Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aza dzisiaj miała kontakt z kotem, nie wiem sprawdzaliście ją wcześniej na nie? Jak na razie bez ekscesów tzn dopóki kot nie zbliża się za bardzo do miski to jest tolerowany :-) Nie je juz tak zachłannie. Jutro jadę z nią do weta znowu będę się musiała tłumaczyć skąd ja takie psy biorę, a ludzie w poczekalni będa patrzeć na mnie jak na zbrodniarkę.

Posted

Myślę, że tęskni ale nie jakoś strasznie aby skomlała czy coś. Miałam kiedyś na tymczasie prywatnego psa i jak jego pani przyjechała go odebrać po dwóch tygodniach to ten małpiszon nie chciał z nią iść:evil_lol:

Posted

[quote name='ewanka'][font=georgia]azuniu, wszystkiego najlepszego z okazji światowego dnia zwierząt [/font] :loveu:
[font=georgia][/font]
ode mnie też!!!!

Posted

Dziękuję Zofija za przybycie na wątek
Zdjęcia posłałam Ci przez gg
Aza jest bardzo łagodna, powinna iśc do domu, lubi dzieci
Kontakt w sprawie adopcji 793513633 lub 607056353

Posted

Byłyśmy dzisiaj u weta. Aza waży 16kg:crazyeye:. Ogólnie wszystko ok, niepokojące są tylko te zmiany wokół pyska ale mam nadzieję, że to zarośnie jak się ją dobrze odżywi. Aza chętnie wsiada do samochodu i spokojnie nim jeździ, chyba, że ktoś wpadnie na "genialny" pomysł i kupi wędzoną makrelę dla siebie:oops::diabloti: Wtedy się zaczyna:evil_lol:, na szczęście było blisko do domu.