Paula95 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Olena84 napisał(a):Witamy Cioteczki! Otoz w czwartek bylysmy u ortopedy specjalisty, i juz wiemy, ze Sonia moze miec ten uraz od urodzenia, bo paliczki nie sa rozwiniete, mozliwe tez ze ktos jej te lape zgniotl jak byla mala, tak wiec Sonia bedzie do konca juz kustykac, bo nie ma tu co naprawiac. Ale przynajmniej wiem jak odpowiadac na pytania ludzi ktorzy nas spotykaja na spacerze;), dzis wreszcie ktos w miare w moim wieku - Sonia obiecala szukac kandydata do ożenku, ale za niski:(. Sonia poza tym jest juz w miare grzeczna, jak wychodze do pracy od razu kladzie sie w swoim lozu i pogodzona z faktem zostania na pare godzin oddaje sie swoim snom. Olena, czy płaciłaś coś za wizytę? Trzeba wysłać jakieś pieniądze? Potrzebujecie na coś innego dla Sońki? Quote
Olena84 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Nie potrzeba nam nic, mozecie kaske przekazac na jakiegos bidaka;) Quote
Paula95 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Olena84 napisał(a):Nie potrzeba nam nic, mozecie kaske przekazac na jakiegos bidaka;) Ciocie, to co robimy z pieniędzmi? Quote
Syla Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Paula95 napisał(a):Ciocie, to co robimy z pieniędzmi? To raczej ja czekam na dyspozycje ;):lol::evil_lol: Quote
Iljova Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Już wie że jej nie zostawisz, że wychodzisz na jakiś czas i wracasz, więc obawy zniknęły :-) SUPER wieści !!!! Quote
inga.mm Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 wmeldowuję się po spotkaniu zapoznawczym na naszym okolicznym sralniku Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Paula95 napisał(a):Jak się miewa maleństwo? :) ....i mamusia maleństwa oraz babcia i prababcia:evil_lol::evil_lol: Quote
Selenga Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Mamusia maleństwa opuściła dziewczynkę i się wczasowała sama :) Dziewczynka z babcią też się wczasowała, na działce. Olena miała mi przywieźć z działki kota, ale Sonia pogoniła go i nie ma kota ;) Widocznie tak ją "zdziwko hapło" po spotkaniu z moją MiNutką, że chciała obejrzeć podobny egzemplarz z bliska, ale egzemplarz miał chyba złe doświadczenia z psami... Jutro wgram filmik z wizyty Soni u Guzika, to zobaczycie jaki fajny z niej teraz piesio. Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Mamusia sama na wywczasach bez maleństwa....???? Selenga, czekamy z dużą dozą niecierpliwości na filmik. Quote
Syla Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Cosik zdradziecka, ta mamusia :lol:;):evil_lol: Dobrze, że jest babcia :loveu: Quote
Olena84 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Hej Cioteczki juz jestem, no niestety Sonia zostala z mama i babcia na dzialce jak wyjechalam, bo balam sie, ze nowe miejsce ja dobije, poza tym ona jednak meczy sie na spacerach, przystaje, odpoczywa, a ja tam na nogach od rana do nocy, nie dala by rady. Ale wiem ze babcia dbala, mama ja przytulala, zreszta potem skarzyla sie ze taki maly pies a 3/4 lozka zajmuje. Mam pare fotek, przesle Selendze, jestem troche do tylu z dogo i wolno nadrabiam:(. Jeszcze mam urlop do konca tyg, a potem mama, wiec moze znowu wczasy na dzialce. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A co to za obóz przetrwania zaliczyłaś, że od rana do nocy na nogach???? Quote
Selenga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Sabcia z wizytą u Guzika ;) [video=youtube;fxvmLusnkqw]http://www.youtube.com/watch?v=fxvmLusnkqw[/video] [video=youtube;E7v2kHU3okc]http://www.youtube.com/watch?v=E7v2kHU3okc[/video] Quote
Paula95 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ale Guziczek jest piękny. :) Świetnie się razem zgadzają. :) Quote
Selenga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Paula95']Ale Guziczek jest piękny. :) Świetnie się razem zgadzają. :) Prawda, że przystojny kawaler? Jego historia jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/108776 A Sonia na niego na początku powarkiwała, ale teraz to cię cieszy jak się spotkają. A Guzik to jest wogóle casanova i jak widzi sunię to w amok wpada zupełnie :) Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dama i kawaler na schwał para !! Tylko ciotka Ola pogania parę, bo leci jej film...!!! Do Guziczka zaraz wdepnę. Tym razem bez strachu, że leje się krew, bo jak widać, Guzik cały i zdrowy u siebie w domu. Dziękujemy za filmik. Quote
Iljova Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Fantastyczne filmiki super , ten drugi trochę zabawny :-) Quote
Paula95 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Pytałam pani Oli w schronisku, czy potrzeba na jakiegoś pieska u nas w schronie, ale mówiła, że nie. Także proszę dawajcie propozycje, co robimy z pieniędzmi, bo Syla i Secia chciałyby się rozliczyć, ja też chciałabym mieć to za sobą. :) Możemy przelać na jaką bidulę, najlepiej starszą, albo myślałam, że moglibyśmy część przeznaczyć na ogłoszenia dla naszych schroniskowców, bo z ogłoszeniami u nas źle, ale nie wiem, czy jest jakiś bazarek. Także proszę radźcie, najlepiej jak najszybciej;p Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Paula95']Pytałam pani Oli w schronisku, czy potrzeba na jakiegoś pieska u nas w schronie, ale mówiła, że nie. Także proszę dawajcie propozycje, co robimy z pieniędzmi, bo Syla i Secia chciałyby się rozliczyć, ja też chciałabym mieć to za sobą. :) Możemy przelać na jaką bidulę, najlepiej starszą, albo myślałam, że moglibyśmy część przeznaczyć na ogłoszenia dla naszych schroniskowców, bo z ogłoszeniami u nas źle, ale nie wiem, czy jest jakiś bazarek. Także proszę radźcie, najlepiej jak najszybciej;p[/QUOTE] może coś na MikroBank? Quote
Paula95 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']może coś na MikroBank?[/QUOTE] O no bo nasza Sabcia, to mikrusek, więc mogłoby być. Co reszta cioć na to? :) Quote
Syla Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ile ma Secia?Bo u mnie jest 175 zł.To i na ogłoszenia mogłoby być, na MikroBank i jeszcze może na jakąś, starą maliznę, w potrzebie.Tylko szukajcie solidnych osób, takich jak plina, bo na ogłoszeniowym bazarku, to ja się ostatnio "przejechałam" Quote
Recommended Posts