Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaso']No to cioteczki chop!!do Lunki ciotka z Łowicza już była nie dam rady na dniach!!!może w przyszłym tygodniu!buziaczki dla Luneczki[/QUOTE]A co to Luneczka na 4-tej stronie?Hop do góry psinko ciociny ćwoczku!!!:multi::multi::multi:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła dziś Ania Luneczka bardzo ładnie je,jest bardzo grzeczna i psiaki Ani ma dwóch kawalerów bardzo się przy niej wyciszyli!!Luneczko ciocia sylwia mocno Cię ściska:calus::buzi:

Posted

Luneczko buziaczki od cioci sylwii dzwoniła Ania matrwi się że nie ma internetu ale zrobi zdjęcia i mi prześle wstawię szybciutko na wątek.Mówi,że Luneczka jak ją widzi skacze z całych sił do góry!!!

Posted

A ja juz nie mogłam wytrzymać i pojechałam dziś do Luneczki!!!i powiem Wam,że ona powinna zostać u Ani bo bardzo się kochają te dziewczyny Luneczka jest u niej szczęśliwa zresztą zobaczcie same!

Posted

Marycha35 napisał(a):
kłaniam się nisko i merdam, niestety tylko mentalnie, mizianko zauszne dla naszej Ślicznotki przesyłam:)

Temido, dziękuję za zaproszenie do suni- ślicznotki.Grosikiem wspomogę, ale początkiem grudnia, bo teraz pusto w kasie....

Posted

Maruda666 napisał(a):
Dziękuje za zaproszenie. W tej chwili nie wspomogę - może w przyszłym tygodniu coś mi wpadnie na konto. Ale będę pamiętać i najpóźniej po wypłacie coś podeślę.

Dogomania to jednak mały portal.

Jestem Temida. Teraz już na stałe. Żadna kłótnia czy spór już mi nie stanie na drodze. ;)