kropka77 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja sie dopatrzyłam w przelewie, że nie podałam swojego nicku. Anna K. to ja. Jak mam dostarczyc Wam fanty? Kto robi bazarek? Quote
Temida Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 I jeszcze moment. Mamy kandydatkę, teraz czekamy na jej zgodę, a co do fantów to musimy dograć sprawę :) Quote
Lidan Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja mam jakieś drobiazgi typu szkatułka, buteleczka, maskotka itp Jeśli ktoś chce dorzucić to do bazarku to też moge porobić zdjęcia i podesłać. Bazarek też mogę wystawić ale ja przeważnie tylko wieczorem mam czas, żeby tu zajrzeć. Quote
papryka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 jestem dziewczyny! wczoraj dostalam informacje od Ani u ktorej jest Luna ze psinka ma sie dobrze, lekko przestraszona ale za to jaka pieszczocha, znowu wyemigrowalam i w domu bede w pn dopiero wiec postaram sie o jakies fotki wtedy, deklaracje na Lune: Ania - 30,00 zl, Maria - 48,75 Quote
papryka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 zaraz bede wiedziala jakie sa ustalenia w sprawie odbioru fantow, dam znac co i jak Quote
majqa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 W górę Lunko, może na dogo znajdziesz domek. Cudom trzeba pomagać. Quote
kropka77 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Fanty już w rękach TŻ-ta Papryki. Co do deklaracji- moja nie jest stała, bo jak już pisałam mam sklerozę. Postaram się wpłacać coś co miesiąc.. Ja nawet nie pamiętam o wpisaniu nicka do przelewu- zawsze odbiorcy mają z tym problem. Szczególnie klną na mnie na allegro.. Pozdrawiam wszystkich i czekam na efekty bazarku! Anka Quote
majqa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Czekamy zatem na efekt pomocy bazarkowej. :-) Quote
Temida Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Teraz kwestia kto się podejmie przeprowadzenia bazarku. :) Quote
kropka77 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No włąśnie. To trochę waży- przesyłka do Łodzi pochłonie niepotrzebne pieniądze. Ja niestety mam środek sezonu i brak czasu nawet na sen. Z 3-4 tygodnie będę bardziej dyspozycyjna, ale to już za późno .. Może jest ktoś z okolic Skierniewic? Quote
majqa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Należy to zrobić inaczej, jeśli Papryka się zgodzi. Papryka robi zdjęcia i opis, podaje cenę pod Twoje dyktando/ wiedzę o kosztach, cenę wysyłki i osobie wystawiającej przesyła te dane. Ktoś kupuje, wpłaca na sunię, a wysyłkę realizuje Papryka (zwrot kosztów wysyłki idzie na konto Papryki, czyli Papryka na tę okoliczność podaje kupującemu swoje konto). Prostsza alternatywa to oczywiście bazarkowicz ze Skierniewic. Quote
kropka77 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A czemu pod moje dyktando? Cebul nie dałam dużo, bo nie napisałyście, co chcecie. Cena u mnie to 3,30zł i 4zł. A reszta to rzeczy, których cen nie znam.. Quote
majqa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 kropka77 napisał(a):A czemu pod moje dyktando? (...) Źle się wyraziłam. Winna byłam napisać, że zgodnie z Twoimi sugestiami/ znajomością cen. Quote
Temida Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Kochani cały czas szukamy Kierownika Lunowego Bazarku. Jak macie kandydatury to zgłaszajcie. :) Ja w ostateczności, bo troszkę ostatnio jestem w rozjazdach. :) Quote
kropka77 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ja zupełnie nie mam w tym rozeznania. Kupować- kupuję na bazarkach, ale z moim roztrzepaniem obawiam się,że wiele bym pogmatwała. Dlatego wolę się nie wcinać. Quote
papryka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 omg... no w ostatecznosci moge to zrobic ale dopiero w pon jestem w domku i we wtorek moge usiasc do tego, ale tez zaznaczam ze odrobine w rozjazdach jestem:) ale to moze znajde osobe ktora w razie mojej nieobecnosci bedzie pilnowala tego:) Quote
Temida Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Patusia, ja oczywiście mogę pomóc podczas Twojej nieobecności. :) Trzeba to tylko dogadać czy Ty robisz zdjęcia, opisy i ceny, później wysyłkę a ja wystawiam bazarek i uzupełniam licytacje, czy Ty robisz całość a ja tam z naszą kochaną grupą Lunowych przyjaciół tłumnie zaglądam. Quote
sylwiaso Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Luna nasza kochana ,ciocia Sylwia myśli o Tobie!!!!!!!!!I kupię te kwiatuszki dla Ciebie!prosze wyślijcie mi na PW gdzie mam wysłać pieniążki! Quote
Temida Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Ciocia Sylwia jest kochana :) PW już Ci wysyłam. Quote
sylwiaso Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Temida napisał(a):Ciocia Sylwia jest kochana :) PW już Ci wysyłam.Oj!!!!!!!!!te cioteczki Lunusiowe to wszystkie są taaaaaakie kochane!!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Dostałam dziś tel.od Ani Luna jest przekochana i wspaniała już nawet poszczekiwała na podwórku Ania jest bardzo zadowolona z tej psinki i myślę,że i Lunka z Ani!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts