Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I zmieńcie tytuł wątku, bo doła dostaje człowiek, jak czyta..:shake:.starsze, gasnące serduszko:shake:, a tutaj widzi młodzika szczerzącego zęby...:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Olena84 napisał(a):
Hej, mysle ze jesli Rico bardziej potrzebuje tych pieniedzy to Sonia mu je odda;).

Spokojnie, najpierw pierwszeństwo ma Sabcia. Potem Rico. Jeśli dla Sabci będą potrzebne, to dla Rico uzbieramy. :) Jakiś bazarek lub coś. :)

Posted

Umowie sie w takim razie na wizyte w przyszlym tyg., zobaczymy co powie, kto mnie nie zatrzymuje na ulicy pyta czy cos nie da sie zrobic z lapka, wiec nie ma co, trzeba probowac;).
Sonia juz ma rytual wstawania ze mna rano, budzenie nastepuje od 5.40, nie wiem czemu taka pore wybrala;), potem przytulanki i tradycyjne płaczki jak myje sie w lazience;), wszystko przy otwartych drzwiach, boje sie ze jak pojde do kogos w gosci to zostawie toalete otwarta z przyzwyczajenia, ale bedzie wstyd, a Sonka pewnie nie przyjmie tego na siebie:mad:.

Posted

Olena84-jakimś cudem tu dotarłam i przecieram oczy ze zdumienia oraz podskakuję z radości!!!:) Oczywiście dlatego,że to właśnie Ty dałaś suczynce szansę na wspaniałe życie!:)

Świetna z Ciebie dziewczyna!

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Dzsi mija miesiac od kiedy łobuzica jest u mnie. Musze Wam poweidziec ze tak mniej wiecej na jeden spacer (a mamy ich 3 w ciagu dnia) to 2 osoby przechodzac kolo nas albo pytaja co sie stalo, albo mowia pod nosem "biedna lapka", troche uwierzylam w wrazliwosc Warszawy;).
Tak wiec prosze pic za nasz miesiac razem, Sonia powiedziala ze ona tylko wode, bo jednak tam w przytulisku z Rico sobie w weekendy szaleli i musi troche przystopowac;).

Posted

no to czekamy na wiadomości od weta. Musze zrobić porządek z finansami, ponieważ wyjeżdżam z Polski w sierpniu na długo na antypody :-)

Posted

A Olenka nie pochwaliła Soni wcale :)
Wpadły do mnie w piątek chyba i akurat w przedpokoju szwendała się MiNutka, kocinka-trzyłapka. Minutka była bardzo zainteresowana kto też nas odwiedził i pierwszy raz się nie schowała. Sonia podeszła bliziutko i radośnie machała ogonkiem, wcale nie próbowała kota zjeść :)

Posted

Paula95 napisał(a):
Oo... Jak rewelacyjnie. :) Są jakieś zdjęcia ze spotkania Sonia- kociak? :)

Nie - nie przewidziałam takiej akcji i nie było aparatu pod ręką.

Posted

Witamy Cioteczki! Otoz w czwartek bylysmy u ortopedy specjalisty, i juz wiemy, ze Sonia moze miec ten uraz od urodzenia, bo paliczki nie sa rozwiniete, mozliwe tez ze ktos jej te lape zgniotl jak byla mala, tak wiec Sonia bedzie do konca juz kustykac, bo nie ma tu co naprawiac. Ale przynajmniej wiem jak odpowiadac na pytania ludzi ktorzy nas spotykaja na spacerze;), dzis wreszcie ktos w miare w moim wieku - Sonia obiecala szukac kandydata do ożenku, ale za niski:(.
Sonia poza tym jest juz w miare grzeczna, jak wychodze do pracy od razu kladzie sie w swoim lozu i pogodzona z faktem zostania na pare godzin oddaje sie swoim snom.

Posted

Olena84 napisał(a):
, jak wychodze do pracy...oddaje sie swoim snom.

.......i może wreszcie podjeść sobie smakołyki z babcią:evil_lol::evil_lol:
Buziaczki dla Was :loveu: