Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luncia w domku Ani jest szczęśliwa niech będzie skromna budka dla niej ale z ludżmi o ogromnym sercu to jest najważniejsze!!! Ania jest bardzo skromną osobą zaprasza wszystkie cioteczki do odwiedzin!!!

Posted

Marysiu kochana, Lonia, Lenka i Franiu to psinki z ostatnich akcji, a wcześniej w ciągu półtora roku w mojej księdze adopcyjnej znalazły się 52 imiona psów i kotków.
Już się zastanawiam kiedy coś nowego natargam :) W sobotę jadę na interwencje...

Posted

hej Temido czoło chylę! Piękne dokonania:) to tak w tym dziwnym życiu jest, że pewnie na 100 złych i głupich ludzi, krzywdzących zwierzęta przypada takich Temid j e d n a, ale jaka:) tym milej mi Cię poznać, a na bazarek zaraz looka strzelam i szczęśliwa donoszę, że szef mój szefów wszystkich najszefniejszy kasiory troszkę już na koniec listo wypłaci, więc przelewam jak obiecałam:) A Luniaczka tarmoszę najgoręcej:) Takie tarmoszki polecam na dłuuugie, zimowe wieczory, nic tak szybko i trwale nie podnosi nastroju, normalnie dogoterapia:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
hej Temido czoło chylę! Piękne dokonania:) to tak w tym dziwnym życiu jest, że pewnie na 100 złych i głupich ludzi, krzywdzących zwierzęta przypada takich Temid j e d n a, ale jaka:)

przychylam się w całej rooooooozciągłości :p

Posted

Słuchajcie kobity, czy ktoś w ogóle aktualizuje stan konta Luny, wiadomo, czy jest na plusie czy minusie??? bo ja już spory czas temu wpłacałam 16.65, żeby stan Luny nie był na minusie, ale po pierwsze nie widzę tej wpłaty, a po drugie nie wiem, jak teraz się jej sprawy mają:)Wiem, że cioteczki pewnie zajęte, ale finanse to akurat sprawa dość istotna, bo może Lunce znów zabraknie :(

Posted

No w koncu mam chwile by pokazac sie na watku, bardzo was przepraszam za moja nieobecnosc ale ze wzgledow prywatnych i osobistych nie mialam czasu na dogomanie:/ wiec podaje wplaty na lonke:

Posted

Pekatrine bazarek - 20,60, robaczek deklaracja stala grudzien plus 6,65 jednorazowo - 16,65, marchewkowy bazarek - 15,20, paulinken - 10,00, wiga138 - 100,00, enigma79 - 20,00, ilon_n - 20,00, marycha35 - 25,00 = 207,45, za hotel zaplacone do 10.12 wlacznie