Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jesteś upierdliwa, trzeba mnie instruować...nie o wszystkim wiem..oki, zaraz na pw wyślę i zlikwiduje nr konta..po drugie nie wiem jakie konto podać ponieważ mogłoby być od razu hoteliku natomiast jak Aza szybciej znajdzie domek to co?

Posted

To może niech się Ula wypowie...
Ale myślę,że wygodniej byłoby gdybyś Ty zbierała na swoje konto i przelewała Uli pieniądze za konkretny miesiąc.
Poza tym pierwszy post "należy"do Ciebie, więc tam powinnaś wklejać rozliczenia, kto już wpłacił i kiedy.
Musi być przejrzyście, no nie?;)

Posted

A prywatnego konta nie podawaj publicznie, bo Urząd Skarbowy może się doczepić...chyba...a może się mylę...
Ale raczej na Dogo każdy podaje na PW,chyba, że to konto fundacyjne.
Poprawcie mnie, jeżeli się mylę.

Posted

Ja osobiście nie podejmę się zbierać pieniędzy na swoje konto. To trzeba pilnować kto już wpłacił, komu trzeba przypomnieć o wpłacie. Najlepiej Shania gdybyś zbierała na swoim koncie a potem mi całość przesyłała. Jeśłi chodzi o jutro to jak będziecie po południu to jest mi obojętne o której bo pewnie i tak cały czas będę w domu. Tylko jak będziecie wyjeżdżać z Gliwic zadzwoń, abym miała szanse psy zabezpieczyć i przygotować się na przyjęcie nowej suni.

Posted

Ewanka napisał(a):
(...)
... a co Ci nie pasuje, jeśli wolno spytać? ... jeszcze jest czas na wszelkie wyjaśnienia.

Cioteczki bardzo Was przepraszam za to zamieszanie...ale wpadłam na moment, zobaczyłam zdjęcia i oniemiałam....musiałam sobie wątek zaznaczyć i moje słowa niepotrzebnie padły.... Chodzi o to, że niedaleko miejsca gdzie bywam na spacerach , na ogródkach działkowych widziałam "taką" sunię...dawno tam nie bywałam więc nie wiem i muszę to sprawdzić.... może się mylę, może to tylko podobieństwo...ale niepokój pozostał...Przepraszam, jeśli odczułyście to jako atak,czy chęć wprowadzenia niepokoju ale same zrozumcie...Nie chciałam się rozpisywać, żeby więcej nie namieszać ale i tak się namieszało i niezdrowa atmosfera nieco się zagęściła przeze mnie....

Posted

Ale wiemy już o co chodzi..
A w sprawie domku super by było ...
Daj Pani numer do mnie ...jest na 1 stronie
Jednak sunia na m-c pojechałaby do hoteliku...jej stan musi się poprawić do momentu wydania..tak uważam

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dziewczynki, może jest domek stały. Pani szuka młodej oneczki, albo w typie do mieszkanka w Łodzi. Dom jest sprawdzony.

To wspaniała wiadomość ... :)

... ale, czy Pani zdaje sobie sprawę w jak fatalnym stanie jest sunia ???

... trzeba ją odkarmić, zbadać, nie wiadomo czy jej coś nie dolega ... itp. itd.

Posted

Dzisiaj dotarły do mnie pieniądze od NINKA1, 450 zł więc Aza ma juz opłacony pobyt przez 30 dni. Odchucham ją zobaczę jak reaguje na koty, smycz, ruch miejski bo to chyba jest niewiadoma. I może jechać do nowego domku.:-)

Posted

Tak dokładnie popracuj z nią jak możesz...bo zawsze psiaki z niewiadomego domku sa różne\
ja już dziewczynom wysyłam konto, na dalsze losy Azy..i transport...niestety

Posted

Sunia już u mnie. Byłam przygotowana na to, że ona będzie wychudzona ale nie aż tak:placz: Na niej można się uczyć anatomii tylko trzeba ja dotknąć bo futro trochę maskuje jej kości. Ogólnie sunia piękna, wyciszona. Gaja trochę na nią naszczekała ale to sznaucer więc zdziwiłabym się gdyby było inaczej:lol: Natomiast z Misti poszło łatwo bo ona w każdym psie widzi potencjalnego chętnego do zabawy, niestety z Azą się nie udało, została po prostu zignorowana podobnie jak szczekająca Gajka. Chanell woli omijać Aze z daleka ale ona już taka jest. Wiem, że Aza była odpchlona ale zapomniałam zapytać czym? Jestem dobrej myśli, troszkę powygrzewałyśmy się na słonku Aza leżała sobie ale nie spała rozglądała się naokoło. Jeszcze zostało nam zapoznanie z Puckiem ale z nim powinno pójść łatwo.