Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tobciu']nikt się nie odezwał...?? Matko.. przecież on taki fajny jest.. z samych zdjęć się idzie zakochać..

Ja jeszcze 8 zeta w kieszeni znajdę i mogę jeszcze jeden pakiet mu kupić.
LadyS wysłałabyś wówczas info do ogłoszeń znowu do tej osoby co by robiła mu ogłoszenia ?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tobciu']Ja jeszcze 8 zeta w kieszeni znajdę i mogę jeszcze jeden pakiet mu kupić.
LadyS wysłałabyś wówczas info do ogłoszeń znowu do tej osoby co by robiła mu ogłoszenia ?

Już odpisałam na maila, dziękuję za pomoc :)

Posted

Rozmawiałam dziś z furciaczkową, opowiedziała mi pewną historię - ostatnio Cinek biega z jednym z jej większych podopiecznych, dobrze się chłopcy razem dogadują. Pewnego dnia Cinek przybiega do furciaczkowej, która akurat weszła do domu, piszczy i ciągnie ją na dwór. Gdy Fura poszła za nim, okazało się, że drugi z psiaków, kolega Cinka, ma atak padaczki - a Cinek podszedł do niego, usiadł obok i piszczał, patrząc na Furę, żeby mu jakoś pomogła...

Posted

Zawsze uważałąm, że Cinuś jest mądrym jamniczkiem i dziwię się , że jeszcze bidulek nie ma domeczku. Cinuś mądralo kochana porozglądaj się za chałupką fajną :)

Posted

[quote name='LadyS']Rozmawiałam dziś z furciaczkową, opowiedziała mi pewną historię - ostatnio Cinek biega z jednym z jej większych podopiecznych, dobrze się chłopcy razem dogadują. Pewnego dnia Cinek przybiega do furciaczkowej, która akurat weszła do domu, piszczy i ciągnie ją na dwór. Gdy Fura poszła za nim, okazało się, że drugi z psiaków, kolega Cinka, ma atak padaczki - a Cinek podszedł do niego, usiadł obok i piszczał, patrząc na Furę, żeby mu jakoś pomogła...[/QUOTE]

Boziu... jak go nie kochać..
LadyS, wysłałaś info do ogłoszeń ? Bo ja ostatnio tak pakiety kupuję, nie chcę coś przeoczyć, by nie przepadło.

Posted

[quote name='tobciu']Boziu... jak go nie kochać..
LadyS, wysłałaś info do ogłoszeń ? Bo ja ostatnio tak pakiety kupuję, nie chcę coś przeoczyć, by nie przepadło.[/QUOTE]

Yyyy, muszę sprawdzić, jeśli nie wysłałam, to poprawię sie dziś wieczorem - wieczorem, bo musimy poczekać, aż jeden pan zadzwoni i określi, czy go Cinek jednak interesuje, czy może jednak nie...

Posted

[quote name='LadyS']Yyyy, muszę sprawdzić, jeśli nie wysłałam, to poprawię sie dziś wieczorem - wieczorem, bo musimy poczekać, aż jeden pan zadzwoni i określi, czy go Cinek jednak interesuje, czy może jednak nie...[/QUOTE]

Ciotka i co ? Napisz proszę do Monika89 - że wyślesz później info. Maila Ci podałam.
Jak na Cinka nie byłoby trzeba - to wykorzystaj pakiet na jakiegoś innego Waszego podopiecznego.
Tylko wykorzystajcie :) Bo szkoda by było by przepadł.

Posted

[quote name='LadyS']Yyyy, muszę sprawdzić, jeśli nie wysłałam, to poprawię sie dziś wieczorem - wieczorem, bo musimy poczekać, aż jeden pan zadzwoni i określi, czy go Cinek jednak interesuje, czy może jednak nie...[/QUOTE]

Psiaka albo się chce albo nie. Takie "namyślanie się" nigdy nie wróży nic dobrego.
Ten epizod z wołaniem fury na ratunek trzeba dopisać do ogłoszeń

Posted

anica napisał(a):
Odwiedzam chłopaka :)
miałam nadzieję na lepsze wieści...ale cały czas wierzę ,że jeszcze dla Cinka zaświeci słoneczko :)))))))))

I ja mam taką nadzieję... Przecież to taki Przystojniak:)

Posted

LadyS napisał(a):
Wysyłałam jakiś czas temu - a co, nie doszło? W spamie też nie ma? Jeśli nie, to zaraz podeślę jeszcze raz :)

może doszło, ale tak zaglądam na bazarek, to nie widzę, żeby były zrobione.
Dlatego się wolałam upewnić wpierw nim się zacznę na bazarku upominać. :)
To idę się upomnieć o Cinkowe ogłoszenia. :)

Posted

tobciu napisał(a):
To git :) W listopadzie też kupię chłopakowi pakiet jak będzie potrzeba.

Mam szczerą nadzieję, ze nie będzie trzeba, no ale to wszystko się zobaczy...

Posted

LadyS napisał(a):
Mam szczerą nadzieję, ze nie będzie trzeba, no ale to wszystko się zobaczy...

I ja mam taką nadzieję LadyS... tak bardzo chciałoby się, żeby Cinciu znalazł swoich Ludzi...
Cineczku, przesyłam Ci dużo, dużo buziaczków:buzi::buzi::buzi: i cieplusio Cię przytulam:calus::calus::calus:!!!