Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moska! Co to za zwierzateczko? Wiesz cokolwiek wiecej? Jesli ona prosto z domu, to moze by ja od razu na tymczas gdzies upchnac, bo pewnie czystosci nauczona etc, a zeby sie w schronie "nie zbiesila". Tylko trzeba by o niej cokolwiek wiedziec. Moze Edyta w wolnej chwili sprawdzi "co ona za jedna" :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uslyszalam tylko tyle, ze ona w pierwszej kolejnosci domku potrzebuje bo bardzo zle znosi schronisko...Jest grzeczna, czysciutka, sprawia wrazenie suni prosto z domku!

A tak na marginesie - bosko by bylo stworzyc komorke specjalna :cool1: w Wegrowie co by rozwieszala w takich przypadkach ogloszenia o znalezionym psie.Moze komus sie zgubila ? Kto wie...

Posted

Ano masz racje! A jak swiadczy przyklad chyba Max'a (ktory powedrowal do domku "przez plot" do Pana, ktory chcial jechac po psa na Paluch, bo nie wiedzial, ze w Wegrowie jest schronisko) przydalaby sie w ogole informacja w gminie, ze istnieje schronisko i ze zwierzat zaginionych nalezy szukac tam w pierwszej kolejnosci. Ja moge zrobic "plakaty uswiadamiajace", ale mam zle przeczucia co do takiej akcji :(

Posted

Pogadamy w sobote, bo ja mam troche lekow (moze zaczynam juz swirowac?) Czy a) plakaty zostana na drzewach dluzej niz 3 h b) czy nie beda miec skutku odwrotnego - ze 100 psow nie zrobi sie 300, c) czy nie powstanie jakies kolejne oskarzenie o niewiadomoco itd. Zastanowmy sie na spokojnie jak to zrobic i przegadamy temat.

Posted

Mośka napisał(a):
Marie, trzeba probowac wszystkiego. Nawet jesliby tylko 1 pies trafil z powrotem do domu - WARTO!!!

Dobrze mowisz :-)
Co Ty masz za cudo na zdjeciu? Twoje?

Posted

To szkoda ...Mam nadzieję , że niedługo uda nam się do ducha dołączyć ciało i spotkać się na żywo
;-)
A pamiętacie tę dziewczynkę? Kto wie co u niej słychać?
Tu jest baaardzo malutka...i jeszcze byla z resztą rodzeństwa.

Posted

Ona wygląda na dziecko Dusi.......ale tylko Bezik i Szarlotka przeżyly ......:-(
ile tych maluszków odeszlo tam i ile jeszcze odejdzie...........:shake:

Posted

Widze ze co poniektorym namieszalam w glowce tą zyleta :evil_lol:

Co do Szarloci - ma domek z ogrodkiem, trafilo jej sie jak slepej kurze,
mowie Wam :p A propos BEA- zrobilas juz wizyte poadopcyjna?

Podoba Wam sie moja NIKI ? Ja lubie takie kudlaczki ;)
Zacytuje wypowiedz Osiolka:
"Kiedys byl program z takim malym czortem, co to terroryzowal caly dom ;-) Bo to jest duzy pies w malym opakowaniu :-)"

Posted

witam z 'rana'
pan Tomek odebral dzis transport - ponad 50 puszek saszetek i pasztecikow.... i maaase ocieplaczy w postaci kolderek spiworkow szmatek chodniczkow i slynna owsianke w woreczku bo folie zjadla Miss Border.

Jak pusto w domu - lojezuuuu...:)

ale niedugo tego szczescia...juz sa zgloszenia na dowoz...hehe

Posted

Brawo Folen! :klacz: Bardzo fajny poczatek galerii! A my ciotki chyba musimy troche ruszyc lebkami i niedopuscic do tego by tam pozostaly wpisy typu "sunia1" itd Od tej chwili myslimy! ;) No i trzeba bedzie zaraz dodac te stronke gdzie sie da :)