Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Nakrecilam jeszcze jeden filmik, tylko moj glos tam to tragedia, nie zdawalam sobie sprawy ze w tak glupi sposob mowie do psow :sypko", "smycka" itp - co ta Sonia sobie o mnei mysli...

Mówisz do niej, jak do małego dziecka.Mnie też się to zdarza i to razy trzy :lol:Na dodatek uwielbiam mówić "brzydko" do moich futer.Brzmienie głosu słodkie, ale np: Edasek- kutasek, ty jajcorzu niemyty, ty kutafonie śmierdzący, Edzio- pedzio, śleputek- klekutek, walnięta babcinka, stara wariatka, stara sraka, Żabolicha- śmierdzicha....gdyby był syn, to przypomniał by mi mój cały repertuar.Jedynie do Karen mówię znośnie, najgorsze to: ty stara babuło, poza tym zdrobniale Karenko, choć ona jest jak autystyk, a może właśnie dlatego.
Aha, właściwie to weszłam, żeby poinformować, że kasiurka do MikroBanku poszła :lol:

Posted

Olena napewno jest Ci bardzo wdzięczna :-) powiedziałaby Ci: bardzo dziękuję że dałaś mi dom i kochasz. Jestem teraz bardzo szczęśliwa i też bardzo Cię kocham. :-)

Posted

Nie no Syla, przesadziłaś:crazyeye:, tak brzydko do biednych istotek, brak słów!

Mam nadzieje, że mnie kocha, bo czasem małpa jest:eviltong:. Jutro idziemy do weta, bo tak strasznie jeździ pupą po dywanach i trawnikach, że to aż podejrzane, myślałam, że przejdzie po odrobaczaniu i wycieraniu po kupach, ale to jednak coś chyab poważniejszego.

Posted

Poprosimy o filmik z ...inwektywami skierowanymi do nieszczęsnej Sabci.
A może nie jest tak źle z Tobą Olena, tylko zaczęłaś posługiwać się gwarą i ...mazurzysz?
To byłoby wytłumaczenie tych selecek i kupecek.

Posted

Olena84 napisał(a):
Nie no Syla, przesadziłaś:crazyeye:, tak brzydko do biednych istotek, brak słów!

Mam nadzieje, że mnie kocha, bo czasem małpa jest:eviltong:. Jutro idziemy do weta, bo tak strasznie jeździ pupą po dywanach i trawnikach, że to aż podejrzane, myślałam, że przejdzie po odrobaczaniu i wycieraniu po kupach, ale to jednak coś chyab poważniejszego.

A nie ma zatkanych zatok około odbytniczych?

Ps. Powiadomię jak tylko pieniądze do M-B dojdą ;)

Posted

Olena84 napisał(a):

Nie bądź taka surowa :lol:Dogomaniaczki, z którymi gadam, przez telefon, mówią podobnie, inaczej nie przyznawałabym się nawet :lol:Już boję się linczu ;):evil_lol: tylko czemu te moje futra, tak mnie kochają i cieszą na mój widok :eviltong: Wariatuńciowi ogon lata, non stop prawie :lol:, tylko się odezwę.Mało tego, on jest ślepy i wyczuwa, nawet, jak tylko na niego patrzę i merdoli.
Wysłałam też do koosiek 60 zł.Paula95, czyli 65 zł mam jeszcze u siebie.
Jak Żabolicha mi tak saneczkuje po podłodze, to zawsze to zapalenie zatok okołoodbytniczych.Antybiotyk dostaje i znowu wszystko ok, na jakiś czas, bo jej to lubi sie wracać.

Posted

No tak Syla ale to takie robienie głupola z psa, on sie cieszy a tu taki tekst leci.
Wypraszam sobie Danka - słowa "kupecek" nie używam:eviltong:.

Zatoki około odbytnicze miała wyciskane 3 razy, nawet w schronisku, tutaj wet uznal ze ona higienistka i sobie czyści pupe po "kupecce", tylko czemu na kocu który jest na łóżku i ktorym Olena czasem sie nakrywa???

Posted

Ja do swojego psa też tak mówię, Ola, więc nie przejmuj się. :) Myślę, że po prostu psiarze tak mają. Zazwyczaj zwracam się do niego: myszko, skarbie... Nie lubię się do niego zwracać po imieniu, bo wabi się Muszka, a to pies, a nie suczka(wybieranie imienia psa w wieku 5 lat ma swoje skutki;d).

Posted

Olena84 napisał(a):
czyści pupe po "kupecce", tylko czemu na kocu który jest na łóżku i ktorym Olena czasem sie nakrywa???

Z miłosci do Ciebie, kochana -to robi......:loveu: :evil_lol: :loveu:

Posted

No Sonia się już zadomowiła na serio :)
Właśnie dostałam smsa od Oli, że przyszedł pan naprawiać zamek w drzwiach a Sonia wpadła w furię i nie chce go wpuścić do pokoju :diabloti:
Ma rację, co się tu jakieś obce indywidua będą kręciły po JEJ domu :evil_lol:

Posted

Selenga napisał(a):
No Sonia się już zadomowiła na serio :)
Właśnie dostałam smsa od Oli, że przyszedł pan naprawiać zamek w drzwiach a Sonia wpadła w furię i nie chce go wpuścić do pokoju :diabloti:
Ma rację, co się tu jakieś obce indywidua będą kręciły po JEJ domu :evil_lol:

No i dobrze. Trzeba pani bronić. ;p Mój pies do domu wpuszcza, ale wypuścić już nie chce. ;>

Posted

Ostatnio jak przyszedl wujek na dzialke to sie przed nim rozplaszczyla, tak jakby bala sie, a tu widocznie uwaza ze to jej dom i wpuszczac nie bedzie, troche sie boje, ze juz mi nikogo nie wpusci;), ale na faceta tak szczekala, rozkraczyla tylne nogi, zjezyla sie i dziamie, a moja mama do niego "przepraszam ze pana nie przepraszam ale pies szczeknal pierwszy raz od 2 miesiacy i sie wzruszylam", ale facet na luzie to potraktowal, gorzej jak chcial wejsc do pokoju w ktorym usiadlam z Sonia na lozku - utrzymac jej nie moglac, wiec uciekl znowu do przedpokoju;), hehe.

Posted

Już kontaktował się z Paula na PW i potwierdzam, że mam 35,00 z przeznaczeniem dla Sabuni i to mogę przelać. Drugie 35,00 już przelałam dla Rikusia. W takim razie proszę o numer konta na który zrobię przelew według waszych ustaleń czy to na mikrusy czy na coś innego

Posted

Paula95 napisał(a):
To aż tak poważnie? Myślałam, że tylko sobie poszczekała...

Dobre sobie, tylko poszczekała...
Ona PIERWSZY RAZ zaszczekała!
Znaczy się, wie że to jej dom :)

Posted

Agucha napisał(a):
Dostałam dziś 50zł od Syli, ale w tytule nie ma na jaki cel... Mniemam, że to dla Mikro-Banku?

Prosze o potwierdzenie ;)

Tak, to pieniądze dla mikopiesków. :)

Posted

Agucha napisał(a):
Dostałam dziś 50zł od Syli, ale w tytule nie ma na jaki cel... Mniemam, że to dla Mikro-Banku?

Prosze o potwierdzenie ;)

Było napisane, że MikroBank:lol:

Posted

A wczoraj byłyśmy u weta, zaaplikował jej antybiotyk w pupke - pierwszy raz widzialam latajacego psa, Sonia miala sznurek na pysku, ale i tak wyrywala sie, piana jej leciala, normalnie szok, a potem pierwszy raz od razu chciala do domu - bo zawsze sie opiera - uwaza ze spacer powinien trwac minimum 5 godzin, ale widocznie ja ten wet mozno wystraszyl. Za tydzien kontrola.