danka4u1 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Selenga napisał(a):Sonia to mądra dziewczynka, drzwi nie żre, tylko ludzi :evil_lol: I tu masz rację.... Quote
Olena84 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tofikowa ale Ty to co innego, my rozmawialysmy itd, a ludzie podchodza schylaja sie dotykaja jak ona np patrzy gdzie indziej, przestraszy sie ze nagle ktos ja dotyka i chapsnie. Co do drzwi, ale by sie ludzie zdziwili jakby nagle takie male cuś wyskoczylo do nich, zreszta na razie i mam nadzieje ze na tym sie skonczy (jesli juz) S. jest na etapie dziamania i nie gryzienia, ale pomyslalam ze jak przyjdzie do mnie kolezanka to zalozy moje kalosze i zobaczymy jak bedzie;). Quote
danka4u1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Olena84 napisał(a): pomyslalam ze jak przyjdzie do mnie kolezanka to zalozy moje kalosze i zobaczymy jak bedzie;). Co Ty myslisz, ze Twój pies jest niepełnosprawny umysłowo..:evil_lol: dla niego Ty to Ty- ukochana mama Ola, a nie kalosze...:evil_lol: szkoda kaloszy.. Quote
Paula95 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 danka4u1 napisał(a):Co Ty myslisz, ze Twój pies jest niepełnosprawny umysłowo..:evil_lol: dla niego Ty to Ty- ukochana mama Ola, a nie kalosze...:evil_lol: szkoda kaloszy.. Ja myślałam, że te kalosze po to, żeby w razie czego Sońka nie ugryzła, bo natrafi na kalosze.;d Quote
Iljova Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Soniu czy Ty wiesz co tu się wypisuje ? Czekajcie niech ona kiedy doświe się do kompa i przeczyta te Wasze posty to wtedy Wam pokaże ;-) Nabrała dużej pewności siebie i naprawdę czuje się jak w swoim domu czyli tak jak powinna :-) Quote
Paula95 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Iljova napisał(a):Soniu czy Ty wiesz co tu się wypisuje ? Czekajcie niech ona kiedy doświe się do kompa i przeczyta te Wasze posty to wtedy Wam pokaże ;-) Nabrała dużej pewności siebie i naprawdę czuje się jak w swoim domu czyli tak jak powinna :-) To dobrze, że czuje się pewnie. Ale moje zdanie jest takie,że zbyt pewna siebie nie może być... Quote
Iljova Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Paula95 napisał(a):To dobrze, że czuje się pewnie. Ale moje zdanie jest takie,że zbyt pewna siebie nie może być... To zrozumiałe. Quote
Paula95 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ciociu, proszę zaglądnij. Cezar został uwolniony ze schroniska. Teraz walczy o życie. Ginie w oczach… http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci?p=17379569&posted=1#post17379569 Quote
Paula95 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Zobaczcie to maleństwo, wygląda jak Sabcia/Sońka i na dodatek podobne imie- Saba. Przeglądałam sobie allegro i zobaczyłam ją: http://allegro.pl/saba-skrzywdzona-i-poszucona-pies-wzgardzony-psy-i1753592506.html Quote
Olena84 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Czy Ciotki pamiętają jeszcze moja piękną dziewczynę??? Otoz Sonia ma sie swietnie, nie gryzie juz obcych - to chyba byla jakas jednorazowa sprawa, mam nadzieje, ze bedzie juz grzeczna. Na spacerach staram sie przemykac, bo kazdy nas zaczepia i tak stoimi jak te ciapy na srodku pasow i gadamy ze wzruszonymi warszawiankami;). Sonia nie budzi mnie juz o 5, doczekuje do budzika, a i tu czasem ja ją budze, chyba po prostu wie ze spacer bedzie i nie trzeba tego ciagle przypominac;). Z Guzikiem Selengi bawi sie i lubi go, w koncu dwa male, kulejace psiaki - Selenga dostala zdjecia Soni, czekamy, albo wstawi albo ja - zebyscie o Soni nie zapomnialy. Co do kotow, to Sonia chyba nie wie "z czym to sie je";), spotkala sie u Selengi na kanapie z kotem i zaczela gadac do niego, jeczec, prychac i niby to szczekac, ale caly czas podsuwajac sie do mnie, jak nadalej od niego, a jak kot uciekt to polozyla sie na miejscu ktore zajmował i udawala ze to jej zasluga ze uciekl;). Ostatnio tez mielismy ciekawą - ciastkową sytuacje, okazalo sie, ze Sonia jest nad wyraz sprawna - mialam bajaderke na stole, odstawilam ją na srodek, poszlam do pokoju na chwile, wziac cos z szafki, wracam, a Sonia juz na krzesle z cala buzia pelna bajaderki, gonilam ja w okolo stolu to troche zawartości pyska zgubila, w kazdym razie - to bedzie informacja troche fuu - pies orzechow z bajaderki nie trawi;p - wiem, bo sprzatam jej twórcza prace - najgorszy pierwszy raz, potem - różnie;). Takze pozdrawiamy i prosimy ciotke Selenege o wrzucenie fotek na serwer. Quote
