Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LadyS, przelałam dziś do Ciebie (będą u Ciebie jutro) zyski z cegiełkowej loteryjki Cinka - 140 zł - proszę, potwierdź odbiór na wątku bazarku

http://www.dogomania.pl/forum/threads/235712-PRZYBIJ-PIĄTKĘ-DLA-CINKA!-cegiełkowa-loteryjka-do-25-11-2012-godz-21-00

Widziałam, że z torebkowego bazarku dla Cinka wyszło coś 240 z hakiem, jestem bardzo ciekawa, ile jeszcze zostanie długu, jak przekażesz oba utargi bazarkowe furciaczkowej, bo zdaje się, że zmniejszymy go co najmniej o połowę :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny :)

omi - furciaczkowa ma zadzwonić do DS i zapytać, jak tam młodzian się sprawuje :) Foty może będą, zobaczymy.

anica, wysyłaj, jasne. Ja w tym tygodniu i tak jestem zalatana, ale do ok. 17 grudnia zostaje we Wrocławiu jeszcze, to jakoś się zgadamy :)

keakea, odpisałam na PW :) Jak kaska dotrze, przeleję furciaczkowej i dam znać - jak dostanę wpływy z obu bazarków, to napiszę, ile zostanie długu, ale z takimi wpłatami myslę, że połowa będzie spłacona :)

Posted

Rozmawiałam z furą, Cinek ma się bardzo dobrze, jest rozpieszczany, dzięki czemu pani regularnie znajduje świńskie nogi zakopane pod swoją poduszką :diabloti: Pani kupiła 70metrowa linkę :lol: i puszcza go z nią na spacerkach na polach, co by miec pewnosć, że młodzian nie ucieknie. Co ciekawe - Cinek bez żadnego problemu zostaje po 6-8 godzin w domu w razie konieczności, nie wyje, nie szczeka, nie niszczy, nie załatwia się. Widać ten dom własnie na niego czekał - jak powiedziała fura - kosmiczny dom dla kosmicznego jamnika :lol: (tfu tfu tfu).

Jutro furciakowa jedzie do Państwa na kawe, wiec będą foty :)

Posted

LadyS napisał(a):
Rozmawiałam z furą, Cinek ma się bardzo dobrze, jest rozpieszczany, dzięki czemu pani regularnie znajduje świńskie nogi zakopane pod swoją poduszką :diabloti: Pani kupiła 70metrowa linkę :lol: i puszcza go z nią na spacerkach na polach, co by miec pewnosć, że młodzian nie ucieknie. Co ciekawe - Cinek bez żadnego problemu zostaje po 6-8 godzin w domu w razie konieczności, nie wyje, nie szczeka, nie niszczy, nie załatwia się. Widać ten dom własnie na niego czekał - jak powiedziała fura - kosmiczny dom dla kosmicznego jamnika :lol: (tfu tfu tfu).

Jutro furciakowa jedzie do Państwa na kawe, wiec będą foty :)

Super wieści... ja tez rozmawiałam z Gosią jakieś 3 tygodnie temu i słyszałam same dobre wiadomości z i o nowym domku Cinka:)
Oby tak dalej!!!
Czekamy teraz na fotki:)

Posted

Szczęka mi opadła i słów zabrakło ...
Bardzo się cieszę , że Cinuś tak dobrze trafił - ostatnie zdjęcie rozwaliło mnie kompletnie ...
:cunao::cunao::cunao:

Posted

Tak mnie wzruszyło to zdjęcie, że muszę je wkleić ponownie....

Widać tutaj szczęście i miłość i to z każdej strony - jak dobrze, że Cinuś wyczekał sobie taki dom i TAKICH LUDZI!!!
Jak się patrzy na tę rodzinną fotkę, to aż serce się raduje - z oczu Ich wszystkich bije blask radości i... miłość właśnie!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kochani, śpieszę donieść, że z naszego bazarku właśnie poleciał przelew na dług Cinka w wysokości 259 zł :) :multi:

Bardzo proszę o potwierdzenie wpływu :)

Dziękujemy omi za super fanty :Rose:

Posted

Dziękuję dziewczyny :loveu:, dotarło, lecę potwierdzić na bazarek, a potem wpiszę w rozliczenie i wyślę przelew furze.

Koło świat moze uda mi się zrobić bazar z ciasteczkami dla psów, ale do tego musze mieć piekarnik, a tego niestety w swoim mieszkaniu nie posiadam...

Posted

Czy mogę prosić dane do wpłaty.
Na koncie mojej byłej tymczasowiczki Nutki zostało mi 69 zł. Cioteczki zaproponowały, by wspomóc któregoś z 3ech psiaków, nie potrafiłam dokonać wyboru i postanowiłam na każdego z nich (w tym na dług Cinka na prośbę cioteczki Obiezyswiat75) wpłacić po 23 zł

Jak pieniążki dojdą proszę o potwierdzenie na wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...kuję-Gabi79-!

Cieszę się, że Cinek po dość długim oczekiwaniu trafił do wspaniałych ludzi:loveu:

Posted

LadyS czy mogłabyś sprawdzić moje wpłaty za listopad i grudzień dla Cinka - nie ma ich w rozliczeniu ... wciąż jeszcze wpłacam deklarację póki kosmita w długach ;)

Posted

Evel mnie powiadomiła, więc jestem - Livka, faktycznie, przeoczyłam listopadową wpłatę, przepraszam, natomiast grudnia jeszcze nie aktualizowałam - teraz wszystko jest aktualne :)

Posted

[quote name='LadyS']Evel mnie powiadomiła, więc jestem - Livka, faktycznie, przeoczyłam listopadową wpłatę, przepraszam, natomiast grudnia jeszcze nie aktualizowałam - teraz wszystko jest aktualne :)[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani najserdeczniejsze życzenia - Zdrowych i Pogodnych Świąt, dobrej zabawy w Sylwestra, życzy Fundacja SOS dla Jamników.
Do życzeń dołącza [SIZE=4]Ferka z Harutkiem i [SIZE=4]R
udzielce z Gangą.