Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam jakieś drobiazgi typu szkatułka, buteleczka, maskotka itp Jeśli ktoś chce dorzucić to do bazarku to też moge porobić zdjęcia i podesłać. Bazarek też mogę wystawić ale ja przeważnie tylko wieczorem mam czas, żeby tu zajrzeć.

Posted

jestem dziewczyny! wczoraj dostalam informacje od Ani u ktorej jest Luna ze psinka ma sie dobrze, lekko przestraszona ale za to jaka pieszczocha, znowu wyemigrowalam i w domu bede w pn dopiero wiec postaram sie o jakies fotki wtedy, deklaracje na Lune: Ania - 30,00 zl, Maria - 48,75

Posted

Fanty już w rękach TŻ-ta Papryki.

Co do deklaracji- moja nie jest stała, bo jak już pisałam mam sklerozę.
Postaram się wpłacać coś co miesiąc..
Ja nawet nie pamiętam o wpisaniu nicka do przelewu- zawsze odbiorcy mają z tym problem.
Szczególnie klną na mnie na allegro..
Pozdrawiam wszystkich i czekam na efekty bazarku!
Anka

Posted

No włąśnie.
To trochę waży- przesyłka do Łodzi pochłonie niepotrzebne pieniądze.
Ja niestety mam środek sezonu i brak czasu nawet na sen.
Z 3-4 tygodnie będę bardziej dyspozycyjna, ale to już za późno ..
Może jest ktoś z okolic Skierniewic?

Posted

Należy to zrobić inaczej, jeśli Papryka się zgodzi. Papryka robi zdjęcia i opis, podaje cenę pod Twoje dyktando/ wiedzę o kosztach, cenę wysyłki i osobie wystawiającej przesyła te dane. Ktoś kupuje, wpłaca na sunię, a wysyłkę realizuje Papryka (zwrot kosztów wysyłki idzie na konto Papryki, czyli Papryka na tę okoliczność podaje kupującemu swoje konto). Prostsza alternatywa to oczywiście bazarkowicz ze Skierniewic.

Posted

Kochani cały czas szukamy Kierownika Lunowego Bazarku. Jak macie kandydatury to zgłaszajcie. :)
Ja w ostateczności, bo troszkę ostatnio jestem w rozjazdach. :)

Posted

omg... no w ostatecznosci moge to zrobic ale dopiero w pon jestem w domku i we wtorek moge usiasc do tego, ale tez zaznaczam ze odrobine w rozjazdach jestem:) ale to moze znajde osobe ktora w razie mojej nieobecnosci bedzie pilnowala tego:)

Posted

Patusia, ja oczywiście mogę pomóc podczas Twojej nieobecności. :)
Trzeba to tylko dogadać czy Ty robisz zdjęcia, opisy i ceny, później wysyłkę a ja wystawiam bazarek i uzupełniam licytacje, czy Ty robisz całość a ja tam z naszą kochaną grupą Lunowych przyjaciół tłumnie zaglądam.

Posted

Temida napisał(a):
Ciocia Sylwia jest kochana :)
PW już Ci wysyłam.
Oj!!!!!!!!!te cioteczki Lunusiowe to wszystkie są taaaaaakie kochane!!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Dostałam dziś tel.od Ani Luna jest przekochana i wspaniała już nawet poszczekiwała na podwórku Ania jest bardzo zadowolona z tej psinki i myślę,że i Lunka z Ani!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: