Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzucam haslo: OGOLNOPOLSKI DZIEN STERYLIZACJI ZWIERZAT

Poczytajcie na : www.arka.strefa.pl

W zwiazku z tym bedzie mozliwosc przeprowadzenia tanszych sterylek np.

SIEDLCE
Przychodnia Dla Zwierząt
Lek.wet. Krzysztof Lszczyński
Ul. Jodłowa 34
Tel. (25) 644 37 70; 604 406 860
UWAGA! Akcja będzie trwać przez marzec i kwiecień. Sterylizacja kotki- 70 zł; suczki od 70 do 150zł, Kastracja kocura - 35 zł; psa 50-70 zł
--
Przychodnia Weterynaryjna dla Zwierząt
lek.wet. Marek Pasiak
ul. Graniczna 25
tel:025 6447453, 0602610813
www.lekwet.siedlce.pl
UWAGA! Akcja odbędzie się :26.03-06.04.2007 Ceny:suki 100-150zł , kotki 90zl , psy 60-90zł , kocury 45zl
---
ŻABIA WOLA
Gabinet Weterynaryjny
ul. Ogrodowa 2
tel: 502 387 206
UWAGA! Akcja będzie w dniach 24 i 25 marca 2007r.

i cala dluuuga warszawska lista...

Co my na to? Moznaby wykorzystac te nizsze ceny :roll:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
CZY WSZYSCY ZAOPATRZYLI SIĘ JUŻ W PLAKACIKI dot. 1% (do samodzielnego drukowani na kolorowej drukarce) DO ROZWIESZANIA W KLINIKACH, SKLEPACH Z KARMAMI DLA ZWIERZĄT….i w innych miejscach?!!!

Jeśli nie to poproszę o adresy mailowe na pw – przyślę !!!

Ja poprosze, ale najpozniej w czwartek - Monica jedzie w poniedzialek do Emir, moze drukowac w pracy :-)

Posted

Co do tych tanich sterylek to mysle niesmialo o mamusi Nillki i Britt, ale kompletnie nie wiem z ktorej strony to nalezaloby ugryzc.:oops:
Ale kiedys takie plany byly...

Posted

Tylko , nawet jeżeli byśmy to opłaciły to :
1. Druga strona powinna chcieć współpracować ,
2. Powinna psa tam zawieźć ,
3. podjąć się opieki nad nim po zabiegu(chyba , że zostanie w lecznicy co może być niemożliwe)
A ludziom to się nawet nie chciało w święta jej jedzenia zawieźć...

Posted

A widzialyscie te portrety Tomiego zrobione przez dzieci ( u EMIRA w dziale 'nasi dobrodzieje') :-o ???
Wersja Tomiego a la rumak (autorstwa Mateusza) mnie rozlozyla :lol:

Posted

O, dzięki Mośka za info o sterylkach, ja chcę swoje Słońce wysterylizować,a wolałabym w Węgrowie tego nie robić.. Tam mi powiedzieli, że 300zł wezmą, a tu jak się uda, mam połowę.. Jakby ktoś nie wiedział, to moja India też adoptowana jest ..

Posted

Mośka napisał(a):
A widzialyscie te portrety Tomiego zrobione przez dzieci ( u EMIRA w dziale 'nasi dobrodzieje') :-o ???
Wersja Tomiego a la rumak (autorstwa Mateusza) mnie rozlozyla :lol:

a mi się ta szyja podoba - zwłaszcza, że Tomi to raczej ma krótką:evil_lol:

Posted

Coś nam DOGO szwankowalo :roll:

Cioteczki, jak tam, plakatujecie lecznice ( wedlug mnie to najlepsze miejsca - grupa docelowa idealna, a ponadto kazda lecznica ma tablice ogloszen)????:mad:

Wpiszcie tu swoje rewiry, zobaczymy gdzie sa biale plamy.

Ja: Warszawa Wawer (Miedzylesie, Wawer, Falenica, Radosc) + Centrum (Grzybowska, Prosta, okolice Ronda ONZ)

Posted

Praga Pd. i Goclaw, tzlko niech mi kto wysle to, co mam wieszac :cool3: :cool3: :cool3: :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dobermania się u nas pojawiła :multi::multi::multi:
Dziękujemy za pomoc ! Wrzuce plakacik na maila ( powinnam mieć ale w razie czego poproszę );)
I zmobilizowałaś mnie - wrzucę na wątek Corgi wieści od jej nowej rodzinki :loveu:

Posted

kochane Cioteczki, ja z prosbą o ponowienie instrukcji ogłoszenia sms-owego "oddam psa" na żółte strony Gazety Wyborczej...
próbowałam i sms wrócił, "źle nadany"... :niewiem:
Proszę....