NINKA1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A to dobra wiadomość przyszła od Uli, wygląda, że Aza dogada się z resztą sfory nawet jeśli to chwilę potrwa. Za dwa tygodnie już jej nie poznamy. Ula o nią zadba jak trzeba i da jej poczucie bezpieczeństwa. Shania czekamy też na Twoją relacje i oczywiście zdjęcia bo chyba nie zapomniałaś ich zrobić? Quote
bela51 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ja tez z niecierpliwościa czekam na zdjęcia.Moze potencjalny domek tu zajrzy? Quote
ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 To może ja najpierw wstawię swoje zdjęcia, zanim dziewczyny dojadą do domu Quote
Shania Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Witam Moje fotki sa podobne, ale musicie na nie poczekać cierpliwie, weszłam do domku, dzieciątko głodne Czy Aza nie piszczała Ula? Nie wiem czym była odpchlona, jakimiś kropelkami, potem wejdę na wątek i zmienię tytuł na razie musze chwilkę zająć się domkiem i swoją sforą:) Quote
ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Z Azą za jedzenie można zrobić wszystko:evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Śliczna Niunia - uszyska większe niż cały pies przy tej chudości :( Ale za chwilę będzie z niej zjawiskowa ONka. Nie można jej wyadoptować bez sterylki - bezwzględnie! Quote
Shania Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Śliczna, śliczna i prze kochana...teraz proszę o pomoc w ogłoszeniach i allegro, i jeszcze raz..może ktoś zrobi jakiś banerek, bazarek? Quote
Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Też tak sądzę ... bez sterylki ani kroku ;) ... piękna sunia, a jak troszkę przytyje będzie prawdziwą pięknością :) Quote
NINKA1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ula dzięki za zdjęcia, sunia widać, że chudziutka pomimo sierści, ale jeżeli ma apetyt to szybciutko nabierze ciałka. Jest taka ładna i ma śliczne oczyska. Musimy koniecznie jej zorganizowac sterylke. Quote
ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Sunia jak przyjechała dostała wysokoenergetyczną karmę, a teraz na kolację ryż z kurczakiem i warzywami zjadła wszystko, wyzbierała nawet z podłogi pojedyncze ziarenka ryżu, co do jednego:crazyeye: Potem powolny spacerek i spać. Quote
Tora&Faro Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Śliczna jest:loveu: Rzeczywiście chudzina straszna, kości jej wystają....miejmy nadzieje że szybko ciałka nabierze. Quote
ania_to_ja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ale z niej fantastyczna sunia! Jest piękna:) Bardzo się cieszę, że już jest na miejscu :) Quote
ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Czy ktoś ma jakiś skuteczny sposób na usunięcie rzepów. Aza ma je powkręcane przy uszach i na głowie i nie mam pomysłu jakby je usunąć. Quote
ania_to_ja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ULKA12 napisał(a):Czy ktoś ma jakiś skuteczny sposób na usunięcie rzepów. Aza ma je powkręcane przy uszach i na głowie i nie mam pomysłu jakby je usunąć. Właśnie przeglądam dogomanie i oto co użytkownicy radzą :D - Lanolina allsystemu, lub inny tłuszcz - rzepy namaczam porzadnie pod prysznicem i wyczesuje Quote
ULKA12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 To spróbujemy w czasie kąpieli ale to dopiero w poniedziałek. Quote
ania_to_ja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ULKA12 napisał(a):To spróbujemy w czasie kąpieli ale to dopiero w poniedziałek. Ciekawe czy Ci się powiedzie :D Quote
Atrisko Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 matko jaką ona ma śliczną głowę...no fakt wielgachną jeśli patrzy się na nią w całości przy tej chudości...ale naprawdę jest śliczna...jej pierwsze zdjęcia nieco mnie zmyliły:oops: będzie z niej śliczna panna. Ulka to wyczesywanie na mokro jest dobrym sposobem...w najgorszym wypadku można za uszami "trochę" wyciąć...:diabloti: Quote
Shania Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Dziewczyny ja sorki, że nie pisze, ale kapustę gotowałam:) Jak ktoś chce zapraszam.. JAk z ogłoszeniami, jest ktoś chętny do pomocy? Sama nie ogarnę:( Na zdjęcia poczekacie do jutra....mam gościa...oczywiście z problemami:) Jak to ja A moja sfora waruje..nie da chwili spkoju:) Dziękuję wszystkim za pomoc i szybka akcję, tutaj było tego trzeba I dalej PROŚBA O DEKLARACJE!!!! Quote
anett Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Z ogłoszeniami chętnie pomogę ale myślę Shania, żeby poczekać trochę aż sunia dojdzie do siebie i zrobić fajną sesyjkę w ogrodzie. A Aza to istne cudo!!:loveu::loveu: czy ona jest wielkości normalnego ONka czy mniejsza? Quote
Shania Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Sunia jest wielkości normalnego onka, ale z ogłoszeniami nie ma co czekać....dwa tygodnie to mało, a nie ma deklaracji na przyszły miesiąc- trzeba teraz robić suni ogłoszenia..i to biegiem..a powinna znaleźć nowy domek Po raz kolejny proszę o pomoc Cioteczki w gotowości czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jasza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Aza jest rzeczywiście zjawiskowa! Shaniu - masz PW - proszę o adres, bo pieniądze muszę wysłać pocztą. Trzeba koniecznie zaprosić na wątek więcej ciotek, w ogłoszeniach pomogę oczywiście. Jutro zrobię jej alegratkę i gumtree. Przydałby się ktoś, kto potrafi zrobić piękne Allegro. Oczywićeie adopcja koniecznie po sterylizacji. A swoja drogą - trzymam kciuki za potencjalny dom, o ktorym pisała Czarodziejka. Ula - jesteś cudna - uściskaj chudzinkę! Quote
ULKA12 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Chudzinka już po śniadanku. Siku było i to drugie też, tylko trochę rzadkawe ale to jeszcze nie biegunka, pewnie od zmiany diety. Aza zachowuje czystość w pomieszczeniu:multi::multi::multi: Dzisiaj piękny dzień więc porobimy zdjęcia w plenerze a jutro czeka nas wypad do weta. Quote
Shania Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Atrisko, ja też chcę taki banerek:(a nie umiem A oto foteczki z pobytu u Uli Quote
bela51 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Przesliczna ONeczka z niej ! Nie wiem dlaczego ta pani , ktora kontaktowala się z Czarodziejką, nie odzywa się. Było wiele propozycji, byc moze wybrała inna ONke. Quote
Recommended Posts