Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Byłoby super. Ja się już wysprzedałam... Kto ma przestronne szafy i może z nich coś wygrzebać fajnego? Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja tez niestety nie mam juz nic atrakcyjnego na sprzedaz, stąd moje pytanie. Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No własnie krucho dlatego tez po miesiącu najprawdopodobniej będę rozmawiała, żeby Aza trafiła do schroniska..tam wiele osób przychodzi, myslę, że szybko domek znajdzie..a pieniążki przekażemy po prostu na jakąs bidulę...kolejną Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Shania, schronisko to ostateczność, trzeba rozsyłac pw do ludzi z prośba o deklaracje. Quote
Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Z hoteliku, gdzie odżyje - do schroniska...matko... A w schronie, niewysterylizowaną, może ją wziąć jakiś pseudohodowca...:shake: Bela51- w sobotę prześlę Ci zdjęcia fantów na bazarek. Choćbym miała spod ziemi wytrzasnąć - coś znajdę. Pojadę do mamy i coś razem wybierzemy. No, chyba, że ktoś wcześniej nas poratuje. Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Nie nie...na pewno nie pójdzie nie wysterylizowana...spokojnie...i na pewno suni krzywda się nie stanie..mieszkam nie daleko wszystko będzie dobrze..w razie czego jakby nie było deklaracji i miałoby byc źle to sama ja wezmę, więc bez nerwów... Quote
Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Do soboty prześlę zdjęcia fantów na bazarek, sama też może jakiś wystawię...myślę intensywnie... Rozsyłajmy wątek.... Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 A własnie Pieniążki od ani_to _ja i chyba rodziców-50 zł poszły na zawiezienie suni do hoteliku Dotarły do mnie wpłaty 30 zł chyba od Jaszy i 30 od Ewanki...proszę jak ktoś wpłaca o dopisanie nicku z dogo Dziękujemy:) Zostało luźnych 60 zł, które przeleję Uli jak będzie psinka szczepiona:) Ula wklej jeszcze kilka fotek....przydadzą się do ogłoszeń:) Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jasza, przysyłaj zdjecia, to natychmiast wystawie bazarek.Moze u mnie tez jeszcze cos sie znajdzie, ale to rzeczy, które juz krazyły kilkakrotnie po bazarkach i sie nie sporzedały. Quote
Olga7 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 bela51 napisał(a):Cioteczki, moze macie jakies fanty? Chetnie wystawie dla Azy bazarek, tylko prosze o zdjecia. A na bazarek moze być wszystko co tylko może pojsc -nie tylko odzież ,ale i ksiązki oraz różne przedmioty .Może choć kilka ksiązęk podeslać -kto może ? Ta sunia młoda i słaba ,strasznie wyniszczona -nie może trafic do schronu ,bo prędko może paść ofiarą reszty stada w kojcu ...:shake: A to taka śliczna ,miła sunia i ufna ...U Uli odżyla już sporo,ale to dopiero początek ... Czy u Uli może zostac ,jesli uda sie uzbierać kasę na dt ? Quote
Brysio Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ninka1 poprosiła mnie o ogłoszenia;) bardzo chętnie je zrobię ale potrzebuję dobry tekst i zdjęcia oraz namiary. Niestety sama nie umiem pisac tekjstów a tutaj przyda się cos specjalnego Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Dziewczyny słuchajcie....schronisko to oczywiście ostateczność, i sunia jeżeli tam trafi to wtedy, kiedy będzie zaszczepiona, wysterylizowana, i juz odkarmiona...i chodziło tylko o to, że tam przychodzi duzo ludzi i będzie miała szansę szybciej na domek...dziewczyny ze schroniska prężnie tam działają, więc suni nie stałaby się tam krzywda..zapewniam. Ale narazie suńka zostaje u Uli, więc szukamy deklaracji i spokojnie..Aza jest śliczna, więc nawet jak trafiłaby tam w ostateczności to zapewniam byłaby parę chwil..takie psy szybciutko znajduja nowe domki..a znalazłaby zapewne blisko, więc byłaby na celowniku...więc jeszcze raz spokojnie...teraz rozsyłam wątek z błaganiami:):):) Quote
marra Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Biedna malutka :( wesprzę Cię chociaż dobrym słowem, bo teraz będzie jyuż lepiej :) Quote
Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Brysio']Ninka1 poprosiła mnie o ogłoszenia;) bardzo chętnie je zrobię ale potrzebuję dobry tekst i zdjęcia oraz namiary. Niestety sama nie umiem pisac tekjstów a tutaj przyda się cos specjalnego Postaram się o tekst. Namiary pewnie na Shanię lub Ulę... Zdjęcia są na wątku, zaraz sprawdzę na której stronie... ZDJĘCIA NA STRONIE 18!!! Shaniu - ode mnie poszło 20 PLN, więc te 30 to nie ode mnie... Wpisz proszę wpływy i wydatki na pierwszej stronie.:loveu: Bela51 -Dziękuję!! Zdjęcia wyślę w sobotę,bo na razie muszę jechać do mamy po fanty. Już mi powiedziała, że ma kilka torebek... Quote
Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 3 x napisał(a):ja to wiesz czym mogę słuzyć :) plus ew jakis bazarek mogłabym na niunię wykombinowac Możemy poprosić pięknie o bazarek dla chudzinki?:oops: Quote
andzia69 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jestem - potem przeczytam i podeślę watek dzieczynom - dzięki nim nasze onki znalazły domki, moze maja jeszcze jakieś kontakty:) Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Na 22 str.macie namiary na mnie..sa podane dwa numery tel Dzięki za ogłoszenia:):):) Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Ja już chyba wiem:)Skąd pieniążki..prośba raz jeszcze wpisujcie nicki z dogo... Więc tak ania_to_ja-50 zł, ani rodzice 30 i ewanka 30 tak??????? Prosze o potwierdzenia, żebym mogła na pierwszej stronie zapisać Jeszcze raz dziękujemy:) Quote
NINKA1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Brysio napisał(a):Ninka1 poprosiła mnie o ogłoszenia;) bardzo chętnie je zrobię ale potrzebuję dobry tekst i zdjęcia oraz namiary. Niestety sama nie umiem pisac tekjstów a tutaj przyda się cos specjalnego Brysio dzięki, zerknij na str.21 tam są fajne zdjęcia, Dziewczynny pomóżcie z tekstem, Brysio ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń, sporo psiaków z jej ogłoszeń znalazło domy. Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 yolanovi napisał(a):i 50 zł od yolanovi bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 yolanovi napisał(a):i 50 zł od yolanovi Ale fajnie!!! Quote
Shania Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Z taka pomocą Aza wktrótce będzie bogata:):):) Quote
Recommended Posts