marie Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Moska! Co to za zwierzateczko? Wiesz cokolwiek wiecej? Jesli ona prosto z domu, to moze by ja od razu na tymczas gdzies upchnac, bo pewnie czystosci nauczona etc, a zeby sie w schronie "nie zbiesila". Tylko trzeba by o niej cokolwiek wiedziec. Moze Edyta w wolnej chwili sprawdzi "co ona za jedna" :) Quote
Mośka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Uslyszalam tylko tyle, ze ona w pierwszej kolejnosci domku potrzebuje bo bardzo zle znosi schronisko...Jest grzeczna, czysciutka, sprawia wrazenie suni prosto z domku! A tak na marginesie - bosko by bylo stworzyc komorke specjalna :cool1: w Wegrowie co by rozwieszala w takich przypadkach ogloszenia o znalezionym psie.Moze komus sie zgubila ? Kto wie... Quote
marie Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ano masz racje! A jak swiadczy przyklad chyba Max'a (ktory powedrowal do domku "przez plot" do Pana, ktory chcial jechac po psa na Paluch, bo nie wiedzial, ze w Wegrowie jest schronisko) przydalaby sie w ogole informacja w gminie, ze istnieje schronisko i ze zwierzat zaginionych nalezy szukac tam w pierwszej kolejnosci. Ja moge zrobic "plakaty uswiadamiajace", ale mam zle przeczucia co do takiej akcji :( Quote
Mośka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Marie, trzeba probowac wszystkiego. Nawet jesliby tylko 1 pies trafil z powrotem do domu - WARTO!!! Quote
marie Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Pogadamy w sobote, bo ja mam troche lekow (moze zaczynam juz swirowac?) Czy a) plakaty zostana na drzewach dluzej niz 3 h b) czy nie beda miec skutku odwrotnego - ze 100 psow nie zrobi sie 300, c) czy nie powstanie jakies kolejne oskarzenie o niewiadomoco itd. Zastanowmy sie na spokojnie jak to zrobic i przegadamy temat. Quote
Osiolek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mośka napisał(a):Marie, trzeba probowac wszystkiego. Nawet jesliby tylko 1 pies trafil z powrotem do domu - WARTO!!! Dobrze mowisz :-) Co Ty masz za cudo na zdjeciu? Twoje? Quote
Mośka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Osiolku, jedno z moich;) Ale nie wiem czemu jakosc taka slaba mimio ze to nie skan tylko prosto z aparatu ( w aparacie jest ostrosc: zyleta) Oj, Haniu, Haniu... Quote
marie Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ups - nie przeczytalam do kogo byl cytat Osiolka, ale wtopa :( Quote
enia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mośka weź swoja żylete w sobote z łaski swojej........:lol: ale yorczek cudo......taki kudłaczyk........jak nie Twój! :p Quote
Ania W Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Znowu nic nie rozumiem ...Jaka żyleta?! Mam się bać ...Wolę być wcześniej uprzedzona. Dla Mosi będę miała misję w przyszłym tygodni ;-) Quote
marie Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Aniu! Moska ma ostrosc w aparcie jak Zyleta :) Quote
Ania W Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no tak...dotarło do mnie jak zwykle z opóźnieniem...Ja też wezmę mojego idiotena ;-) Quote
wanda szostek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A ja z przykrością będę z Wami tylko duchem i myślą Quote
Ania W Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 To szkoda ...Mam nadzieję , że niedługo uda nam się do ducha dołączyć ciało i spotkać się na żywo ;-) A pamiętacie tę dziewczynkę? Kto wie co u niej słychać? Tu jest baaardzo malutka...i jeszcze byla z resztą rodzeństwa. Quote
enia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ona wygląda na dziecko Dusi.......ale tylko Bezik i Szarlotka przeżyly ......:-( ile tych maluszków odeszlo tam i ile jeszcze odejdzie...........:shake: Quote
Ania W Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No toż przecież Szarlotka !!! ;-) Kto wie jak jest jej w nowym domku ??? A tu też Bezik ...też się zastanawiam co u niego.... Quote
enia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Sara i ja prosimy o wsparcie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36382 Quote
Olga132 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 widziałyście galerie, którą zrobiła Folen? Super jest. Nie wstawiam linka, bo może to zrobić sama autorka. Quote
Ania W Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 oj to dlaczego Folen się jeszcze nie pochwaliła??? Ja widziałam tylko "okładkę", a zaglądałam na stronę Węgrowa i nie widzę linku...;-( Quote
Mośka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Widze ze co poniektorym namieszalam w glowce tą zyleta :evil_lol: Co do Szarloci - ma domek z ogrodkiem, trafilo jej sie jak slepej kurze, mowie Wam :p A propos BEA- zrobilas juz wizyte poadopcyjna? Podoba Wam sie moja NIKI ? Ja lubie takie kudlaczki ;) Zacytuje wypowiedz Osiolka: "Kiedys byl program z takim malym czortem, co to terroryzowal caly dom ;-) Bo to jest duzy pies w malym opakowaniu :-)" Quote
Mośka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A gdzie ta galeria? Ja Jej tam nie wiedze... Quote
Folen Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Link do galerii www.psy-wegrow.prv.pl , narazie jest tylko część działu psów do adpocji.. Ale zapraszam do oglądnięcia :p Quote
YBOT Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 witam z 'rana' pan Tomek odebral dzis transport - ponad 50 puszek saszetek i pasztecikow.... i maaase ocieplaczy w postaci kolderek spiworkow szmatek chodniczkow i slynna owsianke w woreczku bo folie zjadla Miss Border. Jak pusto w domu - lojezuuuu...:) ale niedugo tego szczescia...juz sa zgloszenia na dowoz...hehe Quote
marie Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Brawo Folen! :klacz: Bardzo fajny poczatek galerii! A my ciotki chyba musimy troche ruszyc lebkami i niedopuscic do tego by tam pozostaly wpisy typu "sunia1" itd Od tej chwili myslimy! ;) No i trzeba bedzie zaraz dodac te stronke gdzie sie da :) Quote
enia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jaka Sunia 1???? wczoraj sunie dostaly imiona.....Folen?:mad: a galeria faktycznie cudo...... Quote
Recommended Posts