enia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Doszedł doszedł ....... no nie mogę ale z osiołkiem to pierwszy raz widze........hihihihi:lol: Quote
YBOT Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kochane ogonki, czy jutro (w piatek) a najpozniej w sobote jakis milusi "ktos" odbierze od nas rzeczy dla Wegrowa? mamy teraz dwa stosiki, jeden dla Emirków a drugi dla Ostrody (odbior jutro przez Lavinke), udalo sie ladnie podzielic na pol bez szkody dla kogokolwiek:) a my juz nie mozemy przechodzic do kuchni;) bo zalegaja w przedpokoju i wala sie na lazienke:) orkiestra Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Beata - no to wszystko jasne. W takim razie poddajemy sie z transporterami. Jesli Wy nie potrzebujecie -to pani Beata co jedzie do Poznania tez mowila, ze trudno, najwyzej luzem beda jechac. Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ania, a Ty z tym żarciem dla suniek to nie szalej przed podroza sobotnia, co???? Bo mi Pani Beata głowę zmyje :roll: Quote
BeataA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mośka napisał(a): Nie wiem co robimy z tymi transporterami. Kto wie skad jest Grzesiek, ktory jedzie jutro do Wegrowa????? Grzesiek jest z Białołęki. Rano (pewnie gdzieś nawet ok. 6:30 umawia się z Gosią gdzieś po drodze - wie, że schronisko od 8:00 - potem dowożą psiaki tzn. suczki gdzieś w okolice Mostu Siekierkowskiego /proponuję może Sadybę/ i ponieważ niestety nikt się nie znalazł do transportu do P-na, to ja pakuje dziecko i jedziemy po nie. Jadą ze mną na parę godzin do Piaseczna - potem Ania W przyjeżdża po nie i przenocowuje przez noc... dalej już nie jestem w temacie. Nam transportery nie są konieczne - na razie wygrzebałam trzy obróżki. Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A dlaczego ja choinek z animalii nie dostaję :placz: ? Przeciez to zywa gotowka dla psow. Przywoluje Was do porzadku: www.animalia.pl i poszukajcie choinki Quote
YBOT Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dawaj maila, moska:) moj jak nizej: [email protected] i [email protected] i [email protected] tez prosze o maile dla Korabiewic!!!!! Quote
BeataA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mośka napisał(a):Ania, a Ty z tym żarciem dla suniek to nie szalej przed podroza sobotnia, co???? Bo mi Pani Beata głowę zmyje :roll: Aniu, ja już mięso w domu rozmrażam. Ugotuję z ryżem i marchewką. (Czy można? - swoim tak gotuję). Dam suczkom, jak tylko je przywiozę do domu rano... A Ty ich faktycznie już raczej nie karm wieczorem... Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 OK BeataA :p ;) Ybot - [email protected] i lubie czerwien ;) Ladnie choinke ubierz :eviltong: Quote
Ania W Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 oj, dzieci, dzieci... ;-)Przeciez ja wiem, że nie powinno się karmić psa przed podróżą (zwłaszcza długą i zwłaśzcza takiego co nie wiadomo jak tę podóż zniesie). Nie wiem kiedy one w sobotę jadą ( o której godzinie) ale ja planowałam dać im jedzenie po południu ( w zależności kiedy do mnie trafią). Coś tam pewnie i tak przygotuję. Beatko oczywiście że mięso z ryżem i marchewką jest dobre;-) ! Najwyżej daj im niewiele , bo ja też nie chciałabym sprzątać samochodu... Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Chichram sie Aniu z Twojego pierwszego wtrętu i ostatniego zdania :lol: Polepsza mi sie cos nastroj. Beatko, a czy Ty oby masz szczelne ogrodzenie? Dobrzeby bylo jakby nam sie stan posiadania zgodzil ;) Quote
enia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Prosze nie głodzić sunieczek cioteczki!!!!:evil_lol: co tam samochód , mozna posprzatać .......to biedne małe diabelki z tego co pamietam......:p Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Enia , nie rob mi tu kreciej roboty :mad: Jakie tam diabelki, kolor zmylil cioteczke Enie, zreszta z takim dorobkiem postow na koncie to i wzrok juz nie ten i pamięć zawodzi:eviltong: Toz to aniolki male :lol: Quote
Ania W Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja krew posprzątam, ale "tego " nie dam rady...albo będzie więcej. Nie chcę wchodzić w szczegóły... Kojec Beaty solidny bo przystosowany do amstafa. Suki się nawet nie podkopią (oglądałyście Madagaskar? Pamiętacie pingwiny ? :-)) Mosia przesłałam życzenia dla rodzin adopcyjnych - przekaż dalej proszę! Quote
Mośka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Zyczenia juz przeslane do domkow. Dziekujemy Cioci Ani ;) Quote
Olga132 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ania W napisał(a):Ja krew posprzątam, ale "tego " nie dam rady...albo będzie więcej. Nie chcę wchodzić w szczegóły... Umówmy sie tak - jak u mnie bedzie krew to przyjedziesz i posprzątasz...a jak u ciebie będzie "to" to zadzwoń do mnie... grunt to się uzupełniać Quote
