Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katastrofa :( wczoraj wieczorem Gustaw uciekł :(
dziewczyny wyplakatowały okolicę, powiadomiły ludzi we wsi, w sklepikach itd, Agnieszka obiecała nagrodę
On się teraz trzyma blisko - rano zjadł wystawione jedzenie, pewnie będzie tak jak w Radomiu - będzie krążył, Agnieszka ma sedalin w żelu, będzie obserwować w jakich godzinach się będzie pojawiał, spróbuje mu wystawić ciepłą budę żeby miał się gdzie schować przed zimnem :( chociaż tyle dobrze, że po odrobaczeniu trochę już przytył i nie jest takim chudzielcem :(
jeśli się nie uda go złapać w najbliższych dniach spróbuję pożyczyć dużą klatkę łapkę, do której kiedyś łapałam dziką Negrę od missieek, ale nie jestem pewna, czy Gustaw się zmieści :(

psiaku daj sobie pomóc błagam :(

wybaczcie, że dopiero teraz piszę, ale wcześniej jeździłam pod kielce po sznupkę nową i Aga nie mogła się do mnie dodzwonić

Posted

tak to na pewno on bo był widziany, tak myślimy, że on będzie teraz się trzymał hoteliku tak jak się trzymał miejsca koło Łodzi, ale miesiące albo i więcej włóczęgi nauczyły go tego, że woli być sam :(

Aga ma opacowany plan działania i mam wielką nadzieję, że się uda - musi się udać! o tyle dobrze, że tam się do psów nie strzela, wszyscy w okolicy wiedzą że ten pies jest szukany i że będzie złapany, Aga miała też sygnały, że widzieli go ludzie - cały czas jest blisko

Posted

on nie zaginął bo jest, trzyma się blisko, tam nie ma co robić obławy czy czegokolwiek innego co robi Agnieszka bo można tylko zaszkodzić i go wystraszyć, to jest sytuacja podobna jak była u Murków z Lorim

Posted

majqa napisał(a):
Zamarłam...

ja też... i az mi cos w głowie łupnęło.... mam nadzieję, że szybko da się złapać, tyle że...

malawaszka napisał(a):
ale miesiące albo i więcej włóczęgi nauczyły go tego, że woli być sam :(

właśnie... ja się boję, że z Gustawem to będzie bardzo ciężka praca

Posted

Energy, od Wasi z okna to raczej nie ;) ... przepraszam, to dla rozładowania atmosfery... ja mam nadzieję, że chłopak zmądrzeje, zatęskni za żarełkiem i wróci! :kciuki: