Lidan Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 W poniedziałek czyli jutro Luna przeprowadza sie do domu tymczasowego? Quote
Temida Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Z informacji podanych na wątku tak wynika :) Quote
Lidan Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Tak...Jednorazowo można czasem poszukać poza dogo bo tu większość ma jakieś zobowiązania i deklaracje. Sporo ludzi maj konta na NK i FB to może prędzej tam znajdą jakąś pomoc. Mnie się niedawno udało w ciągu jednego wieczoru zdobyć 70 zł dla potrzebującego psa. Wysłałam smsa do 8 osób z pracy z pytaniem czy mogliby pomóc bezdomnemu bernardynowi dając 5 zł. Nikt nie odmówił, niektórzy dali nawet po 10 zł. No ale na razie tego nie mam śmiałości, żeby to powtórzyć. Quote
kropka77 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jestem ze Skierniewic. Jeśli mogę jakos pomóc, piszcie. Deklaracji stałej nie dam- mam straszną sklerozę, ale wpłacac będę. Mam tez kilka rzeczy na bazarek- ale tym musicie zająć sie same- nie mam poprostu czasu. Piszcie, co najbardziej potrzebne. Quote
majqa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kto wobec tego pomoże w zorganizowaniu bazarku z rzeczami od Kropki77 (której bardzo dziękujemy)? Quote
kropka77 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Najpierw musimy sie spotkać. Nie, najpierw to musze pogrzebać w szafie.. Majqa- wysyłam Ci na Pw numer do mnie. Quote
Marycha35 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Hej, hej czy Lunka, kochany Gałgan potrzebuje jeszcze wsparcia finansowego? Wysupłałam 30 zł, komu i jak przekazać, przesłać???? Quote
majqa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Na pewno potrzebuje! Dziękujemy! :multi: Temido, Papryko, podajcie numer konta, plizzz. Quote
kropka77 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dziewczyny, czy cebule tulipanów, narcyzów jesteście w stanie sprzedac na bazarku? ładnie opakowane, termin najlepszy do sadzenia.. Quote
Temida Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 W mojej opinii tak i można by to ładnie obrać w słowa, bo kwiaty to nadzieja i piękno. Zrobić akcję na bazarku Zasadź nadzieję na lepszy świat, coś w tym stylu. Ale to oczywiście moja wizja. Quote
Marycha35 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dzięki za namiary, dotarły. Jak jutro będę na uczelni to posępie trochę, może koledzy dopomogą. Najpóźniej jutro wieczorem robię przelew, mam nadz, że z trochę większą sumką;). A jeśli tylko znacie kogoś, kto chce mała suńkę rudą, ok.6 miesięcy to dajcie znać. Taka mała bida w schronie siedzi, miała właściciela, ale się znudziła...:mad:. Jak coś pomogę w transporcie. Quote
...robaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 tak spoglądam, zaglądam, powolutku i do celu:) Quote
...robaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 a z tymi cebulkami, to sama mamę podpytam, czy nie chce zakupów zrobić, bo to maniak ogródkowy:) Quote
Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Czy Lunka już pojechała do DT :???: Myślę, że pomysł z cebulkami może wypalić. Może nawet sama skuszę się ;-) Quote
sylwiaso Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Tak cioteczki Luna jest już u Ani!!!dzwoniłam do niej psinka śpi obok budki narazie wystraszona,zresztą tak jak i Ania,która bardzo przeżywa to,że suńka jest u niej i chce stworzyć jej jak najlepsze warunki podam kontakt do Ani 722133247.Ona nie ma intern.ale ja i Paprysia będziemy miały zawsze świeże wieści to będziemy pisać!!! Quote
kropka77 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No to w takim razie ruszymy z tymi cebulkami. Poprosze tylko Paprykę o jak najszybszy kontakt ze mną. Telefon mają dziewczyny. Co do roślin- mam pełen repertuar- pracuję w dużej szkółce. Piszcie, co chcecie ( najpierw z cebul), ja dostarczę. Cebule znajdziecie na stronie PNOS Ożarów, w zakładce katalog jesień. Nie mam oczywiście już pełnej oferty- koniec sezonu- ale jeszcze sporo ciekawostek jest.. Quote
sylwiaso Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Oj Kropeczko!!!to chyba cebulki to "brzozowy lasek"kupi i pieniażki przekaże dla Lunki przecież psiaki musza miec i piękne kwiatunie na wiosnę!!!:loveu: Quote
majqa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A ja sobie przycupnę i poczekam na relacje/ wieści od Sylwii. :-) Quote
...robaczek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ania się stresuje, ja się wcale nie dziwię, w końcu tyle oczek patrzy;) też bym się stresowała;) a może niedługo będę;) też czekam na wieści :) Quote
Marycha35 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hej udało mi się trochę uzbierać na uczelni kasy na suńkę, przesłałam właśnie prawie 50 zł, mam nadz., że spoczko dotrą, pozdrawiam i uściski łapki dla Lunki!:razz: Quote
majqa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jejku, bomba. Wielkie podziękowania dla studenckiej braci. :-) Quote
sylwiaso Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dzwoniłam przed chwilą do Ani!Suńka istne CUDO! chwali ją bardzo da się pogłaskać Ania mówi,że była bardzo krzywdzona bo z ogonkiem podkulonym chodzi ale jest przesympatycznym pieskiem pojadę do nich po niedzieli to zrobię zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cioteczki możecie być spokojne Ania zrobi wszystko,aby Suńka miała dobrze. Quote
Recommended Posts