emir Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mośka napisał(a):Evita, dzieki za ten artykul. Najbardziej zadziwil mnie fakt,ze wreszcie wet powiatowy zauwazyl problem :roll: Przeciez jak dotychczas, przez 3 lata, wszystko bylo OK, kontrole wypadaly pozytywnie...:angryy: Tak mnie mierzi postawa TOZU w tym wszystkim, ze nawet sobie nie wyobrazacie. Ale do rzeczy: Wandziu, z tym psem do strozowania to ja podpisuje sie pod Enia. Najlepiej by bylo, gdyby domek sam pojechal do Wegrowa i wybral. Problem w tym, ze trzebaby porozmawiac z Jola, ktora zna te psy najlepiej. Plizzz skontaktuj sie z domkiem i zobacz czy moga podjechac. Jesli nie- daj znac, sie pomysli ;) I wypowiedz sie czy domek sprawdzony. Pamietaj, ze jest MASZA do wziecia. I Emir niech sie wypowie czy sie nadaje jako pies strozujacy. A moze ma cos lepszego na oku :razz: Nie wiem co robimy z tymi transporterami. Kto wie skad jest Grzesiek, ktory jedzie jutro do Wegrowa????? Ania, ale plusujesz, oczywiscie razem z dzieciakami :loveu: Warto ustalić co mają na mysli ludzie mówiąc o "psie stróżującym"? łańcuch? kojec i niewypuszczanie jak dzien długi? i brak kontaktu z człowiekiem? pilnowanie? czego? Byłabym bardzo ale to bardzo ostrożna EMIR Quote
Mośka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Sunie juz w drodze ku "nowemu zyciu" :multi: :multi: :multi: Zaraportuje, jak sie dowiem, ze sa juz na miejscu. Quote
Ania W Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 włąsnie miałam pytać co u dziewczynek..Czekam na wieści!!! Dla niewtajemniczonych sunie jednak jadą prosto do Poznania. To bardzo dobrze bo to dla nich mniejszy stres...A ugotowanego kurczaka zawiozę moim zwierzakom. Beaty pies też będzie miał dodatkową wyżerkę ;-) Quote
Osiolek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mośka napisał(a):Sunie juz w drodze ku "nowemu zyciu" :multi: :multi: :multi: Zaraportuje, jak sie dowiem, ze sa juz na miejscu. Moska, jestes fantastyczna!!!! Te maluchy by zgnily w schronisku. Tyle sie nad tym napracowalas, dziekuje!!!!!!!! Quote
Ania W Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 OGROMNE BRAWA DLA MOŚKI ZA OCALENIE SUNIEK !!! I bardzi dziękujemy Beacie za szybki odzew i pośredniczenie w akcji, Grześkowi ( który specjalnie zrobił tę trasę) i Gosi (która przekładała sobie z tej okazji zmiany w pracy). Wspaniała akcja i koordynacja ! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: To jest już 300 strona naszego wątku , życzyłabym sobie i wam , żeby w nowym roku jeszcze co najmniej drugie tyle ich było... Quote
Osiolek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Ania W']OGROMNE BRAWA DLA MOŚKI ZA OCALENIE SUNIEK !!! I bardzi dziękujemy Beacie za szybki odzew i pośredniczenie w akcji, Grześkowi ( który specjalnie zrobił tę trasę) i Gosi (która przekładała sobie z tej okazji zmiany w pracy). Wspaniała akcja i koordynacja ! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Fantastycznie!!!!!! I niech mi kto zaprzeczy ze we wspolpracy sila...... Moska, jak bedziesz sie starac o stolek dyrektora - dam Ci rekomendacje :-D Quote
Mośka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No, hm, akurat w koordynacji wprawe mam (skrzywienie zawodowe ;-) Moj TZ by sie tu od razu wpisal, ze w pokazywaniu palcem i wydawaniu polecen jestem niedoscigniona :evil_lol: A tak powaznie- jesli komus zalazlam za skore wydawaniem polecen i narzucaniem zadan - korzystam ze swiatecznego nastroju i prosze o wybaczenie... Przymknijcie oko, wiecie, ze ja to robie TYLKO dla psow :roll: Za skoordynowanie calej akcji dziekuje: Osiolkowi -za pomoc mentorska ANi W - za pomoc w przechowaniu i transporcie Beacie, Grzeskowi i Gosi -TRANSPORT Pani Beacie B.-TRANSPORT JOLI - ze schronu, ktora zrobila wszystko co mogla, by sunie pojechaly;) Jesli o kims zapomnialam-przepraszam :oops: I jeszcze 2 tajemniczym osobom o ogromnym sercu, ktore psiaki przygarnely ( obiecalam tajemnice, ale mozecie byc spokojni jesli o ten tymczas chodzi). Tak samo jak Wy zdaje sobie sprawe,ze sunie dostaly SZANSE, bo w schronie :shake: Jada teraz do Poznania, podobno minal im juz pierwszy szok i sa grzeczniutkie. Zobaczcie ILE MOZEMY ZDZIALAC RAZEM!!!!!! Jak bede miala gorsze dni bede wracac na te strone :p Quote
enia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Bardzo sie ciesze ,że akcja sie powiodla,:lol: kolejne nasze dziewczynki będą wreszcie szczęśliwe!!!!!! oj będą, będą, :multi: dziękuję Ybotkom za caly samochód darów!!!!:loveu: I dziekuje WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM dzieki którym sunie wyszly ze schronu i mają gdzie jechać.;) Quote
Recommended Posts