Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak na wysokość to prawie to samo,ale Niunia to grubasek a Luneczka szczuplutka Ania mówiła,że za dużo nie je!!!dogadza jej!!bardzo się lubią kiedy Ania wyszła aby wziąść na spacerek Luneczke to aż z radości skakała do góry.Dogadują sie razem super ze mną też była koleżanka ,ale Anie bardzo ale to bardzo lubi!!

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ktos jest chetny porobic ogloszenia Lunie??? dostalam info od Ani ze Luna jest przekochana:) a najlepsze jest to ze pilnuje podworka i obszczekuje kazdego kto sie zblizy:)

Posted

[quote name='papryka']ktos jest chetny porobic ogloszenia Lunie???
Mogę spróbować skoro inaczej nie mogę pomóc ;-) Tylko prosiłabym na maila [email protected] kilka dobrych zdjęć. Poza tym proszę namiary na kogoś kto będzie ewentualnych petentów obsługiwał, jakieś konkrety typu: wiek, wzrost, miejsce pobytu, charakter, stosunek do kotów, psów i dzieci i wszystko co jest potrzebne do ogłoszeń :-)

Posted

Wszysto jest dobrze dzwoniła Ania Luneczka jest fantastycznym psiaczkiem a ja mam swój sentyment do tej psinki i cieszę się,że jest u Ani bo wiem,że ta dziewczyna robi wszystko,aby Luneczka była szczęśliwa psinką!!!