że dobrze. Czy widzicie mój avatarek cioteczki ??? Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Imanca']Po baardzo długiej przerwie wróciłam do Was :oops: Raportuje - szkoła podobno tonie w darach. Jutro jadę pooglądać co się tam dzieje, ile rzeczy trzeba natychmiast wywieźć, żeby zwolnić trochę miejsca itd. Czy mogę liczyć na pomoc w transporcie we wtorek, środę? Kończy się też termin składania prac plastycznych na konkurs i potrzebne niezależne jury :cool3: Pozdrawiam Imanca to super ,że macie tyle darów-GRATULACJE!!!!!! czy to trzeba do Emir zawieść? i w jakich godzinach? poranne mogą być? Quote
Ania W Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Avatarek zauważyłam :-) Nawet Oldze napisałam na gg, że jesteś pięknie ubrana...;-) Quote
Folen Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A ja Hajduczka powystawiam tam gdzie mogę, on jest cudny, zakochałam sie w nim jak w Duszce normalnie :p Quote
Imanca Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='enia']Imanca to super ,że macie tyle darów-GRATULACJE!!!!!! czy to trzeba do Emir zawieść? i w jakich godzinach? poranne mogą być? Jasne, że poranne mogą być. Nawet są wskazane. Oczywiście zawozimy do emir. Dary są w szkole w Pruszkowie, ale to na trasie do emir. Jak dla mnie, to najlpiej byłoby jutro (wtorek), albo w środę. Właśnie rozmawiałam z Panią Dyrektor i powiedziała, że spokojnie jedzenie wejdzie do bagażnika osobowego. W końcu to mała szkoła (50 dzieci), więc trzeba brać poprawkę na tonięcie w darach - dostosowane do ilości darczyńców :) Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 To oki. Imanca masz pw, mój Tz powiedział , że zawiezie. Quote
Olga132 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 CZY WSZYSCY ZAOPATRZYLI SIĘ JUŻ W PLAKACIKI dot. 1% (do samodzielnego drukowani na kolorowej drukarce) DO ROZWIESZANIA W KLINIKACH, SKLEPACH Z KARMAMI DLA ZWIERZĄT….i w innych miejscach?!!! Jeśli nie to poproszę o adresy mailowe na pw – przyślę !!! Quote
Mośka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Właśnie! Może ktoś ma ciocie, wujkow w biurach rozliczających ludkom PITy? Mogliby zawsze podetknac malusia uloteczke ;) Quote
enia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Moska!!!! dobrze wymyslilaś........:cool3: każdy wciska gdzie może i jak może. Olga zmień to zielone na inny kolor bo malo czytelne. Quote
Recommended Posts