Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ola ola....kurcze ktora ola;)?

pudelko odbierzemy jak tylko maz powie kiedy moze...jaka to czesc Mokotowa? czy nie aby kolo Sadyby ...Stegien gdzies moze????

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marie, dowiem sie co z akcja Oli Z. Odpuscilam Jej bo miala powazne problemy zdrowotne i lezala w szpitalu...

YBOTY- mowiac o kontakcie z mediami nie myslalam,ze juz nastepnego dnia bedziecie brylowac na wizji :lol: Moim zdaniem- bylyscie SUPER :loveu:

Posted

my jeszcze zabrylujemy....i to jak!:evil_lol:

moze uda sie w to wciagnac pkp cargo..... moze sklepy-markety? modlcie sie i trzymajcie paluchy i pazury....moze pan prezes zmieknie??? moze by to mieso dojechalo gdzies w sensowne miejsce i w ogole na przyszlosc????

cholera potrzeba nam duuzej poligrafii do duuuzych plakatow....a my mamy teraz tylko malenka zaprzyjazniona....

Posted

Ybot! Mokotow tuz ponad stegnami :) Idzikowskiego na Pulawska. :) Co dla Ciebie znaczy duuuza poligrafia? I jakie naklady masz na mysli? Ja troche w tym siedze moze bede mogla cos zrobic, tylko potrzebuje ciut wiecej konkretow :)
Moska! Spokojnie - nie "zepsuj" nam pomocnicy naciskami ;) Jesli Oli akcja skonczona, to moze mozna kilka pudelek oddac Ybot, tylko tyle :)

Posted

Odezwijcie się i napiszcie co z tym zrobić? Mośka odezwij się , bo nie wiem co z budami, czy zamawiałaś i ile. Następnych 5 tabliczek masz do roboty. Muszę coś odpowiedzieć.

Szanowna Pani Wando!
Czy wystarczy 5 bud dla psów o różnej wielkości. Czy same duże (120cmX100cm)? Proszę o podanie adresu schroniska i nr telefonu, ponieważ w przyszłym tygodniu byśmy postarali się je przywieźć.
Pozdrawiam:

Posted

Wanda, przeciez jak oni tam zajada i zobacza 28 nowiusienkich bud stojacych i gnijacych pod schroniskiem, to juz nigdy w nic nie uwierza.

Powstrzymaj ich na pare dni.....
Moze pod koniec tygodnia bedzie cos wiadomo....

Posted

Osiolek napisał(a):
Wanda, przeciez jak oni tam zajada i zobacza 28 nowiusienkich bud stojacych i gnijacych pod schroniskiem, to juz nigdy w nic nie uwierza.

Powstrzymaj ich na pare dni.....
Moze pod koniec tygodnia bedzie cos wiadomo....

Tylko jak mam powstrzymać. Wołałam o pomoc a jak się ta pomoc znalazła, to taka heca. Co mam im napisać, żeby to było w porządku i żeby w przyszłości ten kontakt utrzymać. Odezwij się do mnie na Skypa wilga2006

Posted

wanda szostek napisał(a):
Tylko jak mam powstrzymać. Wołałam o pomoc a jak się ta pomoc znalazła, to taka heca. Co mam im napisać, żeby to było w porządku i żeby w przyszłości ten kontakt utrzymać. Odezwij się do mnie na Skypa wilga2006

Dodalam Cie na Skypie, probuje zrobic restart bo ostatnio cos mi kiepsko szla komunikacja, za 20min bedzie ok?

Posted

Dziś rano odebrałam z Psiego Losu nasza sunię Skórkę;
jutro zdam szczegółową relację z tego w jaki sposób człowiek, który sam siebie nazywa filantropem i wielkim dobroczyńcą bezdomnych zwierrząt potraktował - Skórkę -
Jego filantropia kosztowała nas 1.673,81 !!!! zapłacone gotówka w momencie zabierania suki
i mam nadzieję, że te pieniądze wydarte psom bezdomnym
wyjdą mu bokiem !!
EMIR

Posted

Czy moje maile są czytane? Czasami mam takie odczucie, że wdarłam się tu na siłę i zbytecznie. Przecież wiecie, że w schronisku byłam tylko raz i nie znam dobrze jego potrzeb. Dyrektor tej szkoły (która najbardziej i najszybciej odpowiedziała na apel) pyta o wielkość tych bud. Szkoła sama je robi z serca i aż 5 sztuk i nikt z Was nie ma mi nic do podpowiedzenia. Trzeba zdecydować tak żeby było jak najlepiej. Dobre wychowanie wymaga, abym najdalej jutro do południa dała odpowiedź. Wiecie jakie budy tam już są. Jakie więc są potrzeby?