annavera Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Nadal miło się czyta takie opowieści :) Pisz, pisz ... Quote
Selenga Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Olena84']prosimy ciotke Selenege o wrzucenie fotek na serwer. Dobrze, że przypomniałaś, że mam te zdjęcia... Jak klikniecie na zdjęcie, to obejrzycie Sonię w pełnej krasie :) Cześć ciotki! To jest moja działka właśnie Wcale nie leniuchuję, świetnie się bawię No wiadomo, psu MUSI być wygodnie Quote
Selenga Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 To lubię A to jak lubię! No dobra, czas wstawać! Babcia mi nawet na to pozwala :) Quote
Selenga Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dostałam coś dobregoooo Trzeba sobie przygotować coś do spania... Na tym mogę??? Dobranoc ciotki :) Quote
Iljova Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ale super wspaniałe cudowne te zdjęcia ona jest taka słodka i kochana, a że czasami ma pomysły szalone to co nie jest przynajmniej nudno :-) ;-) Quote
annavera Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 super się ogląda takie zdjęcia :) Najfajniejsze są jak Sonia leży rozwalona na kanapie :) Super ma psinka. Quote
danka4u1 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ale trafiłam na sesję fotograficzną. Sonia jest śliczna przytulanka, a zamias bajaderek proszę dawać psinie coś dobrego, co lubi. Moze mieć wymagania pani na swoich włościach !!! Quote
aniao Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 super wiadomości, cieszę się, że niunia ma tak dobrze :) Quote
Olena84 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 danka4u1 napisał(a): zamias bajaderek proszę dawać psinie coś dobrego, co lubi. :mad: ciotka Danka nie kombinuje, a panna lezy teraz na krzesle kolo mnie i zepchnela mnie na rog:shake:, skandal! Sonia pozdrawia wszystkie ciotki, nie jadła dzis bajaderek, bez przesady! ps. - bajaderek nie jadla, ale cos musiala przemycic, bo okno trzeba otworzyć na oścież;). Quote
Selenga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Olena84'] Co do kotow, to Sonia chyba nie wie "z czym to sie je";), spotkala sie u Selengi na kanapie z kotem i zaczela gadac do niego, jeczec, prychac i niby to szczekac, ale caly czas podsuwajac sie do mnie, jak nadalej od niego, a jak kot uciekt to polozyla sie na miejscu ktore zajmował i udawala ze to jej zasluga ze uciekl;). Nie tylko "przegoniła" MiNutkę ale zmierzyła się też na siłę charakteru z Amberką: FILMIK (mało tu widać Sonię, bo się schowała za stół) Trudno ocenić kto wygrał, bo Ambiśka znudzona w końcu sobie poszła :) Quote
Paula95 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Ale super zdjęcia! :) Ja nawet nie wiedziałam, że Sabunia zacznie się zabawkami bawić. Quote
Olena84 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Niestety zabawki są tylko wtedy jak ją drapie po pupie, ona wtedy dostaje małpiego rozumu i szaleje, ale najlepiej to sie bawić skarpetkami, pończochami (nowymi!!! - wiadomo jak to potem wygląda) i chustkami - wyciaga z pudełka jak doskoczy do szafki na której stoją. Quote
Olena84 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Selenga']No wiadomo, psu MUSI być wygodnie Bardzo proszę tego zdjecia nie pokazywać rodzinie - zwłaszcza gdzie leży pupcia Soni - mama nie będzie zachwycona, bo to jej łóżko i poduszki:diabloti:. Quote
danka4u1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Olena84 napisał(a):Bardzo proszę tego zdjecia nie pokazywać rodzinie - zwłaszcza gdzie leży pupcia Soni - mama nie będzie zachwycona, bo to jej łóżko i poduszki:diabloti:. Zachwytu moze nie będzie, ale protestów tez pewnie -nie ! Wiadomo, Saoni nalezy sie wszystko, co najlepsze włącznie z pończochami- nowymi oczywoście:evil_lol::multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts