Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę,
a Tobie Kochana LUNKO życzę:
niech Cię Nowy Rok obdarzy
takim domem o którym marzysz ....

wszystkim kochanym cioteczkom wujeczkom i biednym czterołapnym życzę aby Nowy Rok wniósł więcej dobrego i więcej radości w codziennym życiu :)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agni piękne życzenia!!dziękujemy!cały "lasek brzozowy"i cała rodzina Kapustów życzy Luneczce i Ukochanym cioteczkom Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2011:smilecol::smilecol::buzi::buzi::smilecol:

Posted

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
Nowy Rok niech przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,
a przede wszystkim szczęście i spełnienia wszelakich pomyślności.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 !!!

Posted

cioteczki nie dałam rady jechać do Luneczki zrobić zdjęcia ślisko jak cho.....ra a ja z córcią jadę 2,5roczku i poprostu się boję teraz po niedzieli obiecuję pokazać Luncie sama za tym Skarbem tęsknie!!!!

Posted

Dziewczynki dodzwoniłam się:) Pani Ania to przeurocza osoba, Luniaczek kwitnie, spokojna, grzeczna, kręci kółka z radości na podwórku, miłością otoczona, sielanka:) :) :) Pani pytała czy ktoś zainteresowany Lnką się odzywał. Podkreślała, że sunia cudownie czuje się właśnie w domu z podwórkiem, ech, gdyby taka Pani Ania z Rodzinką się trafiła to byłby raj dla suni. I oczywiście mamy nieustające zaproszenie. Pani Ania serdecznie zaprasza, by obejrzeć najszczęśliwszą na świecie Lunkę. To porcja pycha wieści:)