Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE=ewatonieja;

i jak tu chwilę chociaż odetchnąć, nie da się tragedia za tragedią a mądrych i odpowiedzialnych domków ni ma :(

no właśnie....
na razie wpłacę choć 20 złotych jednorazowo, bo ciężko u mnie...
deklaracji dużo i żadnemu domek się nie kroi, a moje domowe staruszki wymagaja leczenia, ech, żeby tylko staruszki.... Tiara ma tylko 5 lat i chore nerki, Łatek ma 2,5 roku i.... no właśnie...od 2 lat go leczę a wet szuka przyczyn choroby...

Posted

Dobrze Paulinko widzisz.
Lunka początkowo bezdomna przybłąkała się do człowieka, który przycumował ją do tego czegoś co nazywał budą. Papryka postanowiła ją zabrać i w ten sposób Luna została umieszczona na dt u Ani.
To tak w skrócie.
Dziękuję za deklarację.

Posted

Robię jej ogloszenia, ale jako ze robie je jednoczesnie 15 innym psom, to troche potrwa, robie na:
pineska
pajeczyna
gumtree
kokosy
adopcjapsa
kupsprzedaj
przygarnijzwierzaka
petsy

i jak sie uda:
eoferty
ojoj
psiamania
nasipupile.

Posted

nie obiecuję ale postaram się coś wykombinowac z bazarkiem, proszę na PW informację kto jest opiekunem Lunki i do kogo przekazane byłyby fundusze z bazarku żebym wiedziała co umieszczac w wątku bazarkowym

Posted

Widzę Temidko, że lubujesz się w suniowych imionach na L ;)
Popatrzyłam sobie na fotki .. aranżacja domostwa Lunki jest poniekąd rozbrajająca .. miała nawet własną outer-sofę! jakiś słupek i kilka zagadkowych akcesoriów gospodarstwa przydomowego .. całkiem bogato była urządzona ;)

zasilę Lunkę jakąś skromną jednorazówką.

Posted

skoro Marysie takie kochane to ja też się dokładam, ale w grudniu dopiero, zaczęłam pracę, wypłata jeszcze za chwil parę, ale na Panieneczkę Luneczkę oczywiście kasiora zaklepana:) ja nr konta mam, bo już wpłacałam, mam nadz, że takie samo:) ale może jak cos to na wszelaki zaś poproszę o przesłanie, 25 zł obiecuję.