Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak...Jednorazowo można czasem poszukać poza dogo bo tu większość ma jakieś zobowiązania i deklaracje. Sporo ludzi maj konta na NK i FB to może prędzej tam znajdą jakąś pomoc. Mnie się niedawno udało w ciągu jednego wieczoru zdobyć 70 zł dla potrzebującego psa. Wysłałam smsa do 8 osób z pracy z pytaniem czy mogliby pomóc bezdomnemu bernardynowi dając 5 zł. Nikt nie odmówił, niektórzy dali nawet po 10 zł. No ale na razie tego nie mam śmiałości, żeby to powtórzyć.

Posted

Jestem ze Skierniewic.
Jeśli mogę jakos pomóc, piszcie.
Deklaracji stałej nie dam- mam straszną sklerozę, ale wpłacac będę.
Mam tez kilka rzeczy na bazarek- ale tym musicie zająć sie same- nie mam poprostu czasu.
Piszcie, co najbardziej potrzebne.

Posted

W mojej opinii tak i można by to ładnie obrać w słowa, bo kwiaty to nadzieja i piękno. Zrobić akcję na bazarku Zasadź nadzieję na lepszy świat, coś w tym stylu. Ale to oczywiście moja wizja.

Posted

Dzięki za namiary, dotarły. Jak jutro będę na uczelni to posępie trochę, może koledzy dopomogą. Najpóźniej jutro wieczorem robię przelew, mam nadz, że z trochę większą sumką;). A jeśli tylko znacie kogoś, kto chce mała suńkę rudą, ok.6 miesięcy to dajcie znać. Taka mała bida w schronie siedzi, miała właściciela, ale się znudziła...:mad:. Jak coś pomogę w transporcie.

Posted

Tak cioteczki Luna jest już u Ani!!!dzwoniłam do niej psinka śpi obok budki narazie wystraszona,zresztą tak jak i Ania,która bardzo przeżywa to,że suńka jest u niej i chce stworzyć jej jak najlepsze warunki podam kontakt do Ani 722133247.Ona nie ma intern.ale ja i Paprysia będziemy miały zawsze świeże wieści to będziemy pisać!!!

Posted

No to w takim razie ruszymy z tymi cebulkami.
Poprosze tylko Paprykę o jak najszybszy kontakt ze mną.
Telefon mają dziewczyny.

Co do roślin- mam pełen repertuar- pracuję w dużej szkółce.
Piszcie, co chcecie ( najpierw z cebul), ja dostarczę.
Cebule znajdziecie na stronie PNOS Ożarów, w zakładce katalog jesień.
Nie mam oczywiście już pełnej oferty- koniec sezonu- ale jeszcze sporo ciekawostek jest..

Posted

Dzwoniłam przed chwilą do Ani!Suńka istne CUDO! chwali ją bardzo da się pogłaskać Ania mówi,że była bardzo krzywdzona bo z ogonkiem podkulonym chodzi ale jest przesympatycznym pieskiem pojadę do nich po niedzieli to zrobię zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cioteczki możecie być spokojne Ania zrobi wszystko,aby Suńka miała dobrze.