Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to dobra wiadomość przyszła od Uli, wygląda, że Aza dogada się z resztą sfory nawet jeśli to chwilę potrwa.
Za dwa tygodnie już jej nie poznamy. Ula o nią zadba jak trzeba i da jej poczucie bezpieczeństwa.
Shania czekamy też na Twoją relacje i oczywiście zdjęcia bo chyba nie zapomniałaś ich zrobić?

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Moje fotki sa podobne, ale musicie na nie poczekać cierpliwie, weszłam do domku, dzieciątko głodne
Czy Aza nie piszczała Ula?
Nie wiem czym była odpchlona, jakimiś kropelkami, potem wejdę na wątek i zmienię tytuł na razie musze chwilkę zająć się domkiem i swoją sforą:)

Posted

Śliczna Niunia - uszyska większe niż cały pies przy tej chudości :( Ale za chwilę będzie z niej zjawiskowa ONka. Nie można jej wyadoptować bez sterylki - bezwzględnie!

Posted

Ula dzięki za zdjęcia, sunia widać, że chudziutka pomimo sierści, ale jeżeli ma apetyt to szybciutko nabierze ciałka.
Jest taka ładna i ma śliczne oczyska.
Musimy koniecznie jej zorganizowac sterylke.

Posted

Sunia jak przyjechała dostała wysokoenergetyczną karmę, a teraz na kolację ryż z kurczakiem i warzywami zjadła wszystko, wyzbierała nawet z podłogi pojedyncze ziarenka ryżu, co do jednego:crazyeye: Potem powolny spacerek i spać.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Czy ktoś ma jakiś skuteczny sposób na usunięcie rzepów. Aza ma je powkręcane przy uszach i na głowie i nie mam pomysłu jakby je usunąć.

Właśnie przeglądam dogomanie i oto co użytkownicy radzą :D

- Lanolina allsystemu, lub inny tłuszcz
- rzepy namaczam porzadnie pod prysznicem i wyczesuje

Posted

matko jaką ona ma śliczną głowę...no fakt wielgachną jeśli patrzy się na nią w całości przy tej chudości...ale naprawdę jest śliczna...jej pierwsze zdjęcia nieco mnie zmyliły:oops:
będzie z niej śliczna panna. Ulka to wyczesywanie na mokro jest dobrym sposobem...w najgorszym wypadku można za uszami "trochę" wyciąć...:diabloti:

Posted

Dziewczyny ja sorki, że nie pisze, ale kapustę gotowałam:)
Jak ktoś chce zapraszam..
JAk z ogłoszeniami, jest ktoś chętny do pomocy?
Sama nie ogarnę:(
Na zdjęcia poczekacie do jutra....mam gościa...oczywiście z problemami:)
Jak to ja
A moja sfora waruje..nie da chwili spkoju:)
Dziękuję wszystkim za pomoc i szybka akcję, tutaj było tego trzeba
I dalej
PROŚBA O DEKLARACJE!!!!

Posted

Z ogłoszeniami chętnie pomogę ale myślę Shania, żeby poczekać trochę aż sunia dojdzie do siebie i zrobić fajną sesyjkę w ogrodzie.
A Aza to istne cudo!!:loveu::loveu:
czy ona jest wielkości normalnego ONka czy mniejsza?

Posted

Sunia jest wielkości normalnego onka, ale z ogłoszeniami nie ma co czekać....dwa tygodnie to mało, a nie ma deklaracji na przyszły miesiąc- trzeba teraz robić suni ogłoszenia..i to biegiem..a powinna znaleźć nowy domek
Po raz kolejny proszę o pomoc
Cioteczki w gotowości czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Aza jest rzeczywiście zjawiskowa!
Shaniu - masz PW - proszę o adres, bo pieniądze muszę wysłać pocztą.

Trzeba koniecznie zaprosić na wątek więcej ciotek, w ogłoszeniach pomogę oczywiście.
Jutro zrobię jej alegratkę i gumtree.
Przydałby się ktoś, kto potrafi zrobić piękne Allegro.
Oczywićeie adopcja koniecznie po sterylizacji.

A swoja drogą - trzymam kciuki za potencjalny dom, o ktorym pisała Czarodziejka.

Ula - jesteś cudna - uściskaj chudzinkę!

Posted

Chudzinka już po śniadanku. Siku było i to drugie też, tylko trochę rzadkawe ale to jeszcze nie biegunka, pewnie od zmiany diety. Aza zachowuje czystość w pomieszczeniu:multi::multi::multi: Dzisiaj piękny dzień więc porobimy zdjęcia w plenerze a jutro czeka nas wypad do weta.

Posted

Przesliczna ONeczka z niej ! Nie wiem dlaczego ta pani , ktora kontaktowala się z Czarodziejką, nie odzywa się.
Było wiele propozycji, byc moze wybrała inna ONke.