Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SUNIA W TRAGICZNYCH WARUNKACH
WPADŁA Z DESZCZU POD RYNNĘ

PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ DLA LUNY
PROSIMY O OGŁOSZENIA

Psinka W TRAGICZNYM STANIE (chodząca skóra i kości) przybłąkała się do pewnego pana, który niestety ze względu na własne poważne problemy nie był w stanie zajmować się inną istotą.
Mężczyzna przycumował psinkę na łańcuchu przy czym co umownie można nazwać budą. Sunia była spuszczana jedynie na noc.

Wizja mroźnej zimy oraz fakt, że psiakiem nie będzie się miał kto zaopiekować sprawiła, że Lunka została zabrana z tego miejsca i umieszczona w DT.
Luna może mieć ok. 3-4 lat, wielkościowo do połowy łydki, lgnie do człowieka i jest spragniona miłości, jest troszkę wystraszona czasem podkula ogonek, ale mimo to domaga się pieszczot.

PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ NA DT W KTÓRYM PRZEBYWA LUNA.

Kontakt w sprawie suni:
Patrycja
tel. 793717703

POMOC BARDZO POTRZEBNA.

Tekst do ogłoszeń:
Pies dla człowieka jest przyjacielem, partnerem, obrońcą, towarzyszem każdej chwili.
Człowiek jest jego życiem, miłością i panem. Pies będzie mu wierny, posłuszny do ostatniego bicia serca.
A człowiek jest mu winien zasłużyć na takie oddanie.
Przykładem psa, który pragnie bezgranicznie pokochać swego człowieka jest Luna.
Drobna, subtelna psinka, wyciągnięta z rozwalającej się budy i uwolniona z ciężkiego, mroźnego łańcucha.
Umieszczona w hotelu dla zwierząt zaczęła odzyskiwać radość.
Teraz chciałaby znaleźć miejsce, gdzie będzie mogła odczuwać ją każdego dnia.
Luna to zdrowa, ok. 3-4 letnia sunia o czarno- podpalanej barwie. Jest psem średniej wielkości.
Osobowość Lunki można określić w kilku słowach: sympatyczna, przyjacielska, łagodna, wdzięczna i grzeczniutka.
Luna pragnie odnaleźć swój dom i swojego człowieka, który bez wątpienia stanie się dla niej całym światem.
Kontakt w sprawie adopcji Luny:
tel. 602 204 295

Wykonane ogłoszenia str. 12 post 282

Wątek zamieszczam na prośbę papryki, wszelkie zamieszczane treści będą z Patrycją skonsultowane, ponieważ sama nie mam kontaktu z psiakiem.

Deklaracje stałe:
...robaczek- 10zł.
julka2003 10zł.
paulinken 10zł.
agat21 10zł.
Roland_De 20zł.

Wpłaty zamieszczam pod zdjęciami.

Banerki:
Dziękujemy ewatonieja

Wpłaty:
robaczek... 10zł.
kapsel 20zł.
asl 5zł.
ania 30zł.
maria 48,75zł.
Julita 10zł.
sylwiaso 22,50zł.
kakadu 30zł.
robaczek 10zł.
tata papryki 7zł.
Pekatrine bazarek 20,60zł.
robaczek 16,65zł.
marchewkowy bazarek 15,20zł.
paulinken 10zł.
wiga138 100zł.
enigma79 20zł.
ilon_n 20,00zł.
marycha35 - 25zł.
kmurdz 50zł.
maruda666 30zł.
agat21 10zł.
myrkurdagur 30zł.
hesia 50zł.
bazarek agni 64zł.
paulinken 10zł.
luna 40zł.
wiga138 50zł.
Marycha35 25zł.
agat21 10zł
paulinken 10zł.
robaczek 10zł.
Agni bazarek 243,50zł.
p.b 100zł.
paweł 30zł.
zachary 200zł.
robaczek 10zł.
agat21 10zł.
paulinken 10zł.

Razem: 1293,70zł.

Obecnie na koncie: 108,50zł.

Wydatki:
opłata DT 200zł.(do 11.11)
opłata DT 200zł. (10.12)
opłata DT 200zł. (09.01)
opłata DT 200zł. (08.02)
opłata DT 200zł. (07.03)
połowa kosztów sterylizacji i pobyt po operacji 195zł.

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta psina to istny klon mojej tymczaski gliwickiej, tyle że moja to strasznie wdzięczna, chorowita staruszka , Pudzianka to taki dłuższy tymczas po operacji, wymagająca szczególnej troski Gdzie jest ta sunia i jaki macie plan oprócz ogłoszeń? JAK POMÓC?

Posted

Patrycja mieszka w Skierniewicach, więc gdzieś w jej najbliższej okolicy. Z tego jak wczoraj z nią rozmawiałam chciałaby aby sunia miała na chwilę obecną chociaż jakieś bezpieczne miejsce. Jak sama się zjawi to powie więcej.
Izunia, Pani Teresko dziękuję za odwiedzinki :)

Posted

dziewczyny bardzo dziekuje za pomoc, bede wieczorkiem... praca niestety:/ potrzebujemy deklaracji na hotelik!!!! jak najszybciej musimy psine zabrac stamtad:/ a psiak choc nieufny to przekochany!!!!!!

Posted

Do Sylwii dzwońcie. Jej komp jest u mnie, a ona z doskoku działa na cudzym ale nie ma go w domku. Wydaje mi się natomiast, że nie miała wolnego boksu ale tą uwagą nie chcę Was wprowadzać w błąd.

Posted

wiem wiem juz wczoraj z nia rozmawialam, ma sie do mnie odezwac, a tak wogole to dziewczyny szukam malego szczeniora dla znajomych, chlopczyka, tylko warunek: gdy dorosnie zeby byl malym psiakiem bo rodzinka mieszka w bloku:)

Posted

Cioteczki ja chyba ciśnienia nie wytrzymam co tu robić boksy zajęte!!!!Jak pomóc Paprysi i sunieczce a jeszcze compa nie mam i tak jak pisała Majqa z doskoku!!!Głowa mi pęknie!!!A sunieczka widać że dobry piesiunio!!

Posted

papryka napisał(a):
wiem wiem juz wczoraj z nia rozmawialam, ma sie do mnie odezwac, a tak wogole to dziewczyny szukam malego szczeniora dla znajomych, chlopczyka, tylko warunek: gdy dorosnie zeby byl malym psiakiem bo rodzinka mieszka w bloku:)

Wysłałam na PW wątek naszego Felka!Psiak odpowiada na zapotrzebwanie Twoich znajomych Papryko.Mały i mały zostanie i szczeniorek.

Posted

nasza sylwia nas nie zawiodla:))) mam nr do jej znajomej, ktora przetrzyma psinke do czasu az boks sie zwolni u sylwii... jak dodzwonie sie do tej Pani to dam znac jakie sa ustalenia:)))) swiatelko w tunelu!!!!!!!!:)