Posted

wanda szostek napisał(a):
Czy moje maile są czytane? Czasami mam takie odczucie, że wdarłam się tu na siłę i zbytecznie. Przecież wiecie, że w schronisku byłam tylko raz i nie znam dobrze jego potrzeb. Dyrektor tej szkoły (która najbardziej i najszybciej odpowiedziała na apel) pyta o wielkość tych bud. Szkoła sama je robi z serca i aż 5 sztuk i nikt z Was nie ma mi nic do podpowiedzenia. Trzeba zdecydować tak żeby było jak najlepiej. Dobre wychowanie wymaga, abym najdalej jutro do południa dała odpowiedź. Wiecie jakie budy tam już są. Jakie więc są potrzeby?

wandziu - były zakupione budy duże więc może teraz średnie niech zrobią.

Posted

Wandziu, nie irytuj sie tak szybko! Co poniektorzy maja ograniczony dostep do neta.

Stolarz spod Wegrowa ma zamowiona 1 podwojna bude za 500,-pln.
Co do dalszych bud padlo stwierdzenie,zeby na razie sie wstrzymac wiec
nic dalej nie zamawialam.

Wandziu, na pw podam Ci kontakt do stolarza zebys miala w razie naglej potrzeby.
Co do tych 5 bud - nie jestem ekspertem w tej kwestii, ale moze faktycznie teraz by sie srednie przydaly...

Posted

milo1974 napisał(a):
LUDZIE MYSLA ZE IM SIE WSZYSTKO ZA DARMO NALEZY... A PANU JANUSZOWI PIENIADZE LECA Z NIEBA NA LECZENIE BEZDOMNYCH PSOW, UTRZYMANIE LECZNICY ITP? JESLI SIE ODDAJE PSA DO LECZENIA TO TRZEBA SIE LICZYC Z TYM ZE TRZEBA PONIESC TEGO KOSZTY, A POZA TYM SKORKA O ILE MI WIADOMO MIALA DOBRZE W KLINICE PSI LOS A TERAZ BEDZIE CZEKAC W TYM PANSTWA PRZYTULKU...A JESLI UWAZA PANI ZE PIENIADZE ZOSTALY WYDARTE PSOM BEZDOMNYM TO JEST PANI W BLEDZIE BO TE 1600 ZL KTORE PANI WPLACILA POJDA WLASNIE NA UTRZYMANIE LECZNICY A TYM SAMYM NA BEZDOMNE ZWIERZETA...

Nie wiem kim jesteś "milo 1974" z dorobkiem jednego postu na tym forum; więc może lepiej nie zbieraj glosu w temacie, o którym nie masz pojęcia; Pana Orzechowskiego nikt nie zmuszał do deklaracji, że bedzie leczył psa bezdomnego za darmo; a skoro taka deklaracja padła to człowiek przyzwoity dotrzymuje danego slowa! O słowności" tego pana przekonałam ja osobiście (i kilku innych ludziie, którzy zaufali jego pustym obietnicom) juz wczesniej przy okazji innego psa bezdomnego;
Ponieważ tak wielce jesteś zatroskany /ny Skórką zapewnim Cie, że u nas ma ona daleko lepsze warunki niz w wychwalanej przez Ciebie lecznicy i dostanie więcej serca i opieki;
Skoro jestes takim admiratorem Skórki i tak troszczysz sie o jej los to może pokryjesz ten kosmiczny rachunek ze swojej kieszeni? wtedy uznam, że rzeczywiście chodzi Ci o psa a nie o prywatne sprawy p. Orzechowskiego, którego tak zaciekle bronisz;
Pyskować jest łatwo ale zrobić coś sensownego daleko trudniej!
EMIR

Posted

ja pozwole sobie wtracic slowko .....Dzekiego , ktory jest w Psim Losie znalazlam na ul. Kasprzaka ja....dobrym ludziom , ktorzy chcieli go zawiezc do weta podałam telefon do Psiego Losu ...nie było problemu powiedzieli zeby przywiezc..... jest uratowany , po amputaci łapy .... nie pytali o kase .....wychwalam Ich gdzie sie da ..:loveu: ........ale na pewno maja fundusze ograniczone . tak jak niestety my .....i to jest najboleśniejsze :placz: